Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Μαδώντας την κόκκινη μαργαρίτα.!


Από τον Ιάσωνα...

Εκοψα το ...προτελευταιο φυλλο της μαργαριτας που κρατουσα και ακουσα την φωνη, μεσα μου.!

"...Θα συμμετεχει το ΚΚΕ στην συσκεψι των πολιτικων αρχηγων..." ειπα.!
Ηταν όμως το ...προτελευταιο φυλλαρακι της κοκκινης μαραγαριτας.!
Διοτι λιγο αργοτερα, διαβασα την τελευταια - μεχρι στιγμης - ανακοινωσι του ..."λαοπροβλητπου" λογω κονταροξυλων και σημαιων ευμεγεθους στριγκ αναλογου των κοματικων διαστασεων της ηγεσιας του.
"...Το ΚΚΕ είχε αποδεχτεί αρχικά να συμμετάσχει, μέχρι τη στιγμή που συντελέστηκε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα από την κυβέρνηση και τον προεδρεύοντα στη Βουλή..."ελεγε η ανακοινωσι.

Και συνεχιζε...
"...Παραβιάζοντας κατάφωρα τον κανονισμό της Βουλής ψήφισαν τροπολογία με την οποία ο υπουργός οικονομικών θα μπορεί να υπογράφει νέες συμφωνίες με την ΕΕ και το ΔΝΤ χωρίς καν την ψήφισή τους από την Βουλή… Η συμμετοχή του ΚΚΕ σε αυτήν, θα σήμαινε στην ουσία αποδοχή των προσβλητικών ενεργειών και των μεθοδεύσεων που στρέφονται κατά του λαού..."
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1813471
Εκοψα και το τελευταιο φυλλαρακι της μαργαριτας λεγοντας... "Δεν θα συμμετασχει στην συσκεψι των πολιτικων αρχηγων το ΚΚΕ"

Διοτι:

  • Η παλινωδια, η ανειλικρινεια, η περιφρονησι των θεσμων και το ψευδος είναι συνυφασμενο με την τακτικη του ΚΚΕ διαχρονικως...
  • Το κωμικοτραγικο σ αυτή την ιστορια είναι η "αιτία" που προβαλλει το ΚΚΕ ως επιστροφη στην αρχικη του θεσι της μη συμμετοχης...
  • Για το ..."τιμημενο" μας, το αιματοβαμμένο ΚΚΕ, ο,τι αποφασιζει η βουλη δεν είναι Νομος του Κρατους, αλλα "κοινοβουλευτικο" ...πραξικοπημα...
  • Ενώ ο,τι εν μεσω μολωτοφ, τουβλων, υβρεων και πυρπολησεων δηλωνουν τα κουρδιστα στρατιωτακια του ΠΑΜΕ και οι λυσσασμενοι ..."διμοιριτες" τους με τις ντουντουκες, ειναι η "λαικια" θελησι...

Ο Ελληνικος λαος μπορει να εχει απογοητευθει, να εχει αποδοκομασει, να εχει αγανακτησει, να ειναι εξοργισμενος με την συμπεριφορα των τεως κομματων εξουσιας και τους μινι σε μαξι θεσεις, για τις περιστασεις και τις καταστασεις που αντιμετωπιζει η χωρα, αρχηγους των...

Αλλα, συγχωροχαρτι στους δημιους του ΚΚΕ ουτε εδωσε ουτε θα δωσει...!

Τραγικη ασημαντη μειοψηφια εξοριστη στην βασανισμενη ιστορικη μνημη θα μεινη το ΚΚΕ, μισητη, απεχθης, προδοτικη.
Η Ιστορια μπορει να επαναλαμβανεται, αλλα την εκαστοτε επομενη φορα υπαρχει η γνωσι των ρολων από την προηγουμενη.
Κι αυτό θα πρεπει να το γνωριζουν οι κουκουεδες μας.

6 comments:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
    Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛ.
    ΛΑΟ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ-ΤΖΑΦΕΡ ΠΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ! ΕΛΕΟΣ! ΔΕΝ ΜΑς ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ. ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ....ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ...ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ...ΚΑΤΟΠΙΝ!!
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ..ΧΟΥΝΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
    ΓΙΑ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ.! ΤΕΛΙΩΣΑΝΕ ΑΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε 10:00 μμ.
    Όπως διαπιστώνεις, δημοσιεύω ένα άρθρο που μου εστάλη, πλήν όμως η ...πατρότητά δεν ανήκει σε μένα, αλλά σε φίλο αναγνώστη ονόματι Ιάσωνα.
    Κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο φιλοξενείται και το δικό σου σχόλιο.
    Ως εκ τούτου, τα "αντικομμουνιστικά παράσημα" δεν ανήκουν σε μένα, αλλά ούτε και οι ..."κορώνες" με τα "κομμούνια", όπως λες.
    Αν θεωρείς πως το συγκεκριμένο άρθρο σε θίγει, δεν έχεις παρά να μου στείλεις ένα φιλοκομμουνιστικό ή άλλο άρθρο, και να το κρατήσω ..."πρώτη μούρη" για όσες ώρες θέλεις εσύ.
    Μη με αδικείς λοιπόν.
    Σου δίνω ελεύθερο "βήμα" να κάνεις διάλογο απ΄ ευθείας με τον συντάκτη του άρθρου.
    Τί θα έλεγες αν σας απέκλεια και τους δυο;
    Τότε θα είχες κάθε δικαίωμα να μου ...σύρεις τα χίλια δυο.
    Με εγκαλείς επειδή φιλοξενώ όλες τις απόψεις χωρίς να αποκλείω κανέναν;

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΕΟΣ ΡΕ 10,00 ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΝ ΤΣΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΩΝ ΔΕ ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ. ΒΛΟΚΙΝΚ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΤΟ GIANNIOTIS ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΑ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΛΟΚ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ???? Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ.SORRY GIANNIOTIS ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΝΙΓΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιλεκτκτικη ευαισθησια ειναι η εξελιγμενη δυνατοτητα που εχουν εξαιρετικοι νοες και κατα την οποιαν, εις μερμυγξ ειναι δυνατον να φαινεται τεραστιος και γιγαντιαιαος ενω την ιδια στιγμη διπλα του ο κροκοδειλος να περιγραφεται ως μικρο ακακο βατραχακι..
    Ετσι π.χ ειναι δυνατον ο,τι αποφασιζει η βουλη να θεωρειται πραξικοπημα αφου ετσι το χαρακτηρισαν οι κουκουεδες μας, ενω την ιδια στιγμη οι ευαισθητοι επιλεκτικα στα πραξικοπηματα, ως εις μουσικοφιλος σχολιαστης ( του αρεσει η νοτα ντο διεσι=ρε) θεωρουν αθωο και ακακο ειρηνικο και φιλικο ενα κομμα που δεν αποδεχεται το συνταγμα της χωρας ενω δηλωνει και καταχωρει επανειλημμενως στα συνεδρια του ως καθηκον του, την ανατροπη του αστικου , του δημοκρατικου καθετσωτος με επανασττικες διαδκασιες..

    Αληθως προκειται περι εξελιξεως του DNA

    Ιασων,
    βαθυτατα αμαρτανων με το αμαρτημα του αντικομμουνισμου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H ψυχολογική τρομοκρατία και ο πολιτικός χουλιγκανισμός είναι οι δύο σύγχρονες μέθοδοι που χρησιμοποιεί η αριστερά στη χώρα μας.Ταμπουρωμένη στο ασφαλές καβούκι που προσφέρουν οι αδιάλειπτες εκκλήσεις του δίκιου του εργάτη των φασιστών αφεντικών των καταπιεσμένων νέων (εδώ τίθεται και θέμα πολιτικής παιδοφιλίας) οι συνεχείς τυμπανοκρουσίες που έπονται των 'ειρηνικών ' πλην όμως πάνοπλων στρατευμένων και φανατικών οπαδών τους (είναι ο εκκολαπτόμενος επαναστατικός στρατός τους)στάθηκαν ικανές να προσδώσουν στο ΚΚΕ-ΣΥΝ έναν μανδύα 'υποχρεωτικά' μη αμφισβητούμενης νομιμότητας, και μια δυναμική στα ΜΜΕ όπου από εκεί φωνασκώντας και εμμέσως απειλώντας τους χαχόλους και πλαδαρούς συνομιλιτές τους της αστικής τάξης ,έχει ετσιθελικά καταλάβει μια σημαντική θέση στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.Αυτή η θέση δεν είναι ευθέως ανάλογη με τα εκλογικά της ποσοστά,αντιθέτως μάλιστα ,όσο πιο πολύ συρρικνώνονται τόσο πιό επιθετικοί γίνονται.
    Επειδή η αριστερά έχει καταφέρει να κλήσει την στρόφιγγα της εξέλιξης στον άνθρωπο εκείνο που έκανε το λάθος να διαβεί το κατώφλι των ιδεών της,ψυχαναγκάζοντάς τον να οραματίζεται ανύπαρκτους κόσμους όταν δεν τον τοποθετεί στις γραμμές του αυτοματοποιημένου στρατού της,στις κατά τόπο και χρόνο επιλεγμένες στημένες επιχειρήσεις της εντυπωσιασμού στα διάφορα συλλαλητήρια, και καταλήψεις δημοσίων κτιρίων και οργανισμών,παρουσιάζεται σαν κάτι το διαφορετικό το αμόλυντο η απόλυτη λύση.
    Ως πρός το απόλυτο δεν διαφωνεί κανείς ως πρός τη λύση (και τα υπόλοιπα επίθετα ) όμως υπάρχουν σοβαρώτατες ενστάσεις από τους έχοντες έστω και κατά το ελάχιστο κρίση και λογική.
    Θα επανέλθουμε...
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή