Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Να τολμήσουμε! Από τις κάλπες πρέπει να βγει μια "άλλη" Ελλάδα.

Γράφει ο Χάρης Παυλίδης
Είναι να απορεί κανείς με την απάθεια μιας μεγάλης μερίδας των πολιτών με τα όσα συμβαίνουν στη χώρα. Μια απάθεια που, συγκρινόμενη με την επέτειο του «ΟΧΙ», την οποία θα συνεορτάσουμε σε λίγες ημέρες, αποδεικνύει ότι ως λαός έχουμε χάσει αυτό που κάποτε μας έκανε να ξεχωρίζουμε: Την περηφάνια και τον εγωισμό μας.
Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει, αλλά ίσως είναι και η τελευταία ευκαιρία να ξυπνήσουμε και να πούμε το δικό μας «ΟΧΙ» στην απάθεια, στον εφησυχασμό και στην υποτέλεια. Είναι ώρα να αντιδράσουμε απέναντι στα γεγονότα, δημιουργώντας τα δικά μας γεγονότα.
Αναγνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε από τη μια μέρα στην άλλη. Πρέπει όμως να προσπαθήσουμε, να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα και να ξεχάσουμε ετικέτες κενές περιεχομένου. Να αφήσουμε στον ιστορικό του μέλλοντος να ψάξει τα αίτια που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Η υπόθεση «Ελλάδα» είναι στα χέρια μας, μόνο που ακόμη δεν έχουμε κατανοήσει ότι σ’ εμάς εναπόκειται να την σπρώξουμε στο μέλλον. Στις 7 Νοεμβρίου, χρειάζεται με τη στάση μας να στείλουμε το δικό μας τελεσίγραφο προς όλους. Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να αναγεννηθούμε, ξαναβρίσκοντας το κουράγιο να πούμε «ΟΧΙ».
Από τις κάλπες πρέπει να βγει μια «άλλη» Ελλάδα. Μια Ελλάδα ανυπότακτη, μια Ελλάδα που θα δημιουργεί, μια Ελλάδα που θα οραματίζεται, μια Ελλάδα που έχει ανάγκη να πιστέψει στις νέες ιδέες.
Στις 7 Νοεμβρίου επιτέλους να πούμε «ΟΧΙ» στο παρελθόν και στις αδιέξοδες κομματικές συγκρούσεις. Να τολμήσουμε να πούμε «ΝΑΙ» στη «νέα» Ελλάδα.
Bookmark and Share

3 comments:

  1. ΕΚΒΙΑΖΕΙ-ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ

    Αυτή τη στιγμή ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ του ΔΝΤ, ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ της χώρας, το ΤΣΙΡΑΚΙ των Ληστο-τραπεζιτών εκβιάζει τον ελληνικό λαό:
    -Ψηφίστε με για να μην γυρίσουμε στη δραχμή, για να πάρετε το μισθό ή τη σύνταξή σας.

    ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.

    Ταυτόχρονα ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ της τροϊκας συκοφαντεί τον αγώνα μας ενάντια στη συμμορία του ΔΝΤ και των τραπεζών-τοκογλύφων.

    ΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ.

    ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!! (ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η CIAωνιστική προπαγάνδα καλά κρατεί στην Ελλάδα.(με γνωστούς και άγνωστους καλοπληρωμένους πρακτοράτζες)


    Πανάκριβες έγχρωμες αφίσες Ιρανών «πολιτικών προσφύγων» υποκινούμενες από CIA και εβραίους της Αμερικης.

    Το κέντρο της Αθήνας αίφνης γέμισε με πανάκριβες έγχρωμες αφίσες Ιρανών «πολιτικών προσφύγων» που είχαν ράψει το στόμα τους. Στα δε Εξάρχεια, εκεί να δείτε... Τίγκα στην αφίσα! Είναι να απορεί κανείς που βρέθηκαν αυτά τα χρήματα και πως συνεργάζονται κάποιοι στην προαναφερόμενη περιοχή (άντρο των αριστεριστών και των αντιεξουσιαστών) με συμφέροντα εμφανώς υποκινούμενα από την CIA...αλλα και CIAωνιστικές οργανώσεις των ΗΠΑ. Αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά για το ποιοί υποκινούν τις προσπάθειες αποσταθεροποίησης στο κέντρο της Αθήνας. Οι Ιρανοί "αντικαθεστωτικοί" (φαντάσματα του τρομοκράτη του Ιρανικου Λαού Σάχη), έχουν εδώ και καιρό κατασκηνώσει στα Προπύλαια, μοιράζοντας υλικό στους περαστικούς, χωρίς κανείς να έχει ζητήσει την απομάκρυνσή τους.

    Πριν λίγες ημέρες, στο χώρο διοργανώθηκε συναυλία, με την παρουσία αριστεριστών που μοίραζαν έντυπο υλικό, αλλά και στελεχών ΜΚΟ. Την ίδια ώρα, ο Δρούτσας καταφέρθηκε κατά του Ιράν, λίγο καιρό μετά το πάγωμα των καταθέσεων ιρανικής τράπεζας στην Αθήνα, υπόθεση για την οποία σας ενημερώσαμε σε αποκλειστικό μας ρεπορτάζ. Η Αθήνα συμμετέχει ενεργά στις εχθρικές κατά του Ιράν ενέργειες, παρέχοντας διπλωματική στήριξη. Λίγες ημέρες πριν, εστάλη από το ΥΠΕΞ δελτίο Τύπου με τίτλο «απειλές σε πρεσβείες μας από ιρανική οργάνωση»...
    Από τη μία προβοκάτσια στην άλλη! Η κυβέρνηση-ορντινάντσα της Αθήνας, αποδεικνύεται πραγματικά αδίστακτη! Κάποιοι μας σέρνουν σε περιπέτειες! Και ακολούθησε η δήλωση του επικεφαλής του γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, που με αφορμή την απεργία πείνας (ακούμε για τέτοιες δεκαετίες τώρα, ποτέ κανείς δεν έπαθε τίποτα...) Ιρανών στα Προπύλαια, επτά εκ των οποίων ράψανε τα στόματά τους. Όλα αυτά, στο πλαίσιο της υπονόμευσης του αντισιωνιστικού καθεστώτος της Τεχεράνης, που αποτελεί καρφί στο μάτι της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Κι όμως και πάλι η χώρα μας και η υποτελής στη Νέα Τάξη κυβέρνησή της, ακολουθούν μια ολισθηρή ατραπό, αποξενώνοντας τη χώρα από ενα δις κόσμο. Και αυτό, παρά την αναγνώριση των Σκοπίων με τη συνταγματική τους ονομασία, από τη Συρία.

    Έχετε το νού σας Έλληνες!!!!
    Ο εχθρός είναι εντός των πυλών.



    Αγησίλαος Φατσαφέτσουλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή