Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

صباح الخير

Μην παραξενεύεστε. Σημαίνει απλώς καλημέρα, στα αραβικά. Καλώς ήλθατε στην νέα Αθήνα του κ. Καμίνη. Σε 15 πλατείες της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου, της πλ. Αττικής και ούτω καθ' εξής, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε ομαδική προσευχή μουσουλμάνων. Καλώς ήλθατε στην Ευραβία. Δεν ξέρουμε ακόμη πώς γράφεται στα αραβικά, αλλά είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα το μάθουμε.
Συνεχίζοντας την "ιστορική" προσφορά του κ. Κακλαμάνη που είχε δώσει την πλατεία Κοτζιά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εξασφάλισε στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες τις πλατείες της Αθήνας, χρησιμοποιώντας μάλιστα στην περίπτωση της Πλατείας Αττικής, δυνάμεις των ΜΑΤ, για να απομακρύνει τους κατοίκους που βρίσκονταν εκεί διαμαρτυρόμενοι. Σε κάθε όμως πλατεία που δόθηκε στους μουσουλμάνους υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις, για να νοιώθουν οι άνθρωποι "ασφαλείς", από τους κακούς Έλληνες. Μα είναι δυνατόν να μην αρέσει στον κόσμο, όπως πάει το πρωί στην δουλειά του να βλέπει χιλιάδες λαθρομετανάστες να προσεύχονται;
Η όμορφη νέα Αθήνα είναι εδώ. Χρεοκοπημένη και με τους ιμάμηδες να καλούν από τα προπύλαια. Οι Έλληνες σπρωγμένοι στο πλάι από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα μαντρόσκυλά της. Θα βάλουμε "πολυπολιτισμό" και στις τσέπες. Οπότε καλό είναι να αρχίσετε να μαθαίνετε αραβικά, θα σας χρειαστούν. Είμαστε και επισήμως πλέον ο σκουπιδότοπος της Ευρώπης, με την FRONTEX να καταγράφει ποίοι είναι οι "δικοί" μας λαθρομετανάστες, για να μας τους στέλνουν πίσω πακέτο, εάν πάνε σε άλλα κράτη.
Σοσιαλισμός και ξερό ψωμί τελικά!
elkosmos
Bookmark and Share

9 comments:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΗΡΕ 5.7% ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.ΟΣΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΝ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ .ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. الناس ليونة وغبي مثل اليونانية ، لم التقيت قبل في حياتي.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Με κάθε τρόπο δείχνουν τη δυσαρέσκεια και την αντίδρασή τους στη μουσουλμανική προσευχή που διοργανώνεται στην πλατεία Αττικής κάτοικοι της περιοχής και μέλη πολιτικών οργανώσεων."
    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=15503&Itemid=86
    Δεν αντιστεκονται μονο οι χρυσαυγιτες.Ειναι μεσα στα πλαισια του ΨΠ(ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ) να μας το 'περασουν' οτι ειναι μονοι τους για προφανεις λογους.Ωρα για δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιοι αλλοι ειναι εκτος της Χρυσησ Αυγης;
    Ποιοι;
    Κανεις,ολοι σας προδοσατε τον Ελληνικο λαο,ολοι σας γεμισατε τα πουγκια με τους "δαρεικους" της εθνικης προδοσιας.
    Ο πονος και το προβλημα σας ειναι η ανοδος της Χρυσης Αυγης,λες και ευθηνεται η Χρυση Αυγη για τα προβληματα της πατριδας μας.
    Καποιοι τεχνιεντως θελουν να αποτραβηξουν το βλεμα μας απο το δασος και να μας αναγκασουν να κοιταμε μονο το δεντρο που θελουν αυτοι.
    Ο Ελληνικος λαος ομως εχει ξυπνησει,λιγακι αργα,αλλα ξυπνησε και με μπροσταριδες τους μαχητες της Χρυσης Αυγης πεφτουμε ολοι στην μαχη για την απελευθερωση και διασωση της Ελλαδας.
    Διαλεξτε στρατοπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. “Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
    Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
    Έλληνες
    Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγώνας"
    Η ιστορια επαναλαμβανεται,μονο τα ονοματα των εχθρων αλλαζουν.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ,ΦΙΛΕ.ΜΕ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΡΣΗ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ,ΜΟΝΟ ΕΝΑ 5,7 ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ Ή ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ.ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ;ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΖΕΤΕ,ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Hellraiser: Αγαπώ τον τόπο αυτό, δεν είμαι όμως Εθνικιστής. Είμαι πατριώτης. Να ξέρεις πολύ καλά ότι και επανάσταση να γίνει και να σωθεί η πατρίδα από κάποιους πατριώτες, στο τέλος αυτοί οι πατριώτες θα κρεμαστούν στο Σύνταγμα. Αυτή ειναι η ιστορία αυτού του τόπου. Πότε δεν τίμησε τους ήρωωες της, ποτε δεν αναγνώρισε τους πατριώτες της. Επειδή ο ένας ήταν κομμουνιστής, ο άλλος εθνικιστής, ο άλλος χρυσαυγίτης... κλπ. Εγώ έχω διαλέξει στρατόπαδο αλλά φοβάμαι ότι ο νικητής είναι στο στρατόπεδο των προδοτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς 8:22
    Μαλλον εισαι σε λαθος στρατοπεδο,γιατι νικητες στο τελος θα ειναι οι Ελληνες Εθνικιστες,ναι οι Εθνικιστες γιατι φοβασαι την λεξη;
    Εδω φοβασαι μην σε πουν Εθνικιστη,θα πολεμησεις εσυ μεχρι εσχατων για να βγεις νικητης;
    Λυπαμαι,πολυ αμφιβαλλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή