Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Οι επιτήδειοι ...αφελείς.!



Από τον Ιάσωνα...

Υπαρχουν αναμεσα μας πολλοι, ιδιως στα μεσα εξαχρειωσεως αλλα και καθημερινοι συνομιλητες μας, που αφελως και επιτηδειως μετα απο καθε καταστροφη των βανδαλων του ΚΚΕ και των παραφυαδων του, ερωτουν:
"Μηπως ηταν προβοκατσια;"
Το ιδιο και στην προχθεσινη τραγωδια της δολοφονιας των τριων αθωων ανθρωπων που "εγκληματισαν" διοτι απλα δεν ...απηργησαν, οπως και η πελιοψηφια των εργαζομενων στον ιδιωτικο τομεα άλλωστε.!
Ομως, το σταλινικό ΚΚΕ, δεν έχει αφήσει γωνία και τόπο, μέρα και νύκτα, που δια στόματος της ...κεχαριτωμένης του, να δηλώνει ότι:

"...Αυτό το θηρίο που έχουμε απέναντι, που αν το πούμε με μια λέξη είναι το αστικό πολιτικό σύστημα.! Αυτό το θηρίο, ο λαός, πρέπει να στοχεύσει από την αρχή στην καρδιά.! Πρέπει να γίνει όλη η Ελλάδα εργαστήριο αγώνα για την ανατροπή.! Ο Νόμος δεν θα εφαρμοστή. Ο νόμος νόμος είναι το δίκιο του εργάτη.! Ανυπακοή και απειθαρχία.! Καμιά θυσία για την πλουτοκρατία, ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ. Οργάνωση και αντεπίθεση..."

Διερωτωμαι:
Τί εννοει η κα Παπαρηγα και σε τι ενεργειες μας προτρεπει, αν ολοι καταλαβαινουμε ελληνικα οταν διαβαζουμε ή ακουμε δηλωσεις οπως οι εξης:
1. "...Αυτό το θηρίο που έχουμε απέναντι, που αν το πούμε με μια λέξη είναι το αστικό πολιτικό σύστημα, είναι το καπιταλιστικό σύστημα, τα μονοπώλια, ο ιμπεριαλισμός, αυτό το θηρίο για να μπορέσει ο λαός να το πολεμήσει πρέπει να στοχεύσει από την αρχή στην καρδιά. Αν βάλει άλλους στόχους δε θα τα καταφέρει. Θα το τραυματίσει, θα το πληγώσει, αλλά το θηρίο θα αναζωογονηθεί, θα σε καταπιεί...". (Ριζοσπάστης 7/3/2008. Από την επίσκεψι της Γενικής Γραμματέα στη ΚΕ του ΚΚΕ στα ΤΕΙ Αθήνας).
2. "...Καλούμε σε συνειδητή απειθαρχία.! Αν αυτός είναι ο νόμος και όπως λέτε, πρέπει να εφαρμοστεί, εμείς σας λέμε ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε..." (Ομιλία στην Βουλή 29/5/2008 κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής της προς τον πρωθυπουργό για την πολιτική της κυβέρνησης στην ανώτατη εκπαίδευση).
3. "...Θα διαμορφωθεί ένα νέο επαναστατικό Σύνταγμα, νέα νομοθεσία που αντιστοιχεί στις νέες κοινωνικές σχέσεις και αντίστοιχα θα διαμορφώνεται το Εργατικό, το Οικογενειακό Δίκαιο και θα είναι νομικά κατοχυρωμένες όλες οι νέες κοινωνικές σχέσεις. Συγκροτείται καινούργιο δικαστικό σύστημα το οποίο στηρίζεται σε επαναστατικούς λαϊκούς θεσμούς απονομής της δικαιοσύνης. Αρκετές ιδέες μπορούμε να πάρουμε από τη δικαιοσύνη όπως λειτούργησε στην ελεύθερη Ελλάδα, στην Κατοχή, στα χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού. Το δικαστικό σώμα συγκροτείται από αιρετούς και ανακλητούς λαϊκούς δικαστές, καθώς και από μόνιμο δικαστικό προσωπικό που θα είναι υπόλογοι στους θεσμούς της εργατικής εξουσίας..." (6/11/2008, Ξενοδοχείο Αστήρ Πάτρας, παρουσίασης θέσεων ΚΚΕ για το 18 ο Συνέδριο).
4. "...Όταν θα γίνει σοσιαλισμός στην Ελλάδα, όλοι οι βιομήχανοι θα μας παραδώσουν τις βιομηχανίες τους και θα πούνε πάρτε τα; Θα είναι σκληρή η σύγκρουση. Και θα είναι και με τους συμμάχους τους, ανώτερα μεσαία στρώματα κλπ. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Βεβαίως θα υπάρξει και η βία, δεν το κρύβουμε..." ( http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=32&artid=5654&dt=09/11/2008).

Ενώ στους τοιχους της Αθηνας, μετα τον φονο των τριων αθωων της ΜΑΡΦΙΝ σημερα ειδαμε συνθηματα όπως αυτό:
"Βαρεια η σταχτη του Τσολια"
Αληθεια, ποσο "αφελεις" ακομη πρεπει να γινουμε για να μην δεχομεθα αυτα που το ιδιο το ΚΚΕ ομολογει, επιδιωκει και καταγραφει κατηγορηματικα στο πρόγραμμά του, το καταχωρημενο στα συνεδρια του;
Στις καθημερινες εμφανισεις των εκπροσωπων του, στο εγκολπιο του ..."καλου κουκουε".!
Τον ...Ριζοσπαστη δηλαδη.!
Την ανατροπη του αστικου καθεστωτος και τον σχηματισμο κυβερνησης χωρις εκλογες με ..."επαναστατικες" διαδικασιες.!
Με το ..."επαναστατικο"μετωπο.!
Μηπως και οι ...ιεραποστολοι (Σμαιλης δεν συμφωνομε με το συνταγμα, δεν το παραδεχομεθα) και η ...αρχιερεια του ΚΚΕ ειναι κι αυτοι προβοκατορες;

Για τους επιτηδειους ...αφελει, αντιγραφω από το προγραμμα του ΚΚΕ:
Κεφάλαιο με τίτλο: "Η Οικοδόμηση του Σοσιαλισμού"

"...Αφετηρία για το πέρασμα της ελληνικής κοινωνίας στο σοσιαλισμό, κατώτερη βαθμίδα του κομμουνισμού είναι: η επαναστατική κατάκτηση της εξουσίας από την εργατική τάξη σε συνεργασία με τους συμμάχους της...
...Ανεξάρτητα από την μορφή που θα πάρει το σοσιαλιστικό κράτος από την άποψη της ταξικής ουσίας, θα είναι επαναστατική εξουσία της εργατικής τάξης, η δικτατορία του προλεταριάτου...
...Η μορφή που θα πάρει το επαναστατικό εργατικό κράτος θα λυθεί μέσα στην επαναστατική πάλη στους σκληρούς ταξικούς αγώνες , σε συνθήκες που ξεσπάει και αναπτύσσεται η επαναστατική διαδικασία...".

(Αυτές είναι οι σημερινές επιδιώξεις του ΚΚΕ όπως καταγράφονται στο Πρόγραμμα του ΚΚΕ και ανακοινώθησαν κατά την διεξαγωγή του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ που έλαβε χώραν από 9-12 Φεβρουαρίου 2005).

2 comments:

  1. Σχεδον ολοκληρη η ανθρωποτητα κι ειδικοτερα εκεινοι οι λαοι που ενιωσαν καλα στο πετσι τους τι εστι κομμουνισμος εχουν περιθωριοποιησει και ποινικοποιησει οτιδηποτε τους θυμιζει την μπολσεβικικη πανουκλα,αυτο το κοινωνικοπολιτικοοικονομικο καρκινωμα.
    Νομιζω πως ηρθε και η σειρα του Ελληνικου λαου ν'αποβαλλει απο μεσα του καθετι αριστεριστικο εκφυλιστικο παρασιτο που δεκαετιες τωρα τον αρρωστενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΒΑΖΑΝΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ. ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ?? ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ "ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΟΥΝ"?? ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ?? ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΑΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή