Σάββατο 15 Μαΐου 2010

"Οι Έλληνες χρειάζονται ηγέτες με όραμα"

Την αναγκαιότητα να αλλάξει εκ βάθρων το οικονομικό και πολιτικό σύστημα ώστε η χώρα μας να καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση, επισημαίνει ο βραβευμένος με Pulitzer Αμερικανός δημοσιογράφος Τομ Φρίντμαν με συνέντευξη που παραχώρησε στην "Καθημερινή της Κυριακής".
Ο αρθρογράφος των Times της Νέας Υόρκης, υποστηρίζει ότι για να κάνει θυσίες ο λαός θα πρέπει αυτοί που έκλεψαν να τιμωρηθούν.
"...Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να καταφέρει να εφαρμόσει αυτά τα δραστικά και επώδυνα μέτρα..." δηλώνει ο αμερικανός δημοσιογράφος, εκτιμά όμως ότι εάν η Ελλάδα καταφέρει να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της, τότε θα υπάρξει μεταστροφή και η χώρα θα εισέλθει σε θετική πορεία με απίστευτη ταχύτητα.
skai

2 comments:

  1. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΒΡΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πολυ "Αμερικανος" ο Friedman.
    Ας μην ξεχναμε οτι ο αλητης αυτος ηταν ενας απο τους ενθερμους υποστηρικτες μεσω της εφημεριδας του, SEMIT (διαβαστε το αναποδα) στην γενοκτονια εναντιον των Ιρακινου και Αφγανικου, Λαων που ξεδιπλωνεται μπρος στα ματια μας και με τα γνωστα λαθρομεταναστικα αποτελεσματα για την Πατριδα μας.
    Αυτος, η επισης βραβευμενη με "Πουλιτζερ" (σιγα τα ωα) αλλα και καταδικασμενη σε τριμηνη φυλακιση Τζουντιθ Μιλλερ (ιδε Βαλερυ Πλεϊμ) και ο ντενεκες επικοινωνιας (κοινως ρουφιανος) μεταξυ των Ταϊμς του Ισραηλ και του γραφειου του τοτε αισχρου αντιπροεδρου των ΗΠΑ Ντικ Τσενι, Μαϊκλ Γκορντον.

    Αυτα για την Ιστορικην αληθειαν.



    ΑΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή