Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Η αριστερά φτύνει στο κοινοβούλιο την μνήμη των νεκρών.!

Θαύμα, θαύμα!
Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΚΚΕ και του Σύριζα βρήκαν τους ενόχους της σημερινής τραγωδίας με τους τέσσερις (κάψανε και έμβρυο οι εγκληματίες) και όχι τρεις νεκρούς στο κέντρο της Αθήνας.
Σε φασιστικά στοιχεία αναφέρθηκε ο Παφίλης του ΚΚΕ, σε ακροδεξιές νοοτροπίες ο Τσίπρας.
Παλιά και γνωστή τακτική της ..."αριστεράς" να χρεώνει σε ..."φασίστες και προβοκάτορες" τα εγκλήματα που η ίδια ή τα χαϊδεμένα παιδιά της διαπράττουν.
Μόνον που πλέον δε πείθει κανέναν καθώς τις ίδιες σκηνές και τραγωδίες έχουμε ζήσει πολλές τα τελευταία χρόνια με αυτουργούς, ηθικούς και όχι μόνον, τους ίδιους.
Η εικόνα της αριστεράς σήμερα το απόγευμα στο κοινοβούλιο ήταν τέτοια που να δικαιολογεί τον ρόλο που έχει αναλάβει αυτή η παράταξη από το 1974 και μετά.
Του στυλοβάτη δηλαδή της μεταπολίτευσης και των αστικών κυβερνήσεων που υποτίθεται ότι η αριστερά πολεμά.
Φωνάζει ο "αριστερός φονιάς" για να φοβηθεί ο ... "ακροδεξιός".
Η ένταση στο εσωτερικό της βουλής προκλήθηκε από την ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην Αλέκα Παπαρήγα: "...πείτε μας αν έχετε ξεκινήσει νέο αντάρτικο!..."
Η αυτονόητη αυτή ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ πυροδότησε την αντίδραση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των αριστερών κομμάτων, τα οποία προφανώς εφαρμόζοντας την λαϊκή ρήση "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης" αποποιήθηκαν τις πολύ σοβαρές ευθύνες τους, χρησιμοποιώντας το πολυφορεμένο γαϊτανάκι της ..."ακροδεξιάς απειλής"...
elkosmos

4 comments:

  1. Αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας μια ζωή σε βάρος του έθνους δρουν. Δεν υπολογίζουν ούτε ζωή ούτε αξιοπρέπεια. Εδώ αηδίασε με αυτους και τους έκανε πέρα ο Μικης τι άλλο να πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο "Γέρος της Δημοκρατιας" το Δεκέμβρη του 44 είχε άξιους συνεργάτες τον Σκόμπυ και τους γερμανοτσολιάδες-ταγματασφαλίτες.
    Ο σημερινός "ΓΑΠ" έχει άξιους συμπαραστάτες το ΔΝΤ και τον Καρά - τζαφέρη(ελληνικό;;;;όνομα) αντίστοιχα.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H κυρία Παπαρηγα είχε άξιους συνεργάτες την Σοβιετική πρεσβεία.
    Από την κατάρευση του μοντέλου που λυσσαλέα υπερασπίζεται και μετά δεν έχει άξιους συνεργάτες, πλην των όποιων έξωθεν και έσωθεν θέλουν την μόνιμη ακινισία και οπισθοδρόμηση της Ελλάδας.
    Ο κύριος Τσίπρας έψαξε για άξιους συνεργάτες στην Βενεζουέλα που είχε πάει -αν δεν μας απατά η μνήμη μας- πέρυσι.Δεν βρήκε αλλά μάλλον δεν φαίνεται να ξέρει τι πρέπει να πληροί ένας άξιος συνεργάτης.Ακόμα ψάχνει.Αιφνιδιάστηκε διότι μάλλον συνειδητοποιεί ότι η πολιτική δεν είναι show Λαζόπουλου.
    Για όλους εμάς τους υπόλοιπους ψάχνουμε τρόπο να επιβιώσουμε σε αυτό το τρελοκομείο.Η φυγή είναι μια καλλή λύση.Όπου πιο μακριά από τα χουλιγκάνικα μπλε πράσινα κοκκινα ροζ κομματόσκυλα τόσο πιο καλά.Στην Αυστραλία ,στη Μογγολία,στην Αλάσκα,στη Κίνα ,στη Μοζανβίκη,στη Γροιλανδία,στο βόρειο ή νότιο πόλο,όπου φύγει φύγει.
    Ο θεός ας λυπηθεί την Ελλάδα και όσα παιδιά έχουν απομείνει που να την αγαπούν και ας τους δώσει ένα γρήγορο θάνατο μιας και όλοι αυτοί οι τρελλοί μοιάζουν να μην τους νοιάζει απλά και μόνο να σκοτώσουν εμάς την κουλτούρα μας τον πολιτισμό μας την ιστορία μας αλλά αυτό θέλουν να γίνει αργα βασανιστικά σαδιστικά.
    Αρχίζει να γίνεται όλο και πιο εμφανές ότι περιβαλλόμαστε από παρανοικούς αδίστακτους ανθρώπους που δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10:18
    ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ,ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ AN TOTE H ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΗΠΑΙΡΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ BLOG KKE ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή