Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Μια γαλάζια δήλωση της π...λάκας.!

Πατήστε για μεγέθυνση
Στην καταδίκη της επίθεσης που δέχθηκε χθες στον Άγιο Παντελεήμονα ο Αλέκος Αλαβάνος προέβη σήμερα με ανακοίνωσή του το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β΄ Αθηνών, Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη ...δήλωση:
"Καταδικάζουμε, (κι' εμείς σε πιστέψαμε) απερίφραστα την επίθεση εναντίον του πρώην προέδρου του Συνασπισμού κ. Αλέκου Αλαβάνου, που έγινε στον Άγιο Παντελεήμονα. Και με την ευκαιρία αυτή, επισημαίνουμε - για μια ακόμη φορά - ότι η χρήση βίας δεν αποτελεί λύση, αλλά αντιθέτως, όπου εκδηλώνεται, δημιουργεί δραματικά αδιέξοδα για το σήμερα και το αύριο. Από την άλλη πλευρά, υπογραμμίζουμε τις τεράστιες ευθύνες που έχει η κυβέρνηση για το γεγονός ότι, με την ανύπαρκτη πολιτική της σε θέματα ασφάλειας του πολίτη, έχει αφήσει μεγάλα τμήματα του κέντρου της Αθήνας και των γύρω περιοχών στο έλεος κάθε λογής ετερόκλητων ομάδων, που έχουν τη βία στην καθημερινή πρακτική τους"
Bookmark and Share

4 comments:

  1. Γιατι παραξηγηθήκατε ρε σύντροφοι;
    Η βια αναφέρεται και στον Εθνικό Υμνο!
    Ετσι δεν έλεγε το καθίκι ο Αλαβάνος στην Βουλή σχετικά με τα γεγονότα του Δεκέμβρη 2008;
    Γιατί του κακοφαίνεται τώρα;
    Μήπως το γιαούρτι ηταν με λίγα λιπαρα;
    Ας περιμένει λίγο και θα δη τα χειρότερα που τον περιμένουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΚΟΤΤΟΥΛΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ? ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΟΠΑΔΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο Αλαβάνος με έχει πραγματικά μπερδέψει.Δεν ξέρω αν τον σιχαίνομαι ή τον λυπάμαι.Όπως και νάχει όμως η πολιτική παιδοφιλία που άσκησε ο ίδιος και οι συν αυτώ και οι βραδυές αλά Νέρωνα των οποίων είναι λάτρης (Δεκ-08) αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Ας του ευχηθούμε λοιπόν καλή συνέχεια και καλά ξεμπερδέματα.
    Προσωπικά δεν μπορώ να συγχωρέσω σε κανέναν (συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδίου ) πως τόσο τιποτένιοι ανεπαρκείς και δειλοί άνθρωποι μπόρεσαν και έκαναν τόσο κακό στις ζωές μας στη χώρα μας στην αισθητική μας.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως ο Αλέκος δεν θα έχει πρόβλημα με την καινούργια (γι'αυτόν) πραγματικότητα που απλώνεται μπροστά του. Πάντα ψηλά και μακρυά κοιτούσε και αγνάντευε. Πάντα σαγηνεύονταν από το αχανές ιδεολογικό τίποτα που του προσέφεραν οι ορίζοντες εκεί μακρυά όπου συναντάται ο ουρανός με την θάλασσα και από εκεί θα ξεπηδήσει επιτέλους η ευτυχία η μέρα που δεν θα δουλεύει κανείς που θα είναι όλοι δημόσιοι υπάλληλοι όπου θα έχουμε πολυπολιτισμικές κοινωνίες ,που θα είναι όλοι μορφωμένοι αποχαυνωμένοι σε μια κατάσταση νιρβάνας,όπου το να ιδρώνεις και το να μοχθείς θα αποτελεί αρρώστια λαίλαπα και κακούργημα,τα πάντα θα ρέουν από μόνα τους υπακούοντας στις δυνάμεις της φύσης,ο άνθρωπος θα ξαναβρεί τις ρίζες του και θα ζει κατά ομάδες σε σπηλιές και στα δέντρα θα τρώει ξανά οικολογικές τροφές όπως βελανίδια και θα γεύεται τις ομορφιές της φύσης γυμνός κατά ομάδες όλοι μαζί κορίτσια αγόρια άνδρες γυναίκες και γέροι,όλοι γύρω από μια φωτιά θα τραγουδούν θα χορεύουν θα αγαπιούνται από κοινού δεν θα υπάρχει ιδιοκτησία δεν θα υπάρχουν νόμοι δεν θα υπάρχουν τα μισητά κράτη και πατρίδες,αδελφοί ή φίλοι μάνα ή πατέρας.
    Εκεί μακρυά και ψηλά που κοιτάει λοιπόν και ονειρεύεται όλα αυτά και γω δεν ξέρω τι άλλο,και θα βρίσκεται στον κόσμο του,θα μπορεί να αντιληφθεί εγκαίρως μήπως και έρχεται κατακούτελα κανένα γιαούρτι ή άλλο ιπτάμενο αντικείμενο σταλμένο από τον εδώ κόσμο ,τον πραγματικό.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή