Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Έρχεται "έκτακτη εισφορά" και στα αγροτεμάχια.!

Οι εραστές του Μνημονίου δεν έχουν το Θεό τους… 
Στο τέλος θα φορολογήσουν και τον… αέρα που αναπνέουμε!
Μετά την «έκτακτη» εισφορά (το γνωστό μας χαράτσι…) στα ακίνητα, που εν τω μεταξύ γίνεται… μόνιμη, μια νέα «έκτακτη» εισφορά (που θα γίνει κι αυτή μόνιμη), έχει αποφασιστεί από τους σεσημασμένους φορομπήχτες που κυβερνούν ερήμην του ελληνικού λαού. Πρόκειται για έναν «φόρο ακινήτων» που θα αφορά τα αγροτεμάχια!
Η σχετική εισήγηση θα πέσει –για τα μάτια του κόσμου τάχα προς συζήτηση- στο τραπέζι... για τη διαμόρφωση του λεγόμενου «Εθνικού Φορολογικού Συστήματος», αλλά η απόφαση θεωρείται ειλημμένη. 
Η έκτακτη= μόνιμη, φορολόγηση των αγροτεμαχίων, θα γίνεται με βάση την λεγόμενη "αντικειμενική αξία" τους.Όπως πάει το πράμα, και μετά κι απ’ αυτό που έρχεται, το σίγουρο ότι στο τέλος οι εραστές του… εθνοσωτηρίου Μνημονίου, θα φορολογήσουν και τον… αέρα που αναπνέουμε! 
Με τις υγείες μας…

2 comments:

  1. Προς ζωντοβολα (ελληνες αγροτες)...
    Βρε αχρειοι, ως ποτε θα καθεστε να σας γαμαει το καθε κουτσαβακι της λαχαναγορας; Ως ποτε βρε πανηλιθιοι θα καθεστε να ακουτε το καθε πολιτικο λαμογιο τυπου μπουτα ή οποιουδηποτε άλλου κομματικου πρακτορα; ρε ζωα ως ποτε θα παιζετε το ρολο του γαιωσκωληκα αλλα και της μαιμους σε ρολο καρποσυλλεκτη για να πλουτιζετε το καθε βρωμερο υποκειμενο της λαχαναγορας; Ως ποτε θα κανετε της ποντικομαμμες του καθε αποσκατου κοπριτη; Οργανωθειτε ρε ιπποκαμποι, δεν ειναι δυσκολο, καντε δυο βηματα και εγινε το θαμα!

    πρωτον.....συννενοηθειτε δυο..

    δευτερον...καλεστε με τον τοπικο τυπο, καθε ενδιαφερομενο σε μια επικοινωνια σε ενα κινητο τλφ (αποκλειοντας τις κρυφες κλησεις) που για μια επομενη συναντηση..

    τριτον .....η ομαδα συντονισμου που θα δημιουργηθει, στην βαση ξερασματος καθε κομματικης αναμιξης, καλει σε μια ευρεια συναντηση των αγροτων της περιοχης ή της περιφερειας με στοχο, μια συζητηση, για το γιατι, το πως, και το ποτε, ενος παναγροτικου περιφερειακου συνεδριου με στοχο την δημιουργια ενος συντονιστικου οργανου (επιμελητηριο;) για τον συντονισμο ολης της αγροτικης διαδικασιας..
    Μπρος ζωντοβολα κουνηθειτε γαμω την πιστη σας, δεν βλεπετε ρε βλαμμενα οτι ενω εχετε ολο το θησαυρο στα χερια σας ζειτε σαν χαμαληδες; Ουστ μαλακες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ξεσηκωθούν μόλις τελειώσουν οι "μαϊμού" επιδοτήσεις που παίρνανε όλα τα "μεταπολιτευτικά" χρόνια και όταν θα αναγκασθούν να πουλήσουν κοψοχρoνιά τα "θωρηκτά" μηχανήματα - τρακτέρ κ.λ.π. που αγόρασαν με επιδότηση.
      Επί τη ευκαιρία...
      Έχω στη διάθεσή μου στοιχεία όπου ένας αγρότης - κατά σύμπτωση pasokάνθρωπος - (μισός pasokos και μισός άνθρωπος δηλαδή) στο "πράσινο" νησί της Κρήτης, δήλωσε στον ΕΛΓΑ ότι καταστράφηκε το μόλις 0,50 στρέμ. (500 τ.μ.) θερμοκήπιό του και αντί για 0,50 ...(εκ παραδρομής και με το αζημίωτο) δηλώθηκαν όχι 0,50 στρέμ. αλλά ΠΕΝΗΝΤΑ (50) ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ.
      Γνωρίζει κανείς να μου πει πόσο στοιχίζει (μόνο η κατασκευή) ενός θερμοκηπίου Πενήντα (50) στρεμμάτων;.
      Αφήστε το καλύτερα... Μιλάμε για ένα σκασμό λεφτά.
      Πόσα λαμόγια λαδώθηκαν για να μετατρέψουν το 0,50 σε ...50...;

      gianniotis

      Διαγραφή