Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Το κόμμα των μπούφων, ρίχνει νερό στο μύλο του Pasok.!

Επανήλθε με νέες αιχμηρές δηλώσεις του ο πρώην υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας κ. Πέτρος Δούκας για τις ευθύνες της διακυβέρνησης Καραμανλή σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Σε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» δήλωσε ότι στην τότε κυβέρνηση «επικρατούσε κλίμα γενικότερης ευφορίας, ότι πάμε καλά και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με λιγότερες θυσίες» και επισήμανε: «υπήρχε Υπουργικό Συμβούλιο και κάθε ένας έκανε τις εισηγήσεις για εκείνο που πίστευε καλύτερο. Δεν ξέρω αν τον πήραν στο λαιμό τους τον πρωθυπουργό, πάντως υπήρχε Υπουργικό που προέκρινε ποια πολιτική είναι προσφορότερη. Εγώ ανήκα στην μειοψηφία και αυτά που έλεγα ήταν μόνο η εκτίμησή μου».
Ο κ. Δούκας απάντησε και στις αιχμές του κ. Στυλιανίδη τόνισε ότι «τα στοιχεία δεν μπορούν να λέγονται στον αέρα, η γραπτή εισήγηση φέρει το κύρος της υπογραφής».
Για τα δημοσιοποίηση των επιστολών δήλωσε ότι δεν αποτελεί επίθεση στον κ. Καραμανλή αλλά ..."αποκατάσταση της αλήθειας". Επιπλέον, ο κ. Δούκας σημείωσε πως ο κ. Καραμανλής "έκανε ό,τι μπορούσε, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ερχόταν ή να προβλέψει τον κίνδυνο για την Ευρωζώνη".
Ο κ. Δούκας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην πολιτική και ανέφερε ότι επικοινωνεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά.
in.gr
Bookmark and Share

7 comments:

  1. Και ο τιτλος του αρχιμπουφου απονεμεται στον....????
    Ελλας-Ελλας-Μπουφος-Σαμαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ!!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΣΟΚ??? ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 900.ΟΟΟ ΛΑΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ!!!ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟ. ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!! ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aγαπητέ μου δέν ήξερες δέν ρώταγες; Αφού τον ήξερες τον Σαμαρά απο την δεκαετία του '90 περίμενες τίποτα καλό απο αυτόν τον άνθρωπο; Το πιό εξοργιστικό απο όλα είναι οτι τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν διάφορα παράλυτα πληρωμένα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ που κάνουν σκληρές προσωπικές επιθέσεις στον Σαμαρά αντί να τον ευγνωμονούν σάν να είναι αυτός το μοναδικό τους πρόβλημα.
    Μιλάμε για ολοκληρωτική παράνοια δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι γεγονός ότι όλοι μας αντιδρούμε στην πάγια φοβική αντιπολιτευτική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Θυμηθείτε τον Μητσοτάκη απέναντι στον Ανδρέα ή τον Καραμανλή απέναντι στον Σημίτη. Όταν το μόνο που απασχολεί τα στελέχη ενός κόμματος και μιλώ για βουλευτές και κάτω, είναι ο εαυτούλη τους και όχι το να εργασθούν για τον λαό που τους ακολουθεί αυτό που πρέπει να κάνει ένας αρχηγός είναι να τους αλλάξει όλους με νέο και ιδεολογικά "σωστό" στελεχιακό δυναμικό. Μπορεί όμως ή πρέπει να διαλύσει την παράταξη; Γιατί δεν το έκανε ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε ο Έβερτ και ο Καραμανλής.
    Όσο για την στήριξη Σαμαρά προς τον Γιωργάκη, έχω να πω ότι ο δεύτερος δεν την έχει ανάγκη δεδομένης της στήριξής του από τους Καρατζαφέρη, Ντόρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστός Οδυσσέα!
    Και η συμπεριφορά της Ντόρας απο όταν έφυγε απο την ΝΔ είναι απαράδεκτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δούκας, Τατούλης,Κιλτίδης και δεν ξέρω ποιον να πρωτοθυμηθώ, δεν έκαναν μόνο κακό στην παράταξη, αλλά και στη χώρα. Γιατί χώρα με τέτοιους πολιτικούς δεν την παίρνει κανείς στα σοβαρά. Θείτσες, κουτσομπόλες, κλαψομ..νες. Αλλά αναζητείται αρχηγός με αρ..δια, γιατί τελευταία οι αρχηγοί μας ήταν αρ..δια. Αλλά έχω την αίσθηση, ότι ο Σαμαράς αν δεν αλλάξει τακτική έστω και τώρα, μετά τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, θα προκύψει σχήμα τέτοιο που τουλάχιστον θα παλεύει για "την Ελλάδα ρε γαμώτο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρέ παιδιά, ακόμα ΝΔ είστε ;
    εγώ, περιμένω ένα νέο κομα, - ίσως των αποστράτων Αξιωματικών, αν δεν γίνει, θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή.
    Ενας μεγάλος μ....., που πάντα ψήφιζε ΝΔ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή