Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πόλεμος στους λαθρομετανάστες

«Επιτέλους, τα κέντρα των μεγάλων πόλεων πρέπει να αποδοθούν και πάλι στους κατοίκους τους». Με αυτή τη φράση ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς άναψε το πράσινο φως στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για να ξεκινήσουν από τη μια οι «επιχειρήσεις-σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας και από την άλλη να σταματήσει να απαξιώνεται η περιουσία των κατοίκων της πρωτεύουσας αλλά και να διασφαλίζεται η σωματική τους ακεραιότητα.
Ο κ. Σαμαράς έχει στην κορυφή της πολιτικής του ατζέντας το θέμα της ασφάλειας και... γι' αυτό έχει επαναλάβει προς όλες τις κατευθύνσεις την απόφασή του να τραβήξει τις κουκούλες από όσους καίνε και καταστρέφουν την Αθήνα με πρόσχημα τις συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. στη συνάντηση που είχε χθες με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος τον επισκέφθηκε στα γραφεία του κόμματος, επί της λεωφόρου Συγγρού, του είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να δημιουργηθούν χώροι κράτησης και φιλοξενίας των παράνομων λαθρομεταναστών, όπως αυτός στην Κοζάνη, προκειμένου να αποδοθούν τα κέντρα των μεγάλων πόλεων επιτέλους και πάλι στους κατοίκους τους».

Από τη μεριά του ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Ν.Δ. ότι «πολύ γρήγορα (σ.σ.: με δυόμισι χρόνια καθυστέρηση) θα προβούμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες ούτως ώστε να σταματήσει η Ελλάδα να είναι μια χώρα στην οποία ο καθένας μπορεί να εισέρχεται παράνομα και στη συνέχεια να προβαίνει σε μια σειρά από έκνομες πράξεις σε συνεργασία με ντόπιους κακοποιούς».

Παράλληλα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος συνοδευόταν από τον υφυπουργό Ελευθέριο Οικονόμου, πρόσθεσε: «Πολύ σύντομα αρχίζουμε μια προσπάθεια να βάλουμε τέλος σε όλες εκείνες τις δραστηριότητες και τα φαινόμενα που υπάρχουν κυρίως στο κέντρο της Αθήνας ώστε να σταματήσει να υποβαθμίζεται μια ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης και να σταματήσει να απαξιώνεται η περιουσία των ανθρώπων, καθώς επίσης και οι καθημερινές τους δραστηριότητες. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας. Μας διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός σε αυτήν την επιχείρηση, ούτως ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα πραγματικά να ανασάνει η πόλη».

Νίκος Ελευθερόγλου

1 comments:

  1. Αρκετά ανέχτηκε η κοινωνία και τους λαθρομετανάστες και τους πάτρωνες τους της ανεγκέφαλης αριστεράς.
    Και όσο για τους απρόσκλητους εισβολείς, κανένας δεν τους έδωσε το δικαίωμα να μπουκάρουν στη χώρα με το έτσι θέλω και να εκβιάζουν, να κλέβουν να κάνουν πλιάτσικο με κάθε αναστάτωση που προκαλείται από τους αναρχοφασίστες και να δολοφονούν για το τίποτα.

    Όμως για τους "προστάτες" τους που έχουν αναλάβει εργολαβικά το άθλιο ρόλο του "νονού" η κοινωνία δεν μπορεί να το ξεχάσει με τίποτα.

    Το μόνο που κατάφεραν τα φασιστοειδή της αριστεράς είναι να προκαλέσουν την νομιμοποίηση της Χρ. Αυγής με τη "θριαβμευτική" είσοδο της στη Βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή