Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

3 comments:

  1. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΟΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ. ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΒΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω σχόλιο. Τόσα χρόνια υποκύψαμε στη ξέφρενη κατανάλωση ως να ήταν ένας κατακτητής. Και μάλιστα το απολαμβάνουμε. Έτσι , τα πάντα γίνανε θέμα χρήματος και κατανάλωσης εις βάρος όλων των αξιών μας. Γδύσαμε τη πατρίδα μας, τη βιάσαμε, την εκπορνεύσαμε. Και μαζί μ’ αυτά πουλήσαμε και τη ψυχή μας, αδιαφορήσαμε για τα ίδια τα παιδιά μας και το μέλλον τους κάνοντάς τα να πιστέψουν ότι ο μόνος τρόπος ζωής είναι η να ζητιανεύουν τετρακόσια ευρώ αρκεί να βρούνε κι άλλη δουλειά με άλλα τετρακόσια ευρώ και να ζουν καθημερινά με το αίσθημα της εξευτελισμού η να κλέβουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Προτιμάμε να βλέπουμε τα παιδιά μας μέσα σ ’αυτό το πορνείο που δημιουργήσαμε εμείς οι ίδιοι πιστεύοντας σε χειμερίες από το να απαιτήσουμε αξιοπρεπή ζωή, με ανθρώπινες αξίες. α) Απαίτηση μισθού που επιτρέπει να ζούμε χωρίς να αναγκαζόμαστε να κάνουμε δύο και τρείς δουλειές και να μην πληρώνουμε φόρους β)Υγειές σύστημα υγείας. Όταν ο καθένας λουφάρει και δεν απαιτεί σωστές συνθήκες εργασίας σημαίνει ότι είναι σύμφωνος με το βιασμό του γιατί βρίσκει αποδοχές μέσα σ’ αυτή τη κατάσταση. Αυτός που ανέχεται τον άλλο να κλέβει είναι επειδή κλέβει ο ίδιος και έτσι το όλο σύστημα λειτουργεί συμμοριτικά.
    Πρέπει να αλλάξουμε. Η αλλαγή μόνο από το λαό έρχεται δηλαδή από εμάς. Ας ξαναβρούμε τις αξίες μας, τις έχουμε μέσα μας, μόνο που τις θάψαμε κάτω από τη πονηριά, τη ξετσιπωσιά, την αλαζονεία, το βρωμοκουτσομπολιό, τη πισωπλατιά και την απίστευτη αδιαφορία. Είναι ώρα να βγάλουμε το καλύτερο εαυτό μας και να διεκδικήσουμε την αξιοπρέπειά μας, να υποστηρίξουμε τις ανθρώπινες αξίες μας.
    Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο. Ήρθε η ώρα να αγαπήσουμε την Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gianniotis είναι κατα του ΔΝΤ οι της ΝΔ?????
    Να μας το πούν ξεκάθαρα.
    Καλά τα λέει ο Τράγκας, αλλά για το χάλι μας ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ είναι και οι δύο
    Την κατάσταση, όποιος αγαπάει Ελλάδα την σώζει μόνο ένα πράγμα, να φύγουν απο την χώρα μας όλοι αυτοί που μας διοίκησαν απο το 1976 και μετα. Λευκό για να φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή