Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Μια δολοφονία, μια "εκκλησία" - επιχείρηση και πολλοί (αν)αρμόδιοι ριψάσπιδες

Ένας ιεράρχης νεκρός στον Άγιο Παντελεήμονα και μια "μπίζνα" με πολλά φράγκα στην Ομόνοια.
Μια ακόμα δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα, αυτή τη φορά αρχιερέα, μέσα στο σπίτι του. 
Θύμα, ο 83χρονος πρώην Επίσκοπος Νύσσης (Βοηθός Επίσκοπος της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας) Ελευθέριος (Κατσαΐτης), ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί από ασφυξία, με ένα μαντίλι στο στόμα, ενώ το σπίτι του είχε... «ερευνηθεί» από τους άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, οι οποίοι απέσπασαν κυρίως εκκλησιαστικά αντικείμενα, όπως σταυρούς κα.
Και την ώρα που όλα αυτά συμβαίνουν, επίορκοι υπάλληλοι, ανίκανοι και αδιάφοροι γραφειοκράτες και οικουμενιστές ιερείς της Αρχιεπισκοπής, είναι όλοι με τον τρόπο τους συνένοχοι σε μια προσπάθεια μιας προφανώς μη αναγνωρισμένης από τα κράτος «εκκλησίας», με την επωνυμία «Εκκλησία Χριστιανικής Πίστης». 
Η τελευταία επιχείρηση, γιατί περί επιχείρησης πρόκειται και δη παράνομης, εδρεύει στην οδό Ακομινάτου 8, στην Ομόνοια. Επικεφαλής, εμφανίζεται κάποιος Λυμπέριος Σιόλογκας
Εκεί, νυμφεύονται συνήθως γύφτοι, Έλληνες υπήκοοι, από συγκεκριμένη περιοχή της Πελοποννήσου, με Νιγηριανές, ή γύφτισσες με Νιγηριανούς, με σκοπό την απόκτηση άδειας παραμονής από τους αλλοδαπούς ή την απόκτηση εγγράφων που θα τους επιτρέψουν την περαιτέρω προώθηση στην επικράτεια της ΕΕ.  Φυσικά, όλα με το αζημίωτο, καθώς έχουν ήδη τελεστεί εκατοντάδες γάμοι, με αντίτιμο το οποίο ξεκινά από 5.000 ευρώ! Business! 
Άραγε, εκδίδονται αποδείξεις; Άγνωστο. Εκκλησιαστικό «παραεμπόριο». Οι δε «υπογραφές» των «μαρτύρων» στα έγγραφα, μόνο το γέλωτα προκαλούν.
Μερικά ερωτήματα που προκύπτουν: τα έγγραφα αυτά από τους εικονικούς γάμους, προωθούνταν στο Υπουργείο Εσωτερικών. Εκεί, άγνωστο είναι τι τύχη είχαν. 
Υπάρχουν συνεργοί στους ΟΤΑ και ακόμα και στο Υπουργείο Εσωτερικών; Ιδού η απορία. Όμως, μέχρι στιγμής, στον τύπο εν ονόματι Σιόλογκα, δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη, όσο και αν αυτό ακούγεται εξωφρενικό, αν και κάτι τέτοιο θα έπρεπε να έχει γίνει αυτόματα. Και αυτό, παρά την αντίδραση της ληξιάρχου του Δήμου Αθηναίων, η οποία κατάλαβε τι συμβαίνει και κάνοντας το καθήκον της, ενημέρωσε, ως όφειλε, τους αρμόδιους δια της υπηρεσιακής οδού, καθώς ο Δήμος Αθηναίων ήταν ο πρώτος αποδέκτης των «εγγράφων» αυτών.
Αν εκδίδονται «πιστοποιητικά», χωρίς η παραπάνω «εκκλησία» να είναι αναγνωρισμένη, τότε έχει τελεστεί το αδίκημα της αντιποίησης αρχής, τουλάχιστον και για αρχή
Επίσης, οι «γάμοι» τελούνται με πλαστά πιστοποιητικά. 
Σημειώνουμε ότι τα αρμόδια υπουργεία έχουν ειδοποιηθεί σχετικά, από το καλοκαίρι του 2011 και μάλιστα έγινε και μια... «σύσκεψη». Και απλά οι (συνήθως αριστεροί και εθνομηδενιστές) αρμόδιοι (!), παρακολουθούν αδρανείς τις θρησκευτικές σέχτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, να προσπαθούν να διαλύσουν τον εθνικό κορμό της χώρας μας, μετατρέποντας σε Λας Βέγκας την... Πλατεία Ομονοίας! Από την άλλη, τεράστιες είναι πλέον οι ευθύνες της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία παρακολουθεί αδιάφορα, μετά το θάνατο του Μακαριστού Χριστόδουλου, τις αιρέσεις στην κυριολεξία να οργιάζουν.
Η «οικουμενιστική» αντίληψη, έχει «φωλιάσει» για τα καλά στην Αρχιεπισκοπή, την ώρα μάλιστα που η προσπάθεια για τη διάλυση του εθνικού κορμού, συνεχίζεται. Ας το ξανασκεφθούν όμως κάποιοι στην Εκκλησία της Ελλάδος, καθώς η δολοφονία του αρχιερέα στον Άγιο Παντελεήμονα, αναδεικνύει για άλλη μια φορά τα σοβαρότατα προβλήματα που έχει επιφέρει στο κοινωνικό σώμα, η απόπειρα επιβολής της πολυπολιτισμικότητας. Και μπορεί η αμερικανική πρεσβεία να πίεσε και να κατάφερε τη διάλυση της υπηρεσίας της ΕΥΠ, η οποία ασχολείτο με τη δράση των αιρέσεων, κατόπιν σχετικής πίεσης από διεθνείς κύκλους της Σαϊεντολογίας (η οποία σε όλη την Ευρώπη μετράει καταδίκες), όμως, κάποιος οφείλει εκεί στην Αγία Φιλοθέη να κάνει τη δουλειά του.
elkosmos

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου