Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Άρχισε το ...ροκάνισμα του Σαμαρά η Ντόρα.!

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την πρωτιά στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, όμως οι «ντορικοί» επιμένουν να δημιουργούν προβλήματα στο κόμμα παρά την επιστροφή τους σε αυτό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του... ροκανίσματος που επιχειρείται είναι τα όσα συμβαίνουν στο νομό Χανίων. Που ναι μεν τοποθετήθηκε στην πρώτη θέση του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης όμως το έτερο... πρωτοπαλίκαρο της Ντόρας ο... τ. νομάρχης και μεγαλοφαρμακοποιός των Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης θα είναι υποψήφιος με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά» του Θανάση Τζήμερου.

Η υποψηφιότητα του κ. Αρχοντάκη δικαιολογείται λόγω της σχέσης του κ. Τζήμερου ως διαφημιστή, με τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες της χώρας.

Το απίστευτο στην όλη ιστορία είναι ότι οι Χανιώτες «ντορικοί» καλούν τους συμπολίτες τους να μην ψηφίσουν τον κ. Μαρκογιαννάκη αλλά τον κ. Αρχοντάκη!

Για ποιόν λόγο; Μα για να υπάρξουν απώλειες στη Νέα Δημοκρατία ώστε να μην καταφέρει την πρωτιά στις εκλογές ώστε να κινηθεί το σύστημα Ντόρας και να... αποκαθηλωθεί ο Αντώνης Σαμαράς!

Οι παλαιότεροι θυμούνται ότι ανάλογη «προσπάθεια» είχε κάνει το περιβάλλον Μητσοτάκη και στις εκλογές του 1996 όταν είχαν κατευθύνει μεγάλο αριθμό των ψηφοφόρων των Χανίων προς τα κόμματα των Κυνηγών και της Ένωσης Κεντρώων του Θανάση Λεβέντη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του diktionews.gr οι μεθοδεύσεις των συνεργατών της κ. Μπακογιάννη είναι σε πλήρη γνώση της ηγεσίας της ΝΔ η οποία όμως μέχρι στιγμής τηρεί ανεξήγητη σιγή ιχθύος.

Εν τω μεταξύ ένα άλλο θέμα που απασχολεί την κοινωνία του νομού Χανίων είναι η τοποθέτηση ως επικεφαλής στη «γαλάζια» λίστα του Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Όπως αποκάλυψαν Χανιώτες στο diktionews.gr ο κ. Μαρκογιαννάκης έχει κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη του Επαναστατικού Αγώνα επειδή κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη ουσιώδης μάρτυρας. Δεν παρέστη όμως ουδέποτε, οπότε ο εισαγγελέας διέταξε τη βίαιη προσαγωγή του στην ακροαματική διαδικασία της 1ης Ιουνίου!

Το ερώτημα που τίθεται βέβαια είναι πώς είναι δυνατόν ένας παλαιός δικαστικός λειτουργός όπως ο κ. Μαρκογιαννάκης να αντιμετωπίζει με τέτοιο τρόπο τη Δικαιοσύνη!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου