Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Περί ηλιθίων ο λόγος...

Πατήστε για μεγέθυνση
Παρά τα όσα απογοητευτικά συμβαίνουν στη χώρα μας τον τελευταίο χρόνο, η σημερινή κυβέρνηση, η οποία φέρει ασφαλώς ακεραία και την ευθύνη της καταλυτικής επιλογής της άνευ όρων πρόσδεσής μας στις επιταγές του Μνημονίου, δεν φαίνεται να ενστερνίζεται, το απλούστερο για το οποίο έχουμε κατ' επανάληψιν γράψει: οι όποιες επενδύσεις εγχώριες ή και ξένες, που θα μπορούσαν να δώσουν αναπτυξιακή ανάσα στην δοκιμαζόμενη οικονομίας μας δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν με το σημερινό δυσθεώρητο ύψος των φόρων, όταν μάλιστα οι γειτονικές χώρες, Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια ή Κύπρος, προσφέρουν πολύ χαμηλότερους συντελεστές στους υποψήφιους επενδυτές....
Ακόμη ότι η ακολουθούμενη φορολογική πολιτική έχει παγώσει τελείως την αγορά και συνεπώς θα επιφέρει μείωση των προσδοκόμενων φορολογικών εσόδων.
Το παράδειγμα της καταρρεύσεως της αγορά αυτοκινήτου ένεκα της επιβολής του γνωστού πρόσθετου φόρου πολυτελείας στα αυτοκίνητα απ' τον Μάιο του 2010 είναι χαρακτηριστικό.
Γιατί επιτελούς δεν το αντιλαμβάνονται;
Μήπως πρόκειται περί ηλιθίων;
Π.Ν. 
Bookmark and Share

2 comments:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ,ΑΝΙΔΕΟΥς,και...λοιπες δημοκρατικες δυναμεις. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑΥΜΑΣΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΒΟΔΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΝΑ ...ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟΥ . ΤΙ ΛΥΓΕΡΟ ΠΑΛΛΟΥΚΑΡΙ ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ. ΟΠΩς ΒΛΕΠΕΤΕ, Ο ΜΠΑΞΕΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. Τ Α Π Α Ν Τ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή