Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Σε βαθύ ύπνο ο νέος ... ΠΡΟ.ΠΟ.τζής.!

Χ. Παπουτσής
Σε χέρια διανομέων, υπαλλήλων γραφείων ταχυμεταφορών, και διπλωματικών υπαλλήλων πρεσβειών, φαίνεται ότι έχει περάσει η ασφάλεια του ελληνικού κράτους, υπό την ευθύνη του νέου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, καθώς η αστυνομία, παρόλο που μετά από καταγγελία ενός υπαλλήλου συνέλαβε δύο φερόμενους ως τρομοκράτες, που είχαν πάνω τους δέματα προς αποστολή σε πρεσβείες.
Παρόλη αυτή την ..."επιτυχία" όμως, η αστυνομία δεν φρόντισε να "ελέγξει" τα δέματα που πήγαιναν προς διάφορες άλλες πρεσβείες, θεωρώντας προφανώς ότι είχε πιάσει τους βομβιστές πριν τα στείλουν. Έτσι το δύσκολο έργο της προστασίας, ανέλαβαν όλες οι παραπάνω συμπαθείς ομάδες, οι οποίες άλλωστε ήταν αυτοί που περισσότερο από όλους κινδύνευαν να εκραγούν πάνω τους τα παγιδευμένα δέματα.
Έτσι σήμερα το πρωί, σημειώθηκαν εκρήξεις στον περίβολο της πρεσβείας της Ελβετίας, καθώς ο υπάλληλος που έπαιρνε τα δέματα, το θεώρησε ύποπτο και το πέταξε στον περίβολο. Ενώ μετά από καταγγελία υπαλλήλου όπως όλα δείχνουν, εντοπίστηκε και βόμβα στην πρεσβεία της Βουλγαρίας.
Μία άλλη επιστολή - βόμβα που είχε ως προορισμό την πρεσβεία της Χιλής, δεν έφτασε στον προορισμό της, καθώς ο διανομέας που την μετέφερε, υποπτεύθηκε το περιεχόμενο αυτού που μετέφερε, σταμάτησε έξω από την Βουλή και το έδωσε στους αστυνομικούς. Προκλήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη και έτσι γλυτώσαμε τα χειρότερα.
Μετά από όλα αυτά, η αντιτρομοκρατική - που σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται να ασχολείται με την "ακροδεξιά" τρομοκρατία και όχι τους πραγματικούς τρομοκράτες - εξετάζει το ενδεχόμενο να έχουν σταλεί παγιδευμένα δέματα σε διάφορες πρεσβείες της Αθήνας είτε από τους δύο συλληφθέντες του Παγκρατίου είτε από συνεργούς τους. Την ίδια στιγμή που δεν μπορούν να βρούν τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων.
Φυσικά μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει ούτε μια αναφορά στην ιδεολογική ταυτότητα των βομβιστών, καθώς προτεραιότητα πάντα του κράτους του ΠΑΣΟΚ είναι να επιφυλάξει την "ιδεολογική" επικυριαρχία της αριστεράς.
elkosmos
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου