Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Εμπόριο κοκαΐνης από συνταξιούχο αστυνομικό

Σοκ στην Ελληνική Αστυνομία!
Συνταξιούχος αστυνομικός, που είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στη Δίωξη Ναρκωτικών, συνελήφθη από συναδέλφους του, για εμπόριο κοκαΐνης!!!
Ο 48χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, που ερευνούσαν άλλη υπόθεση, αλλά από τύχη έπεσαν στα ίχνη του!
Μαζί του συνελήφθησαν δύο ακόμα Ελληνες, ηλικίας 32 και 42 ετών, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: κοκαΐνη βάρους 9.764 γραμμαρίων, τρία πιστόλια με γεμιστήρες και έξι φυσίγγια, ένα περίστροφο με δύο φυσίγγια, 159 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, μία ζυγαριά ακριβείας, 1.560 ευρώ, τέσσερα πλαστά τραπεζογραμμάτια, συνολικής ονομαστικής αξίας 550 ευρώ, δύο πολυτελή Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα Πόρσε, μία μοτοσικλέτα και 9 κινητά τηλέφωνα.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο συλληφθείς που εκτός από τη Δίωξη Ναρκωτικών είχε υπηρετήσει και στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, είχε εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις… γνωριμίες του από τον χώρο του υποκόσμου, και όταν αποστρατεύθηκε το 2007, αποφάσισε να τις εκμεταλλευτεί!
Τα στοιχεία της Ασφάλειας υποστηρίζουν ότι ο 48χρονος τελευταία είχε αγοράσει μία πανάκριβη Πόρσε αξίας 180.000 ευρω!
Οι έρευνες της Αστυνομίας έφτασαν στο πρόσωπό του, όταν ξεκίνησαν να κάνουν έρευνες για τη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης στην Αθήνα, αλλά και για τη δράση σπείρας που διακινούσε πλαστά έγγραφα.
Οι αστυνομικοί, με τη δικογραφία που συνέταξαν σε βάρος των συλληφθέντων, τους οδήγησαν στον Εισαγγελέα.

1 comments: