Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Συγχαρητήρια Σύντροφε Γιάννη Μπουτάρη

Πατήστε για μεγέθυνση 
Αυτή η κυρία εξέλεξε για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης τον Κεμαλικό ανθέλληνα και πρώην αλκοολικό Γιάννη Μπουτάρη.
Καμαρώστε την...
Ρίξτε και μια ματιά (εδώ)
Bookmark and Share

20 comments:

  1. Μπα η βλακεία των κκ. Σαμαρά και Γκιουλέκα έβγαλε τον Μπουτάρη. Η Ντόρα έχει μικρή δύναμη στην Συμπρωτεύουσα. Μήπως δεν ψήφισαν τον Γκιουλέκα οι καραμανλικοί μια και ο Σαμαρἀς φαίνεται να του τραβάει τώρα το χαλί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 01-05-11... ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΗΜΕΡΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ "ΕΛ".. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΧΓΟΥ.. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΞΕΓΡΙΩΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

    "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΝΕΡΤΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΤΟ.

    ΕΙΜΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ:
    KOYΡAΓIO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην αυτοκτονήσετε από σήμερα. Χαλαρώστε και απολαύστε την ....ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ.

    Μπορεί να μην έχουμε λεφτά, αλλά θα χορτάσουμε από τα γέλια με αυτά που θα δούμε από αύριο.

    Καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ.Γιαννιώτη: όταν ο Κουβελας κέρδιζε την Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά πριν από 24 χρόνια επί Μητσοτάκη και έναν χρόνο αργότερα πάλευε με τα ΜΑΤ του Αρκουδέα πολλοί από μας ήμασταν εκεί. Τότε χαλυβδώθηκε το νεοδημοκρατικό φρόνημα στην Θεσσαλονίκη. Το να χάσει η ΝΝΔ την Θεσσαλονίκη είναι πραγματικό κατόρθωμα και την ήττα χρεώνεται εξὀλοκλήρου ο Σαμαράς μια και Γκιουλέκας ήταν το πρωτοπαλλήκαρο του, ο Θεσσαλονικάρχης του. Θα δώ τους αριθμητικούς ψήφους και θα εκφέρω γνώμη αν και αμφιβάλλω να μπορεί η Ντόρα να γείρει την πλάστιγγα προς την μια ή την άλλη πλευρά ειδικά στην Θεσσαλονίκη. Μήπως οι του Ψωμιάδη πήραν έτσι εκδίκηση για τον Διονύση; Μηήπως οι αριστεροί απλώς φρίκαραν με τον Γκιουλέκα και όσους τον υποστήριζαν; Μήπως το ψηφοδέλτιο έπρεπε να έιναι πιο ενωτικό; π.χ. Καπετανόπουλος; Το ταχαλια έδινε πρόβλεψη 52% για Γκιουλέκα. Εσείς πως συνάγεται αριθμητικά ότι φταίει ειδικά η Ντόρα και όχι όλα τα παραπάνω όπως Ψωμιάδης, Αριστερά, Παπαγεωργοπουλικοί κλπ;
    ΝΕΑΡΧΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάντως, φίλε Γιαννιώτη, το βλέπω πιο θετικά. Παρά το ότι εκπλήσσομαι με τις κυβιστήσεις σου, θεωρώ το σχόλιό σου τιμητικό και επαινετικό για τη Ντόρα! Όπως επίσης ταφόπλακα για τη ΝΝΔ του Σαμαρά. Ο Μητσοτάκης σας έβγαλε από τα Χρονοντούλαπα το 1985, και δεν το αναγνωρίσατε, αλλά κάνατε αρχηγό τον Προδότη! Και σήμερα του λέτε με θράσος και "καληνύχτα". Ε, μάλλον το "καληνύχτα" να το πείτε στους εαυτούς σας και τη ΝΝΔούλα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο για τον απίστευτο ρατσισμό και την ύβρη περί "πρώην αλκοολικού" είναι χαρακτηριστικό της φασιστικής ακροδεξιάς που εκπροσωπεί η ΝΝΔούλα και τα σαμαρόπουλα. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επανέρχομαι. Μπήκα στο υπ.εσωτ.
    Στεργίου+Παπαθέμελος ειχαν 12000 ψήφους στον πρώτο γύρο. Ο Γκιουλέκας πήρε 4700 ΜΟΝΟ ψήφους παραπάνω στον δεύτερο γύρο!! Ο Μπουτάρης πήρε 10500 ψήφους παραπάνω στον δεύτερο γύρο με αριστερά+οικολόγους στους 16000 ψήφους από τον πρώτο γύρο!! Συμπέρασμα: ο Μπουτάρης κινητοποίησε την Αριστερά. Ο Γκιουλέκας ναυάγησε στο Ποσειδώνιο μη δυνάμενος να συγκινήσει ακόμα 500 ψήφους από τους 12000 των συντηρητικών ψηφοφόρων του πρώτου γύρου που δρούσαν ως δεξαμενή του.
    Εάν παρά τα αριθμητικά δεδομένα κάποιοι πιστεύουν οτι "φταίει" ειδικά και μόνο η Ντόρα έχουν απλώς λάθος.
    ΝΕΑΡΧΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επιτελους τα κοματοσκυλα να πανε σπιτι τους...η κλικα κουβελα-κοσμοπουλου-παπαγεωργοπουλου εσπασε φτανει πια..ελπιζω μονο να μην συνεχιστει αλλη τωρα..τα υπολοιπα θα τα βρουμε στη θεσσαλονικη..δεν νικησε το πασοκ ο μπουταρης νικησε τελος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. DeFreJus έπρεπε πρώτα να δεις τις δηλώσεις Μπουτάρη και μετά να κάνεις λόγο για τις δικές μου "κυβιστήσεις".
    Όσο για τα ρατσιστικά περί "πρώην αλκοολικού" κ.λ.π. εγώ τα ακούω βερεσέ.
    Αγαπητέ Νέαρχε και φίλοι σχολιαστές, αφορμή της παρούσης ανάρτησης υπήρξαν τα δημόσια "ευχαριστήρια" Μπουτάρη προς διαφόρους και ειδικά προς την Ντόρα.
    Ρίξτε μια ματιά στις δηλώσεις του Κεμαλικού & ανθέλληνα Μπουτάρη και αφήστε κατά μέρος τις ...ευαισθησίες.
    Τρέχει από τα μπατζάκια σας ο προοδευτισμός.

    Απολαύστε τον "Έλληνα" εδώ:

    http://www.youtube.com/watch?v=s6Q7b2RQp54

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ευχάριστο είναι ότι ο χάρτης έχει μπλε Αρκετό μπλε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πανηγυρίζουμε. Αλλά ούτε και οι πασόκοι που σήκωσαν κεφάλι Με τέτοιο ποσοστό αποχής δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα Τί νίκη είναι αυτή του Μπουτάρη, όταν έχει εκλεγεί με διαφορά ελαχίστων ψήφων από το Γκιουλέκα και έχει ψηφίσει το 45% των εγγεγραμμένων.
    Σίγουρα έγιναν λάθος επιλογές που είμασταν υποχρεωμένοι να στηρίξουμε Είναι το είδος των εκλογών που δεν αρκεί μόνο η ηλικία
    Καλός ο Κικίλιας αλλά παντελώς άγνωστος. Τον ξέσκισαν και τα κολοκάναλα και πάλι καλά που ήταν δεύτερος την πρώτη Κυριακή Αυτό είναι επιτυχία του Σαμαρά .
    Στο Πειραιά είδατε τι συνέβη. Μετράει πολύ και η προσωπικότητα.
    Ο Δράκος όντως ήταν λάθος επιλογή εξ αρχής. Εκλεκτός της φούρκας δεν μπορεί να συσπειρώσει τους οπαδούς της ΝΔ απέναντι στον αναγνωρίσιμο Τατούλη. Για του λόγου το αληθές στο κάστρο της ΝΔ στη Λακωνία ο Δράκος πήρε 53% και ο Τατούλης 47% τη στιγμή που γνωρίζουμε τη δύναμη της στις βουλευτικές.
    Αλλά δεν παραγνωρίζουμε και τον πόλεμο της οικογένειας στο Σαμαρά και τους υποψηφίους του. Βουλευτές της ΝΔ που αλληθωρίζουν προς τη φούρκα προπαγάνδιζαν και ψήφισαν Τατούλη.
    Στην Αθήνα ο Νικήτας (άαλλος εκλεκτός ) δεν ήθελε στήριξη Σαμαρά γιατί είχε τον Ψινάκη. Αναγκάστηκε παραμονές εκλογών να τη δεχθεί αφου τα γκάλοπ έδειχναν ήττα.
    Το κακό για τον τόπο είναι ότι ζωντάνεψε το ζαβό και οι συμμορία του
    Το καλό για τη ΝΔ είναι ότι από σήμερα ξεκινάει το ξεσκαρτάρισμα. Αλλωστε μια εβδομάδα εμεινε για το άνοιγμα του mini market της φούρκας Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά ………

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κ.Γιαννιώτη/Ἄκραίε: επἰ των αριθμητικών ψήφων στην Θεσσαλονίκη δεν άκουσα τίποτα. "Φταίει" μόνο η Ντόρα για την απώλεια του δήμου από τον εκλεκτό του προδοτάκου; όχι ο Ψωμιάδης, όχι ο Καραμανλής, όχι ο Γκιουλέκας, όχι το ψηφοδέλτιο και η τατιανοποίηση του; βγάλτε όση χολή θέλετε για την Ντόρα αλλά φροντίστε να τη στηρίζετε (την χολή) και αριθμητικά. Αλλιώς προκαλείται οίκτος.

    Ακραίε/Γιαννιώτη: αργά το βράδυ το "δούλεμα". Τώρα δεν δύναμαι..
    ΝΕΑΡΧΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΕΑΡΧΕ αν αντελήφθην σωστά έχεις αποκλειστικά - εργολαβικά αναλάβει την στήριξη της φούρκας και το θάψιμο του Σαμαρά.
    Περιμένω εναγωνίως το αργά το βράδυ.
    Μην αργήσεις όμως γιατί δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΝΤΟΡΑ

    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πονάει ε; τότε λέω να αναβάλλω το δούλεμα για μετά τις 23 Νοεμβρίου όταν θα είστε όλοι πιο ήρεμοι (να μην χαλάμε και τις σχέσεις μας) και αφού έχουν περάσει τα εννιάμερα. Έτσι δεν κάνουν στις κηδείες; πάντως είσαστε bad loosers. Στην ήττα ακραίε/γιαννιώτη δείχνεις τον χαρακτήρα σου και από τι είσαι φτιαγμένος όχι στην νίκη. Δεν πρόκειται να ξανασχολιάσω για τις επόμενες 9 μέρες εις ένδειξιν πένθους για την τρύπα στο νερό του προδοτάκου. Κάντε ό,τι θέλετε, βρίστε με όσο θέλετε αλλά εξηγείστε μου που πήγαν οι 550000 ψήφοι λιγότεροι την πρώτη Κυριακή.

    Είσαστε πολύ μα πάρα πολύ και loosers και bad loosers.

    Ελλάς-Γελάς-Ξεφτίλα-Σαμαρά!

    Out & Over for 9 days

    ΝΕΑΡΧΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. OΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ !!

    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ....

    ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.000.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!

    ΦΥΣΙΚΑ ΨΗΦΙΣΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ,ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ:
    ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλτατε Νέαρχε...
    Έψαξα να βρώ ένα προηγούμενο σχόλιό μου, αλλά δεν ..."εντόπισα" την ανάρτηση για να το αντιγράψω και να μη μπω στο κόπο να ...ξαναγράψω.
    Περιληπτικά λοιπόν:
    Έχω δηλώσει ότι το παρόν blog, δεν πρόκειται να γίνει κομματικό γραφείο, κανενός.
    Εισέπραξα πολλά ...κοσμητικά όπως
    Τραμπούκος, φασίστας, δεξιός, Ντορικός, Σαμαρικός, κρυφοπασόκος κ.λ.π. συναφή.
    Ευτυχώς που δεν με είπαν και κομμουνιστή.

    Ακραίε, μην παίρνεις θάρος...
    Όσο υπάρχει στο πλάι του Μεσσήνιου ο Κος Τίποτα (βλέπε Αβραμο), να έχεις υπόψη σου ότι ο gianniotis κόβει ...λάσπη

    DeFreJus, όταν "χάιδευα" τη Ντόρα σε παλαιότερες αναρτήσεις μου, μου έλεγες ..."γίγαντα" gianniotis, ενώ όταν την "στόλιζα" για το Σκοπιανό αεροπλάνο στην Κέρκυρα κ.λ.π. μου έλεγες ότι την αδικώ.

    Ακούστε φιλαράκια...
    Το gioannitis blog είναι ένα ιστολόγιο ανοιχτό στο διάλογο που διαθέτει μέχρι και αριθμό τηλφώνου, (αν το έχετε προσέξει).
    Παρωπίδες δεν αγόρασα ακόμη, γιατί δεν ξέρω πού τις πουλάνε....
    Κάποια πράγματα θα έπρεπε να εκτιμηθούν κάπως περισσότερο και όχι να παίρνω και τον τίτλο του ...ρατσιστή επειδή χαρακτήρισα τον ανθέλληνα Μπουτάρη ως "πρώην αλκοολικό"
    Συγνώμη, έκανα λάθος, έπρεπε να παραλείψω το "πρώην".
    Συγχωρέστε με που δεν έχω χρόνο περισσότερο για τα σχόλια και γράφω πολύ βιαστικά, αλλά πρέπει να κινηθεί και η σελίδα.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΕΑΡΧΕ δεν νομίζω οτι εγώ προσωπικά έχω δείξει στοιχεία τέτοια.
    Γράψε ό,τι θέλεις αφού διαβάσεις πάλι το αρχικό μου σχόλιο.
    Οσο για το υπό σύστασιν mini market "φούρκα & ΣΙΑ" έχει να πέσει το γέλιο της αρκούδας με τα "νεα στελέχη" που θα παρουσιάσει για να σώσει την Ελλάδα.
    Το πολύ γέλιο όμως θα πέσει στις βουλευτικές εκλογές
    ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ μη σε παίρνει από κάτω. Ασε τον παλιόκοσμο να λέει, που λέει και το άσμα

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ


    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Την Κυρια που την ειδες ?

    Ενα μπεκρη τουρκοβουλγαροφιλο βλεπω και μια βλαχαρα ΕΝΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΙΟΔΟΤΡΙΑ βλεπω.... ΔΥΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ που τα΄'βρηκαν' για να προχωρησουν τα σχεδια των αφεντικων τους (ΜΕ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...) οσοι ΞΕΡΟΥΝ - ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ....

    Οσο για την γηραια ξευτιλκισμενη κορη του ΧΙΛΙΟΦΤΥΜΕΝΟΥ πατερα της , η μοιρα της ειναι προδικασμενη , η καταληξη της στο βαθοις του σκουπιδοτενεκε.

    ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα σηκωθει απο τον ταφο του ο ηρωικος στρατηγος Μητσου, ο θρυλικος Φον Γιοσμας, οι αγωνιστες της Δημοκρατιας, Εμμανουλιδης και Γκοτζαμανης,η Δοξουλα, τι θα απαντησουμε συναγωνιστες??
    Ντροπη μας Παραδωσαμε την πολη μας στους Εαμοβουλγαρους ,στους Αθεους φιλοσκοπιανους..
    Ντροπη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή