Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Τελικά, ως χώρα, πρέπει να είμαστε για ...δέσιμο.!

Διαβάζουμε στο φιλικό blog epirusgate ότι χθες (29.03.10) και ώρα 19.40 συνελήφθησαν στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ένας 33χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος μαζί με τον 23χρονο συνοδηγό του, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν τρεις (3) αλλοδαπούς, χωρίς νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Επίσης την 22.50΄ώρα στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα του πρώτου περιστατικού κατασχέθηκε.
________________
g: Πραγματικά πρέπει να είμαστε για δέσιμο ως χώρα. Από τη μια ...σκοντάφτουμε πάνω στους λαθρομετανάστες και κάνουμε "αμάν" μέχρι να τους απελάσουμε, και από την άλλη δεν τους αφήνουμε να φύγουν οικειοθελώς, λες και τους κρατάμε με το ζόρι, για να μην χαθεί η ...ράτσα.
Οποία παραφροσύνη.!

1 comments:

  1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ Η ΕΞΟΔΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ!
    ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ Ο JEFFREY???

    ΑπάντησηΔιαγραφή