Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Περιφέρεια Ηπείρου: Άνοιγμα Αργύρη προς τα ..."συντρόφια" της αριστεράς.!

Ο κ. Αργύρης θέλει να προσδώσει υπερκομματικό χαρακτήρα στην παράταξη και μάλιστα προσανατολίζεται σε άνοιγμα στη Δημοκρατική Αριστερά. Το όνομα του απερχόμενου δημάρχου Πρέβεζας Μιλτιάδη Κλάπαακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη στην Πρέβεζα. Ο "Ηπειρωτικός Αγών" επικοινώνησε με τον κ. Αργύρη ο οποίος αρκέστηκε να χαρακτηρίσει τον κ. Κλάπα "εξαιρετικό πολιτικό με συμπεριφορά που αποτελεί παράδειγμα στην τοπική αυτοδιοίκηση".
Ο κ. Κλάπας που στις προηγούμενες εκλογές στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίο και προέρχεται, απέσυρε πριν από λίγες μέρες την υποψηφιότητα που είχε θέσει εκ νέου στο δήμο Πρέβεζας, προκειμένου όπως εξήγησε ο ίδιος, να μη "διαιρέσει και διχάσει" από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ στήριξε την υποψηφιότητα του Χρήστου Μπαΐλη στην πόλη της Πρέβεζας.
Στο μεταξύ, ο κ. Αργύρης συναντήθηκε χθες με το νομάρχη Πρέβεζας Βασίλη Ιωάννου, ο οποίος δήλωσε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα στον συνδυασμό. "Τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι συνεργάτες μου, θα συμπαραταχθούμε σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα" τόνισε και συμπλήρωσε ότι "υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα το οποίο με τη συγκρότηση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου αλλά και κυρίως με την κατάρτιση ενός σύγχρονου προγράμματος που να αφορά την Ήπειρο, διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες την Περιφέρεια".

Τα ονόματα

Το ψηφοδέλτιο του κ. Αργύρη δεν έχει κλείσει ακόμη, αν και δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι υποψηφιότητες της κας Μαργαρίτας Κιτσανού και της κας Ιουλίας Μαρκούλα, των κ.κ. Χατζηεφραιμίδη, Αρλέτου από το παρόν νομαρχιακό σχήμα της αντιπολίτευσης, αλλά και των κ.κ. Πάνου Κρανά, Χαράλαμπου Μπάτση και Χάρη Δολιώτη. Επίσης, στο ψηφοδέλτιο θα είναι και ο Φίλιππος Τσουμάνης, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην προηγούμενη νομαρχιακή θητεία καθώς και το άλλο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ από τα Γιάννενα, Σωτήρης Ζαρμπαλάς. Ακόμη, δεδομένες είναι και οι επαφές με τον ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, για μια θέση στο ψηφοδέλτιο. Τίποτε όμως δεν αναμένεται να επισημοποιηθεί πριν τα "επίσημα αποκαλυπτήρια" της παράταξης σε κεντρική εκδήλωση, η οποία θα γίνει σύντομα.

Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου