Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Β. Μιχαλολιάκος: Οι εργαζόμενοι στον Πειραιά θα πληρωθούν κανονικά με δική μου απόφαση…

γιατί δουλεύουν σκληρότερα από ποτέ!
Την άλλη πτυχή των κινητοποιήσεων αλλά και της δράσης της δημοτικής αρχής χρησιμοποίησε ως εφαλτήριο αυτής της απόφασης του. Επειδή οι πολίτες του Πειραιά έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου, γνωρίζουν ότι ακόμα και τώρα, μετά από τόσες μέρες απεργίας, ο Πειραιάς είναι συγκριτικά καθαρότερος από την κατάσταση που ευρίσκετο με την προηγούμενη δημοτική αρχή...

Εδώ πάλι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δίνουν δείγματα υπευθυνότητας αφού από την πρώτη μέρα της απεργίας
Συλλέγουν τις μικρότερες σακούλες αποριμμάτων σε μεγάλες, ακόμα και βιομηχανικού τύπου, ώστε να μην σκίζονται και διασκορπίζονται.
Απολυμαίνουν και ραντίζουν τα σημεία συγκέντρωσης ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία.
Απομακρύνουν άμεσα και με ασφάλεια τα νοσοκομειακά απόβλητα (με παρέμβαση του ο διοικητής του Ζαννείου έδωσε συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή).
Η οδοσάρωση έχει ενταθεί ώστε οι δρόμοι να παραμένουν καθαροί.
Αντί λοιπόν να αναλώνονται οι δήμαρχοι του παπανδρεϊκού ολοκληρωτισμού σέρνοντας τους εργαζομένους στα δικαστήρια και επιδεικνύοντας οκνηρία καλυμμένοι πίσω από τις κινητοποιήσεις, ας κάνουν μια βόλτα στον Πειραιά, για να πάρουν μαθήματα πολιτικής ανδροπρέπειας και αποτελεσματικότητας.
Να ενημερωθούν επί τη ευκαιρία για το ολικό σχέδιο διαχείρισης αποριμμάτων μέσα από τις δομές των δημοτικών αρχών, χωρίς ιδιώτες. Για να δουν τι θα πει πολιτική για τους πολίτες και όχι για τους βαρώνους. 
olympia

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου