Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

21 Απριλίου 1967. 43 χρόνια μετά την Εθνική Επέτειο.!

Σαράντα τρία χρόνια μετά την επέτειο της επαναστάσεως κατά τους μεν, και την έλευσιν των τανκ της "καταραμένης χούντας" κατά τους δε, και ουδείς έχει το σθένος αλλά και την ...λεβεντιά να δει κατά πρόσωπο την σκληρή - σημερινή πραγματικότητα και να συγκρίνει την ...δήθεν επικινδυνότητα της τότε εποχής, με αυτό καθ' ευατό το εύρος της σημερινής κατάντιας.!
Δυστυχώς, η παραχάραξη της ιστορίας από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕξαχρείωσης, κάνουν λόγο μόνο για τα ...τανκ - και τίποτε άλλο - και φυσικά κανένας λόγος για την σημερινή κατάντια, την χρεοκοπία και τον διεθνή ευτελισμό της χώρας.
Αν διαθέτουν την ανάλογη τόλμη, ας κάνουν ένα ...σοβαρό δημοψήφισμα οι πολιτικοί για να δούμε αν οι Έλληνες νοσταλγούν την κοινωνική γαλήνη και την οικονομική ασφάλεια των ημερών εκείνων.
Μολονότι φέτος το καταθλιπτικό βάρος της επί θύραις χρεοκοπίας δεν... επέτρεψε στους.... κατ' επάγγελμα και Μ.Χ. ("μετά Χούνταν") μυριάδες των ...αντιστασιακών (!) μας, να εκφωνήσουν τους γνωστούς "δεκάρικους" κατά της συνταγματικής εκτροπής της 21ης Απριλίου του 1967, τους οποίους πια δεν πιστεύουν ούτε τα... ίδια τα μέλη των οικογενειών τους, αφού είναι παγκοίνως γνωστό ότι την ..."προ Απριλιανή" Δημοκρατία δεν την εκτέλεσαν οι Συνταγματάρχες αλλά η φαυλότητα, η ανικανότητα και η διαφθορά των πρωταγωνιστών της, η επέτειος εν τούτοις δεν πέρασε στα... ψιλά, καθώς όσοι Έλληνες δεν ...αναπολούν - εμείς δεν φοβόμαστε να λέμε φωναχτά και να γράφουμε όσα πιστεύουμε, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους - το κλίμα της κοινωνικής γαλήνης και της οικονομικής ασφάλειας των ημερών εκείνων, διερωτώνται πάντως εύλογα:
"Τότε τα τανκ, σήμερα τι";
Δυστυχώς, οι ..."πολιτικοί" μας, ΔΕΝ διαθέτουν τα κότσια για να προκηρύξουν ένα σοβαρό δημοψήφισμα στην χώρα και τότε θα διαπιστώνανε εάν οι Έλληνες νοσταλγούν την κοινωνική γαλήνη και την οικονομική ασφάλεια των ημερών εκείνων αντί του σημερινού... χάους. Διότι ασφαλώς το πολιτικό αδιέξοδο είναι τέτοιο, που δεν επιτρέπεται παρά μόνον σε ηλίθιους να ελπίζουν ότι υπάρχουν σήμερα πολιτικοί που δεν είναι ΨΕΥΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για να μας βγάλουν απ' το σκοτεινό τούνελ...
Λυπούμαστε βεβαίως για τις οχληρές διαπιστώσεις, αλλά δεν μπορούμε παρά να τις δημοσιοποιήσουμε, πρώτον διότι δεν είναι δικές μας, αλλά αφορούν την συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης ανεξαρτήτως πολιτικών τοποθετήσεων και δεύτερον διότι ουδέποτε κάναμε ...γονυκλισίες στο "μεγαλείο" των ανύπαρκτων "Θεών της πολιτικής"...
Και φυσικά δεν πρόκειται να το κάνουμε ΠΟΤΕ, διότι αυτό το είδος ...γυμναστικής ΔΕΝ το μάθαμε ΠΟΤΕ.
Όσοι εκ των σημερινών ..."πολιτικών" νιώθουν ότι εκπληρώνουν το χρέος των απέναντι στην Ελληνική κοινωνία δια της ψευτιάς της κλοπής και της υποκρισίας, θα πρέπει να ανήκουν είτε στην κατηγορία των αλητών, είτε σ' αυτή των απάτριδων...
Το βέβαιο είναι ότι στην κατηγορία των ηλιθίων ανήκουμε όλοι εμείς, με πρώτον τον γράφοντα.!
Π.Ν.

7 comments:

  1. Φτωχιές μανάδες κάνανε τους τέσσερεις μεγάλους το Γιώργο Παπαδόπουλο τον Παττακό και άλλους
    Γκρεμίσανε κάθε κακό τη δύσκολη την ώρα, γι' αυτό πρέπει παντοτινά να τους τιμά η Χώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι'όμως αυτοί κάθησαν στα μπουντρούμια ισόβια μέχρι τα 90 τους με 100 αρρώστιες ο καθένας. Την ίδια στιγμή άλλοι στυγνοί δολοφόνοι σε 10 χρόνια τους βγάζουν έξω, έκανε μιά προσπάθεια ο Μητσοτάκης το 92 να τους βγάλει αλλά και αυτός δυστυχώς στο τέλος κώλωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν σήμερα πριν 43 χρόνια η Κλεφτες Ελληνες Πολιτικη μας έμπαιναν στο ''γύψο'' από την Επανασταση των Πατριωτων Ελλήνων συνταγματαρχών.

    Ζητω η 21 Απριλιου 1967!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αληθεύει; Υπάρχει περίπτωση εκδόσεως εντάλματος σύλληψης κατά του Υπουργού κ. Παπακωνσταντίνου;
    Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες επίκειται η έκδοση διεθνούς εντάλματος συλλήψεως κατά του Έλληνα υπουργού οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου.

    Το σχετικό αίτημα στην Ιντερπόλ έγινε από τον Γενικό Επίτροπο Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κ. Σχοινιωτάκη.
    Ως γνωστόν ο κ. Σχοινιωτάκης παρήγγειλε προ μηνός έρευνα αμοιβών της τελευταίας 6ετίας, και σήμερα, για να εντοπιστούν ποιοι εισέπραξαν και εισπράττουν αποδοχές ανώτερες του προέδρου του Αρείου Πάγου (ανέρχονται σε 6.090 ευρώ και με επιδόματα σε 9.700 ευρώ) κατά παράβαση του Συντάγματος… Στη σχετική παραγγελία προς τους οικονομικούς επιθεωρητές, ζητείται να ερευνηθούν για τις αμοιβές διοικητικοί λειτουργοί και υπάλληλοι του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, δηλαδή κρατικοί οργανισμοί και επιχειρήσεις, Ανεξάρτητες Αρχές, ιδρύματα, ΔΕΚΟ, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ που επιχορηγούνται από το κράτος και διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα. Ακόμα ζητείται να επεκταθεί η έρευνα και σε φορείς που με αντισυνταγματικές διατάξεις εξαιρέθηκαν από τον συνταγματικά θεσπισμένο έλεγχο του δημόσιου χρήματος που διενεργεί το ΕΣ, όπως συνέβη π.χ. με τον ΟΠΑΠ…

    Ο Υπουργός οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, κατά παράβαση των επιταγών του κ. Σχοινιωτάκη, φέρεται να εξέδωσε εγκύκλιο που επιτρέπει, για διοικητές ΔΕΚΟ και ΝΠΙΔ του δημόσιου, αμοιβές υψηλότερες των ορίων που θεώρει νόμιμα ο κ.κ. Σχοινιωτάκης. Σχετικό ρεπορτάζ έγινε από το "Παρόν".

    Η επίμαχη εγκύκλιος που εξόργισε τον κ. Σχοινιωτάκη φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Όλη την ημέρα η κυβέρνηση κατέβαλλε απεγνωσμένες προσπάθειες να μην εμφανιστεί το θέμα στον Τύπο και τα δελτία ειδήσεων.Αναταραχή και διχογνωμία πάντως επικρατεί στους κόλπους της κυβέρνησης και του δικαστικού σώματος για το αν πρέπει να αφεθεί σε εξέλιξη το σχετικό αίτημα η να επέμβει η κυβέρνηση αποκηρύσσοντας τον κ. Σχοινιωτάκη.

    Οι πολίτες αναρωτιούνται ποιος εκ των δυο, ο κ. Παπακωνσταντίνου η ο κ. Σχοινιωτάκης δουλεύει τον κόσμο. Κακόβουλες πήγες ισχυρίζονται και οι δυο …

    Αντιπερισπασμό προσπάθησε να κάνει η κυβέρνηση ανακοινώνοντας στα αποψινά δελτία ειδήσεων ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου θα έχει συνομιλίες το Σάββατο με τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την ενδεχόμενη ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης.

    Ωστόσο, από υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΝΤ που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, μας έγινε γνωστό ότι εάν επιβεβαιωθεί η έκδοση εντάλματος κατά του κ. Παπακωνσταντίνου, η συνάντηση με τον κ. Ντομινίκ Στρός Καν δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

    Εξελίξεις αναμένονται νωρίς αύριο το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:57 να του γίνει το κολαράκι του τούμπανο του Παπακωνσταντίνου.
    Εντάξει τα κανε και ο καταλληλότερος αυτά αλλά τότε δέν είχαμε αυτό το πράγμα που έχουμε τώρα να μας κόβουν απο 2 μισθούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταραμένε Παπαδόπουλε

    Καταραμένε Παπαδόπουλε 40 χρόνια μετά και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης ,τόσο που κάθε μέρα μας βάζουν και ένα άρθρο για σένα μήπως και αναστηθείς η ’ακόμα χειρότερα μήπως κάποιος άλλος αρχίσει να σκέπτεται σαν και σένα και τους βάλει σε μπελάδες
    Κάνεις πια δεν θυμάται ότι μας άφησες με άδεια κασόνια από όπλα να πολεμήσουμε τους τούρκους και πήγες και πηρές ,χωρίς ντροπή , Phantom f4 , υποβρύχια ,Corsair AMX30 και πυραυλακατους γιατί βρε άθλιε ?
    Κάνεις δεν θυμάται ότι μου στέρησες...
    την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου ,που τόσο αγαπούσα ,και μου έφερες ηλεκτρικό ,άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου που μου έδωσες 20 ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι με μόνο ορo να έχει την τουαλέτα μέσα. Άθλιε εγώ την αγαπούσα την καλυβουλα μου και όταν βλέπω στον Sky σκηνές από την Αφρική όλο κλαίω γιατί μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα αλλά νόμιζες ότι μπορούσες να μιμηθείς και τον Σόλωνα και εφάρμοσες και σεισάχθεια διαγράφοντας τα αγροτικά χρέη του μπαμπά μου βέβαια εσύ ποτέ δεν έμαθες ότι ο διευθυντής της Αγροτικής , κ. Δρακουμελ ,έπαθε καρδιακό μετά αυτό αλλά εγώ το έμαθα μετά όταν είδα το όνομα του στους νεκρούς του πολυτεχνείου ,αλήθεια ρε Σάββα για πες μας πως γίνεται αυτό?
    Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρεζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους κινέζους με του βορειοβιετναμεζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε ο μπαμπάς και δεν το έδινες στον δημοκράτη τον Λουλη να ζήσει και αυτός .Τι κατάφερες άτιμε ?τώρα όμως είμαι ευτυχισμένος και το δίνω σε δυο μόνο (δημοκρατικές ) εταιρίες και ξεσκίζομαι στο φράγκο τόσο που κάθε Χριστούγεννα δίνω δωράκια στην εθνική , καταραμένε βλάκα με την κακία σου έμεινες.
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη και το λέω για να δείξω στους νεώτερους ποσό αντιδημοκρατικός ήσουν και το θυμήθηκα το 2002 όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει .
    Αχρείε Παπαδόπουλε αφού έφαγες έφαγες ,μας φλόμωσες στο ψέμα στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο ,την στολή σου ,στο κράτος ,αφού σκάφτομαι να σε ξεθάψω και να την δώσω στον λαμπρό Πετσαλνικο υπέρ πατρίδας.
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον πρίνο ?σίγουρα σκόπευες στην μόλυνση της ατμόσφαιρας μιας και ήσουν αμερικανοκίνητος .Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες στην Πτολεμαΐδα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους φιλίππους με τους ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες ,άθλιο υποκείμενο .Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί , ενώ σημερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία ,νάνε καλά ο εθνάρχης μαςκαι ο λαμπρός του ανιψιός.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του γιομ κιπουρ πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες και την βρήκες από τον θεό (τον ιδιωτικό τους θεό ,ναι υπάρχει και τέτοιος!!).
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια ,να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα
    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    http://taxalia.blogspot.com/2010/04/21-1967-2010.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Γρηγόρης είπε:
    Φίλε, η μάλλον σύντροφε stamat., ότι καλό έκανε η Χούντα, το γκρέμισαν οι πολιτικάντηδες της μεταπολίτευσης άκα, Καραμανλής/Παπανδρέου. όλοι αυτοί, από ξεβράκωτοι έγιναν εκατομμυριούχοι. Τώρα βγαίνουν όλα στην φόρα, μόνο που ο Ανδρέας δεν ζεί για να μας πεί για τις ΠΑΜΠΕΣ και την έπαυλη με 14 δωμάτια που έκανε για την ΜΗΜΗ, ας ξεχάσομε το Καστρί.
    Ο Παπαδόπουλος γεννήθηκε και πέθανε φτωχός. Κανένας άλλος Χουντικός δεν πλούτηνε.
    Κανένα μα κανένα ενδεικτικό ότι άρπαξαν μίζες δεν ανακάλυψαν οι πολιτικάντηδες της μεταχουντικής κυβερνήσεως.
    Η Χούντα καθάρισε τα κόπρα από τον στάβλο, που άφησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, και άφησε την Ελλάδα με ενεργητικό υπόλοιπο χωρίς μίας δραχμής χρέος. .
    Οί Αγρότες μέχρι σήμερα τους ευγνωμονούν, και θα τους ευγνωμονούν.
    Ο καταποντισμός της Χούντας, είναι που δεν υπάκουσαν τον μεγάλο Γύπα τις Αμερικής Εβραίο/Αμερικανό Henry Kissinger,
    Εάν όμως ο νεαρός τότε Κωνσταντίνος δεν έκανε το Δεκεμβριανό αποτυχημένο κίνημα, που του υπέδειξε ο τότε πρόεδρος Lyndon Johnson τον Σεπτέμβριο που τον κάλεσε στην Αμερική, σήμερα η Ελλάδα θα ήταν ακόμη Βασιλευομένη Συνταγματική Δημοκρατία, θα είχε η Ελλάδα ελεύθερες εκλογές όπως το είχαν πεί οι συνταγματάρχες, μετά που θα ξεκαθάριζαν την Ελλάδα από τον κομμουνιστικό λιμό.
    Σήμερα η πατρίδα μας έχει Προεδρευομένη Συνταγματική Δημοκρατία με Πρόεδρο ανίκανο να διώξει ούτε τις μύγες από το Προεδρικό Μέγαρο με τούς 314 υπαλλήλους.
    Ψήτ, σύντροφε stamat. την σημερινή κατάντια της πατρίδος μας, μόνο μία νέα Χούντα θα την σώσει, σήμερα, τώρα, πρίν χάσομε και την ελληνικότητα μας.
    Μ’ όλο που είμαι πολύ αντιδικτατορικός, μια Χούντα όπως του Παπαδόπουλου, είναι ευπρόσδεκτη.
    Ζήτω η Ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή