Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Η κατάπτυστη φυλλάδα "Ε" δεν έμαθε τίποτε για το ...φόνο.!

Αν ξεφυλλίσετε αυτές τις ημέρες την ..."Ελευθεροτυπία", θα νομίσετε ότι στο πεδίο της καταπολέμησης (αυτό είναι ίσως το πρόβλημά τους…) της τρομοκρατίας, δεν υπήρξε καμία εξέλιξη.

Η ανακάλυψη της γιάφκας του "Επαναστατικού Αγώνα", άσχετα αν για λόγους μικροκομματικού συμφέροντος αποκαλύφθηκε τώρα ενώ παρακολουθείτο εδώ και καιρό, είναι αναμφισβήτητα μια σπουδαία εξέλιξη. Η τρομοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό χτύπημα. Και οι δολοφόνοι παιδιών, "δένονται" για τα καλά, όπως οι πρόγονοί τους της 17Ν.
Κι όμως, στις σελίδες της προαναφερόμενης εφημερίδας, άκρα του τάφου σιωπή.
Δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα και ασχολούνται με άλλα πράγματα. Δημοσιογραφική δεοντολογία να σου πετύχει… Απόκρυψη ειδήσεων και δη καραμπινάτη, από μια εφημερίδα με πολύ ένοχο παρελθόν ομολογουμένως όσον αφορά στη μάστιγα της τρομοκρατίας.
Η Ελλάδα, είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης όπου η άκρα αριστερά συνεχίζει να σκοτώνει και να τρομοκρατεί.
Επίσης, είναι η μόνη χώρα όπου οι τρομοκράτες και δολοφόνοι παιδιών, που μαυροφόρεσαν συζύγους και μητέρες και άφησαν παιδιά ορφανά, έτυχαν τόσο μεγάλης στήριξης από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας.
Αυτό, αναδεικνύει και την ιδεολογικοπολιτική "καθυστέρηση" της χώρας.
Έχει όμως και την εξήγησή του ως φαινόμενο.
Η άκρα αριστερά, φώλιασε στα ΜΜΕ, ενώ εκμεταλλεύθηκε την αβάντα εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ και τα χρησιμοποίησε ως ορμητήριο για την επαγγελλόμενη "ανατροπή", προσπαθώντας παράλληλα να εθίσει την κοινωνία στις απόψεις της. Εν μέρει το πέτυχε, υψώνοντας ένα τείχος προστασίας γύρω από τον Μαζιώτη και τον κάθε επίδοξο Τσε Γκεβάρα ή ..."αντάρτη πόλεων" ή ..."ένοπλο σύντροφο".
Ήρθε και ο Δεκέμβρης του 2008 και κάποιοι θέλησαν να δώσουν "κινηματικό" χαρακτήρα στη (μεθοδευμένη) έκρηξη βίας που βιώσαμε.
Απέτυχαν, ευτυχώς.
Προσέκρουσαν στην απροθυμία του κόσμου, που είδε τις περιουσίες του να καίγονται και να γίνονται έρμαιο των πλιατσικολόγων, θέσεις εργασίας να χάνονται και την ασφάλειά του να απειλείται στο όνομα της ..."ανατροπής".
Η κατάρρευση της έννομης τάξης, καταρράκωσε προσωρινά την ποιότητα ζωής και αυτό οι πολίτες το ένιωσαν στο πετσί τους. Όλα τα παραπάνω, έγιναν με την εξόφθαλμη στήριξη του αριστερού Τύπου και την ανοχή των υπόλοιπων.
Εξάλλου, η ίδια η ΕΛΑΣ "αμυνόμενη και προπηλακιζόμενη" ήταν…
Ακόμα και σε "φιλελεύθερες" ή "συντηρητικές" εφημερίδες, διαβάζουμε για τη βόμβα που σκότωσε τον 15χρονο μετανάστη και τύφλωσε τη 10χρονη αδερφή του, όταν όλα δείχνουν για την ενέργεια τον "Επαναστατικό Αγώνα", ότι ήταν "ορφανή".
Κάποιοι, ξεπλένουν την τρομοκρατία και όταν αυτή στριμώχνεται, εφευρίσκουν κιόλας "ακροδεξιά βία" ή "φασιστική απειλή".
Ευτυχώς, οι μάσκες πέφτουν.
Και ο κόσμος βλέπει το άσχημο πρόσωπο όλων αυτών που λέγοντας πράγματα ανόητα, παράλογα και εξωφρενικά, προσπαθούν να δικαιολογήσουν ένα παρασιτικό και αριστεριστικό παρακράτος και τις απάνθρωπες ενέργειες και μεθοδεύσεις του και όταν δεν μπορούν, απλά αποσιωπούν γεγονότα και ειδήσεις μείζονος ενδιαφέροντος.
Τελικά, η εγχώρια αριστερά δεν άλλαξε σε τίποτα…
Ας αφήσει όμως τους σταλινισμούς κατά μέρος και τον Τύπο να κάνει τη δουλειά του.
Γιατί έχει και τι νταβατζηλίκι τα όριά του.

1 comments:

  1. Σχετικως της χθεσινης αποφασεως της εφημεριδος ‘ελευθεροτυπια’ ? να μην δημοσιευσει την ειδηση ότι βρεθηκε η γιαφκα οπλοστασιο του ‘επαναστατικου αγωνα’ σας κοινοποιω ευχαριστηρια επιστολη μου προς ιδιοκτητας του εν λογω εντυπου για το δωρεαν απολυτο ξεβρακωμα τους…


    Προς Αρχισυντακτη ‘ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ’ - ΘΕΜΑ ‘Αποκρυψη ειδησεων’


    Χασαμε την γιαφκα STOP !

    εδω η γιαφκα εκει η γιαφκα που ειναι ρε αδελφια η γιαφκα ?

    και τι ειναι μια γιαφκα ρε παιδια ? γκεο-βαγκεο ?

    σας δωσαμε - σας δωσαμε ρουκετες πολυβολα ,
    μας δωσατε - μας δωσατε λογοκρημενη φολα ?

    Ε ΡΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΡΕΖΙΛΙΑ....

    Και φυσικα ειμαστε βαθεως υποχρεοι για την ευγενη απολογια σας οπου με ενα παραληρηματικο τροπο προσπαθειτε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα...

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΕ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ - ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ...

    Μετα τα γελια με την 'ελευση Ερντογαν στα εγκαινια του μουσειου Ακροπολεως' και τα ενδελεχη ρεπορταζια σας , ερχεται τωρα (ΜΕΡΑ ΠΟΥΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ) και το crucial (που θαλεγε και η Diamantopoyloy) ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ... να εξαφανισετε ως συγχρονοι ΧΟΥΝΤΙΝΙ μια γιαφκα , ενα επικινδυνο οπλοστασιο και κανα-δυο τοννους εκρηκτικα (ψιλοπραγματα θα μου πειτε - στον καθενα μας μπορει να τυχει κατι τετοιο αν ψαξει κανεις τα παταρια μας) σαν να μην υπηρξαν ποτε....

    Ρε μαγοι δεν κανετε και κανενα καινουριο κολπο να εξαφανισετε και την ελευση του ΔΝΤ εδω ? η και οτι η κυβερνηση δεν ειναι του Γιωργακη ? θα βρειτε πολλους νομιζετε που θα εχουν παρει χαμπαρι οτι αλλαξαμε κυβερνηση ? μπαααααααα .. μαλλον θα λενε ' μα γιατι δεν ξαναφερνει ο Κωστακης πισω τον Αλαγοσκουφη ? αυτος ο Παπαθανασιου μπαχαλο τα εκανε με τα ΔΝΤ πια.. '

    Να ειστε παντα καλα και να μας κανετε να γελαμε αδελφια, στις δυσκολες στιγμες που περνα ο λαος μας το γελιο εστω και απο καραγκιοζιλικια ειναι πολυτιμο...

    Ψηλα την σημαια του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΥΠΟΥ , στον εβδομο ουρανο ολοι αδελφια !

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Ενας λαθραναγνωστης (οπως λεμε λαθρομεταναστης, κατι τετοιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή