Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Βγαίνει απ΄ το "κλουβί" της Συγγρού ο (μνημονιακός) Σαμαράς

Το πρώτο crash test με την κοινωνία και τους ψηφοφόρους του θα... κάνει το Σάββατο στην Καλαμάτα ο (μνημονιακός) Αντ. Σαμαράς. Μετά από πολλούς μήνες, κι αφού προηγουμένως αποφάσισε να υπερψηφίσει το μνημόνιο και να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ, ο αρχηγός της δεξιάς... βγαίνει από το γυάλινο κλουβί της Συγγρού και θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τα συναισθήματα του κόσμου για τις κυβιστήσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα…
Η αγωνία πάντως έχει χτυπήσει κόκκινο στον 3ο όροφο της Συγγρού από τα μηνύματα που παίρνουν από την Καλαμάτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι πολίτες της Καλαμάτας περιμένουν με… ανοιχτές αγκάλες τον πρόεδρο της ΝΔ που υπερψήφισε το μνημόνιο, το οποίο ως γνωστόν αλυσοδένει τη χώρα για τις επόμενες δεκαετίες.
Ίσως γι΄ αυτό τα σαΐνια του επικοινωνιακού «φτιάχνουν» κλίμα, μέσω φημών και παραπολιτικών ότι δήθεν οι αναρχικοί ετοιμάζουν προβοκάτσια εναντίον του αρχηγού τους.
Επίσης είναι σχεδόν βέβαιο πως τις αποδοκιμασίες των αγανακτισμένων πολιτών, τα καλόπαιδα της Συγγρού θα τις «βαφτίσουν» προβοκάτσιες.
Το περίεργο και ύποπτο της υπόθεσης είναι ο τρόπος και ο χρόνος που από την Αθήνα διοχετεύτηκαν στην Καλαμάτα «πληροφορίες για προκατασκευασμένες διαμαρτυρίες» κατά την επίσκεψη το Σάββατο του Α. Σαμαρά στη Μεσσηνία από άτομα του αναρχικού χώρου και της άκρας Αριστεράς, με αποτέλεσμα να έχουν κινητοποιηθεί οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.
Είναι προφανές πως η ηγεσία της ΝΔ θέλει να «ακυρώσει» τις ενδεχόμενες διαμαρτυρίες του κόσμου και να τις χαρακτηρίσει ως ενέργειες «ακραίων στοιχείων».
Κακή αρχή κάνει ο Σαμαράς, παραμονές της έναρξης της προκελογικής περιόδου…
Τι ακριβώς περιμένουν ή ελπίζουν οι… εγκέφαλοι της Συγγρού;
Να περιοδεύει δηλαδή ο αρχηγός τους, που με την υπογραφή του καταδίκασε τη χώρα και την κοινωνία και την παρέδωσε μαζί με το ΠΑΣΟΚ στους τροικανούς, να τον… ραίνουν με ροδοπέταλα οι πολίτες;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου