Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Κύριε Καστανίδη δεν κόβετε την πλάκα κάποια στιγμή;

Την "ακροδεξιά" την θεωρούμε αστείο κατασκεύασμα, ιδιαίτερα όταν μαθαίνουμε τα κωμικά στοιχεία διαπλοκής της δίκην νονού με "Trash ΜΜΕ" με σκοπό να συκοφαντούν "πολιτικούς αντιπάλους" της ίδιας πολυκατοικίας.
ΩΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ.
Λάβαμε την επιστολή που ακολουθεί και αναφέρεται στον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπαδημητρίου που εξακολουθεί ακόμα να βρίσκεται ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ μετά από τρεις μήνες, από τα επεισόδια που είχαν διαδραματιστεί στους Αμπελόκηπους. Μάλιστα είχε συλληφθεί τραυματισμένος, ενώ όλοι οι άλλοι αφέθησαν ελεύθεροι.
Κύριε Καστανίδη, για ποιόν λόγο παραμένει προφυλακισμένος ο εν λόγω άνθρωπος; Τα ευεργετήματα του νομοσχεδίου σας αναφέρονται μόνο σε τρομοκράτες και δολοφόνους;
Και μην αρχίσετε τις κορώνες περί "δολοφόνους μεταναστών" γιατί τους δολοφόνους μεταναστών τους γνωρίσαμε πολύ καλά.
Είναι οι "Λουδοβίκοι" των βορείων προαστείων από τις "καλές" οικογένειες που κομματιάζουν παιδάκια μεταναστών έτσι για πλάκα.
Είναι τα καθάρματα οι δουλέμποροι, κρυμμένοι πίσω από κάθε είδους ΜΚΟ όπου λυμαίνονται και ξεπλένουν το βρώμικο χρήμα από το δουλεμπόριο και την πρέζα.
Αλήθεια κύριε Καστανίδη, τα λεφτά του ΕΑ, δεν τα "μυριστηκαν" οι διωκτικές αρχές;
Και βέβαια οι "αποφυλακισμένοι" σας που εκτελούν μετανάστες που δουλεύουν για το μεροκάματο και Έλληνες βέβαια μετά την "ευεργετική" αποφυλάκιση τους.
Οπότε ΚΟΨΤΕ την πλάκα κύριε Καστανίδη και αφήστε το παιδί ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
Έλεος πια, είμαστε από τις ιστοσελίδες που στο παρελθόν είχαν αφιερώσει στήλες για καλώς κείμενα σας.
Γιατί διασύρετε το όνομα και την ιστορία σας έτσι;
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ κύριε Καστανίδη;
olympia
Η επιστολή εδώ:

1 comments:

  1. Ο κυριος ειναι κλινικο περιστατικο δεν το βλεπετε; Ειναι απλα ατομο με ψυχικη διαταραχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή