Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Βασιλικότεροι του Βασιλέως.!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός...
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ο πρώην συνδικαλιστής που μετά έγινε επί σειρά ετών και υπουργός του ΠΑΣΟΚ σε ένα πρωινό τηλεοπτικό παράθυρο εκδήλωσε την αποστροφή και την αγανάκτηση του για την ενέργεια του ακτινολόγου που πέταξε το παπούτσι προς τον Πρωθυπουργό.
Μάλιστα μόλις είπε το ποίημα του (με έντονο ύφος και τρόπο) και έγραψαν οι κάμερες την αφοσίωση του στον καημένο τον Πρωθυπουργό που εκτέθηκε στο εξωτερικό, τότε θυμήθηκε να εγκαταλείψει το πάνελ προφασιζόμενος ότι δεν μπορεί να συνυπάρχει με τον γραφικό αυτό τύπο!!!
κ. αναριχοσυνδικαλιστουπουργέ δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτός ο τύπος και τι εξυπηρετεί αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι κανένας από τους βουλευτές του κόμματος σας δεν είχε το θάρρος μέχρι τώρα να παραιτηθεί και να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό λαό για τα προεκλογικά σας ψέματα γιατί είναι σίγουρο ότι αν είχατε πει την αλήθεια τότε, τώρα δεν θα είχατε την πλειοψηφία της Βουλής.
Καλό λοιπόν θα είναι και μόνο για αυτό να πάψετε, εσείς αλλά και οι αβανταδόροι δημοσιογράφοι που σας υποστηρίζουν να μιλάτε για εντολή του λαού γιατί κάθε φορά που το ακούμε μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και αμέσως μας έρχονται στο μυαλό οι προεκλογικές σας ψεύτικες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις "Λεφτά υπάρχουν". "Δεν θα αυξήσουμε το Φ.Π.Α" και "δεν θα παγώσουμε τους μισθούς".
Φυσικά πρέπει να σας πω ότι όλοι μας έχουμε καταγράψει τις ανύπαρκτες αντιδράσεις σας στους χειρισμούς του Πρωθυπουργού για το θέμα του μνημονίου και θα είμαστε πολύ αυστηροί ειδικά σ’ εσάς τους πρώην συνδικαλιστές που μέσω αυτού αναρριχηθήκατε στα ανώτατα αξιώματα ξεχνώντας τους εργαζόμενους συναδέλφους σας γινόμενοι "Βασιλικότεροι του Βασιλέως"!!!
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Νομίζω ότι το παρακάτω βίντεο δεν χρειάζεται σχολιασμό το Mega σε όλο το megaλείο του, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ και να μην αναρωτηθώ τόσοι πολλοί «δημοσιογράφοι» για να αντιμετωπίσουν έναν «γραφικό» όπως τον ονομάζουν παππού ο οποίος άκουσον!!! έκανε μια πράξη που «εξευτέλισε» τη χώρα.

    http://news-gr.com/?p=5584

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναί, της κοντής της φταίνε οι τρίχες...

    Το παπούτσι του γιατρού (μάλλον τους έκατσε άσχημα που ήταν χωρίς κάλτσα...) εξευτέλισε τη χώρα.

    Δεν την εξευτέλισαν μια σειρά κυβερνήσεις και υπουργοί που επι δεκαετίες κλέβουν, παίρνουν μίζες, και ρημάζουν ότι βρούν μπροστά τους, καταντώντας την Ελλάδα και τους Έλληνες επαίτες και αναξιοπρεπείς.

    Δεν την εξευτελίζει η κατοχή του ΔΝΤ και η υποδούλωση (ανήκει πια στους Έλληνες η Ελλάδα??)

    Δεν την εξευτελίζει ενας χαζοχαρούμενος που πάει κι έρχεται να μας φέρει μαντάτα απο τις Ευρώπες, τις Ασίες και τις Αμερικές.
    Καλά κάνει και πάει κι έρχεται αφού είτε είναι εδώ είτε όχι, είναι το ίδιο ανύπαρκτος, αλλά το χειρότερο είναι οτι νομίζει πως κάτι κάνει...ο μπέμπης. Ανακαλύπτει καινούργιους τόπους ο ...Σεβάχ ο θαλασσινός με το κανώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή