Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Νέα Δημοκρατία: Ανανέωση στο κόμμα, ανασχηματισμός στα όργανα

Ανασύνταξη δυνάμεων σε επίπεδο κόμματος προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς στη διάρκεια συνάντησής του με τα στελέχη των νομαρχιακών οργανώσεων από όλη τη χώρα.
Όπως επισήμανε, τα μέλη των οργανώσεων πρέπει να προέρχονται από την κοινωνία και να την υπηρετούν. «Η κομματική οργάνωση με τις ξύλινες πινακίδες και τον ξύλινο λόγο έχει τελειώσει, έχει πεθάνει», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι σκοπός της αναδιοργάνωσης είναι η καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.
Ειδικό ρόλο στην «επιχείρηση ανανέωση» θα παίξει η Γραμματεία Οργανωτικού του Κόμματος με επικεφαλής τον πρώην ευρωβουλευτή Μανώλη Αγγελάκα, που θα αναλάβει να εντοπίσει αδυναμίες και να φέρει νέο αίμα στις οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας.
Οι αλλαγές στο κόμμα, που έχουν δρομολογηθεί και θα ανακοινωθούν μετά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2011, θα περιλαμβάνουν και «ανασχηματισμό» σε επίπεδο τομεαρχών και αξιοποίησης των κοινοβουλευτικών στελεχών με αλλαγές σε πρόσωπα και αντικείμενα δραστηριοποίησης.
Ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή, ο Πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε την συγκρότηση επιτροπής υπό τον Δ. Αβραμόπουλο που θα επεξεργαστεί τις προτάσεις για τη νέα αναθεώρηση του Συντάγματος.
elzoni
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Δεν κανουν....

    Ειναι υποτονικοι, σπασμοδικοι και πολυ κατωτεροι των περιστασεων...

    Συγνωμη Γιαννιοτη τους υποστηριζεις εμεσα αλλα δεν κανουν... Παρολα ταυτα εισαι αντικιμενικος και κανεις καλη δουλεια στο μπλογκ..

    Αλλα να με συνχωρεις ολλα τα κομματα της βουλης ειναι στο κολπο.. και η ΝΔ ειναι πολυ βαθεια μεσα στην προδοσια του εθνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμαράς Αθηνών Αντωνάκης Βρυξελλών

    ΑπάντησηΔιαγραφή