Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ως εδώ και μη παρέκει.! Πρέπει να φύγουν οι σημερινοί δικτάτορες.!

Η δική μας γενιά των νυν ...ντάρηδων, έδωσε τις μεγάλες πολιτικές μάχες της "νιότης" της στο διεθνές πεδίο της ψυχροπολεμικής εποχής της δεκαετίας του '80.!
Μάχες με πάθος κατά της απειλής της ανελευθερίας του "Σιδηρού παραπετάσματος".
Και κερδίσαμε τελικώς τις μάχες αυτές για μια Ευρώπη ανθρώπινη, δημοκρατική κι ευημερούσα.
Διαβάζαμε και ...διαδίδαμε τους Φρανσουά Ρεβέλ, Χάγιεκ και Φρήντμαν γιατί πιστεύαμε ότι συμβάλλαμε στην προσπάθεια συγκρότησης ισχυρών μηχανισμών προστασίας της ευμάρειας και της δημοκρατικής διάρθρωσης των κοινωνιών μας, όμως...
Δεν δώσαμε ποτέ ...λευκή επιταγή σε καμιά τυρρανική οικονομοκρατία, σε καμιά άθλια νομενκλατούρα τύπου Δ.Ν.Τ. για αφαίμαξη του ανθρωπισμού και της οικονομικής ικμάδας των λαών της Ευρώπης.!
Είμαστε συνεπώς απέναντι στην σημερινή λαίλαπα που απειλεί κατακτήσεις δεκαετιών και πρωτίστως την ίδια την αξιοπρέπειά μας με το ίδιο πάθος μας του παρελθόντος...
Και δεν μένουμε, εκεί.!
Μπορούμε άνετα να γίνουμε και οι ...καλύτεροι - χειρότεροι κομμουνιστές άμα χρειαστεί, για να ανατρέψουμε τους σημερινούς Δικτάτορες υπό μανδύα!
Π.Ν. 
Bookmark and Share

1 comments:

  1. Μαυρο στους Μπουταρο-Καμινηδες που οι θεσεις τους ειναι κατι παραπανω απο λατρευτες σε Γυφτοσκοπιανους και ΜογγολοΤουρκους..

    ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, το ΕΜΕΤΙΚΟ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ θα το πληρωσει ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ .

    ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΙΣΧΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΣ και Ο ΑΘΛΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ ....

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ.

    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΙ, Η ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ Η ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.

    Ψηλα τις σημαιες , ξυπνανε ακομη και οι πασοκτζηδες και ερχονται μαζι μας απεναντι στην ΕΝΔΟΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΝΕΣΚΥΨΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ και εχει 'ηγετη' ενα γιωργακη που κανεις δεν θα προσελαμβανε ΟΥΤΕ καν για ΚΛΗΤΗΡΑ στην δουλεια του...

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή