Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Μεγαλύτερο το έγκλημα της Ανοχής..


Οι "Φοιτητές" και οι ...άλλοι!

Από τον Ιάσωνα

"Είναι, τέλος, θλιβερό και πικρή ειρωνεία για τη διαστροφική μετάλλαξη ενός σημαντικού θεσμού ότι οι βιαστές της ελεύθερης διαμόρφωσης γνώμης μέσα στη Σύγκλητο δρουν υπό τη σκέπη του ασύλου του θεσμού που...

θεσπίστηκε ακριβώς για την προάσπιση της ελεύθερης από πολιτικούς πειθαναγκασμούς σκέψης και έκφρασης στον πανεπιστημιακό χώρο".
(Επιστολή παραιτήσεως του Καθηγητή Θάνου Σκουρα, 
Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιούνιος 2006)

__________________________________________

Τι προηγήθηκε: Στις 20 Ιουνίου 2006 συνεκλήθη η Σύγκλητος του υπό κατάληψη Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατ' απαίτησι των «φοιτητών» -καταληψιών. Θέμα: Οι εξετάσεις σε σχέση με τις καταλήψεις. Η Σύγκλητος ουσιαστικώς ειχε να επιλεξει μεταξύ της προτασεως των «φοιτητών» καταληψιών ( που απαιτούσαν να γίνουν τον Σεπτέμβριο δυο εξεταστικές περίοδοι ) και εκεινης των καθηγητών, που θεωρούσαν εκτος πραγματικότητος και πανεπιστημιακής σοβαροτητος την έννοια της διπλής εξεταστικής και αντ αυτής συζητούσαν την δυνατότητα να γίνει η εξεταστική περίοδος «Ιουνίου» τον Ιούλιο. Τότε οι καταληψίες έθεσαν υπο ομηρίαν τα μελή της συγκλήτου δηλώνοντας οτι «ουδείς συγκλητικός δεν θα φύγει αν η σύγκλητος δεν λάβει την σωστή απόφασι» Η σύγκλητος υπό τις συνθήκες αυτές αποφάσισε την διακοπή της συνεδριάσεως και την αναβολή οιασδήποτε αποφάσεως. Όμως τότε οι νομοταγείς εφερελπιδες ευγενικοί νέοι μας, οι φιλειρηνικοι «φοιτητές» διατύπωσαν το τελεσίγραφο τους, με μεγαλύτερη σαφήνεια. Οτι δηλαδἠ δεν θα επιτραπεί σε κανένα να φύγει από το κτίριο αν δεν ληφθεί η απόφασις της αρεσκείας των «φοιτητών». Σε μια παρωδια ψηφοφορίας η πρότασι Ιουλιου, έλαβε μόνο 4 ψήφους ενώ εκείνη του τελεσιγράφου (της αρεσκείας) των «φοιτητών» που θα ελευθέρωνε τους Ομήρους καθηγητές, τις υπόλοιπες 20-25… ( Η Αυγή δημοσίευσε σχετικό κείμενο του του Δ. Γουσέτη, στις 08.07.06 http://press-gr.blogspot.gr/2011/02/blog-post_7212.html

Λίγες ημέρες αργότερα. Ο Βασίλης Βασσάλος, εις κε των τεσσάρων καθηγητών που είχαν το θάρρος να αρνηθούν το εκβιαστικό «φοιτητικό» τελεσίγραφο βρήκε το γραφείο του κατεστραμμένο:, σκισμένα βιβλία, σπασμένα παντζούρια, σπασμένος ο υπολογιστής του και ο σκληρός δίσκος -με δουλειά πολλών ετών- να λείπει. Στον τοίχο υπήρχε ένα σύνθημα: «Καμιά ειρήνη με τους καθηγητές». Και ένα άλλο, που φαίνεται στη φωτογραφία:

«Φασίστα Βασσάλο θα σε κρεμάσουν οι φοιτητές»

 Οι φωτογραφίες είναι εύγλωττες


Στην επιστολή παραιτήσεως του, τότε , τον Ιούνιο 2006, , ο καθηγητής Θάνος Σκούρας περιέγραφε με αφόρητη ειλικρίνεια την δουλική υποταγή του Ελληνικού κράτους στη σταλινική βια των Ναζί –αριστεροβανδαλων που υποδύονται τους φοιτητές αλλά και την αναισθησία της ανοχής ενός κράτους οπερέτας:

«Ο λόγος παραίτησής μου είναι, όπως λέχθηκε στη Σύγκλητο, ο ηθικός ξεπεσμός του οργάνου που συντελέστηκε στη συνεδρίαση της 20ής Ιουνίου. H συνεδρίαση αυτή συνιστά μελανό ορόσημο στην ιστορία του πανεπιστημίου μας. Είναι η πρώτη φορά που η Σύγκλητος εξαναγκάζεται σε απόφαση καθ' υπαγόρευση ομάδας φοιτητών που την έχουν θέσει σε ομηρία. H απροκάλυπτη απειλή βίας και οι φασιστικές μέθοδοι τρομοκρατίας είναι το φυσικό απότοκο των καταλήψεων και του τρόπου που λειτουργεί σήμερα ο θεσμός του ασύλου..
Είναι τραγικό να αποτελεί προαπαιτούμενο της συμμετοχής στη Σύγκλητο η τόλμη των μελών να διακινδυνεύσουν τη σωματική τους ακεραιότητα στην άσκηση των καθηκόντων τους. Είναι, όμως, επίσης απογοητευτικό το προαπαιτούμενο αυτό να σπανίζει τόσο ώστε η Σύγκλητος να υποκύπτει (έστω και μετά τέσσερις ώρες) στη θέληση των βιαστών της..»

Δυο χρόνια αργότερα.. Στις 28 Μαίου 2008 ο πρύτανης του ΑΠΘ Αναστάσιος Μάνθος, ξυλοκοπήθηκε από ομάδα φοιτητών που είχαν εισβάλει στη Σύγκλητο και νοσηλεύθηκε στον θάλαμο της Β΄ νευρολογικής, ( ιδε φωτογραφία) 


Ομάδα «φοιτητών» των Ναζι της σταλινικής και ροζ πουα αριστεράς εισέβαλε στην αίθουσα της Συγκλήτου στις 11 το πρωί, διακόπτοντας τη συνεδρίαση, και ζήτησε να αποσυρθεί το θέμα που αφορούσε τον 4ετή οικονομικό προγραμματισμό.
Ο πρύτανης πρότεινε να αποσυρθεί και να επανέλθει «ωριμότερο» σε επόμενη συνεδρίαση, αλλά οι φοιτητές απαίτησαν από τη Σύγκλητο να εκδώσει ψήφισμα, αναφέροντας ότι δεν θα εφαρμόσει τον προγραμματισμό «ούτε τώρα ούτε ποτέ». Η συνεδρίαση διακόπηκε για μία ώρα και τα περισσότερα μέλη της Συγκλήτου βγήκαν από την αίθουσα, .Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες,η ομάδα φοιτητών που επιτέθηκε στη γραμματέα της Συγκλήτου με σκοπό να αρπάξει τα έγγραφα της ημερήσιας συνεχισε την επιθεσι και στον πρύτανη όταν αυτος ετρεξε να γλυτωσει τα εγγραφα και την γραμματεα με αποτέλεσμα να καταλήξει με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί μέτριας μορφής διάσειση και τραύμα στον αυχένα. (σχετική αναλυσι των γεγονοτων εδώ. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=1044394
http://www.kathimerini.gr/379257/article/epikairothta/politikh/ideologiko-3ylo-politika-ayga-kai-zaxaroplastes )

Τον Φεβρουαριο του 2009 .Ο Γ. Πανούσης τραυματίστηκε όταν ομάδα αγνώστων εισέβαλε στο κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, «Κωστής Παλαμάς», την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συνέδριο εγκληματολογίας με ομιλητή τον καθηγητή. Οι εισβολείς απέκλεισαν μία από τις εξόδους της αίθουσας, με αποτέλεσμα οι σύνεδροι να έχουν στη διάθεσή τους μόνο ένα ασανσέρ για να βγουν. Μετά το επεισόδιο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες. Ο καθηγητής πήρε εξιτήριο αργά το μεσημέρι. Πριν την εισβολή τους στο κτίριο, τα 80-100 άτομα που συμμετείχαν σε αυτή προκάλεσαν φθορές σε κτίρια επί της οδού Ακαδημίας και στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων. Σοβαρές είναι και οι ζημιές που προκλήθηκαν στο κτίριο του πανεπιστημίου( περισσοτερες πληροφοριες εδω http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=18567 )

Τον Νοέμβριο του 2009, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γ. Γεροθανάσης μαζί με τα μέλη του Συγκλήτου διπλοκλειδώθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων απο «φοιτητες»οι οποιοι πηραν το κλειδι απαιτωντας να αλλαξουν τα θέματα που θα συζητούσε η Σύγκλητος

Ένα μήνα αργότερα τον Δεκέμβριο του 2009, στην νέα εθνική επέτειο μετά την γιορτή του Πολυτεχνείου, «φοιτητές» μπούκαραν στην πρυτανεία του Πανεπιστήμιου Αθηνών τραυμάτισαν τον Πρυτανυ Χρ.Κιττα και τον φύλακα του Πανεπιστήμιου , ανέβηκαν στην ταράτσα κατέβασαν την γαλανόλευκη σημαία των Ελλήνων και ύψωσαν την γελοία σημαία των νεοελλήνων, την μαύρη σημαία των αναρχικών. 

Μόλις μία ημέρα μετά το εξιτήριό του από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύθηκε ο Πρυτανυς Χρ.Κιττας , κατέθεσε επιστολή στη Σύγκλητο στην οποία αιτιολογεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην «επώδυνη αλλά αμετάκλητη», όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει, απόφασή του να παραιτηθή.

«Αδυνατώντας πλέον να προσφέρω τις υπηρεσίες εξαιτίας της ψυχικής μου εκμηδένισης και της βιολογικής μου αδυναμίας, που είναι τα αποτελέσματα των πολλών τραυματικών γεγονότων τα οποία συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στον χώρο της Παιδείας, αλλά και της νεολαίας γενικότερα, με καίριο δυστυχώς για μένα χτύπημα αυτό της περασμένης Κυριακής, υποβάλλω σήμερα στη Σύγκλητο την παραίτησή μου από τη θέση του πρύτανη του ΕΚΠΑ.. Από τη στιγμή που 18 ή και 20 χρονών παιδιά, τα οποία θα μπορούσαν να είναι μαθητές μου ή εγγόνια μου, βιαιοπραγούν και καταστρέφουν το ναό της ελεύθερης σκέψης, το ναό της Παιδείας, εγώ έχω στερέψει, έχω πεθάνει ψυχικά.

Σας διαβεβαιώ ότι μια τέτοια απόφαση για έναν ακαδημαϊκό άνδρα που αφιέρωσε 38 χρόνια της ζωής του στην προσπάθεια βελτίωσης του Πανεπιστημίου μας, που αγωνίστηκε για μια καλύτερη Παιδεία, μια Παιδεία για όλους, μια Παιδεία που αποτελεί το μόνο ουσιαστικό όπλο για την αναστήλωση της δοκιμαζόμενης χώρας μας, μια τέτοια απόφαση είναι περισσότερο από επώδυνη, αλλά αμετάκλητη".

Στην επιστολή του ο Χρ. Κίττας δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους όσοι απέτρεψαν την καταστροφή των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος «τουλάχιστον 15 φορές τον τελευταίο χρόνο», ενώ αναφερόμενος στα γεγονότα της Κεπιθέσεως του ς δηλώνει: «Προσωπικά χρωστώ ευγνωμοσύνη στον Θόδωρο Παπούλια, στον Πέτρο Καρακίτσο, στον Γιώργο Τριμπέρη και σε έναν άγνωστο σε μένα νέο "απ' αυτούς" (τη μόνη αχτίδα φωτός ότι μπορεί να έχει σωθεί ακόμη κάποια σταγόνα ανθρωπιάς μέσα στο τόσο μίσος που κυριαρχεί στις καρδιές τους) για τους γνωστούς σ' εκείνους λόγους»
(περισσοτερα εδω, http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=111269 και εδω, http://news.in.gr/greece/article/?aid=1083954

Στις 9 Οκτωβρίου του 2006, ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης , αντιμετώπισε την επίσκεψι μιας ομάδος ευγενών «φοιτητών» κουκουλοφόρων , οι οποίοι εκσφενδόνισαν μια τούρτα στο πρόσωπο του Πρυτανυ , ευχόμενοι «χρόνια πολλά» ενώ αργότερα στο διαδίκτυο η ομάδα με τίτλο «Καταστασιακοί φοιτητές με χόμπι τη ζαχαροπλαστική» ΄ανελαβαν την ευθυνην’ χαρακτηρίζοντας τον Πρυτανυ ως τον κυριότερο εκφραστή της εκπαιδευτικής μεταρυθμισεως . Μετα απο μερικες ημερες επιβεβαιωθηκε ότι η τουρτα ηταν δηλητηριασμενη με αρσενικο.
( http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=80&t=277501
https://www.youtube.com/watch?v=-OIFGmg2Mac)

Το βραδυ της Τετάρτης 30 Μαρτίου 2011, τέσσερα άτομα με τα πρόσωπα καλυμμένα με κουκούλες και μπροστά σε πλήθος κόσμου επιτέθηκαν με αυγά και γιαούρτια στον πανεπιστημιακό.πρώην Πρυτανυ του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ιωακείμ Γρυσπολάκης. Η επίθεση συνοδεύτηκε από χυδαίες φράσεις και απειλές λόγω των θέσεων που έχει πάρει ο κ. Γρυσπολάκης υπέρ των αλλαγών στα πανεπιστήμια. 

«Η τακτική τους είναι γνωστή, αφού εφαρμόστηκε και δοκιμάστηκε πρώτα στη φασιστική Γερμανία στις αρχές της δεκαετίας του 1930, ο δε στόχος τους είναι η φίμωση κάθε αντίθετης με αυτούς άποψης, μέσω της άσκησης τρομοκρατίας», ανέφερε ο κ. Γρυσπολάκης. 

«Ας τους χαίρονται όσοι, έξω από το Ιδρυμα αλλά και μέσα σε αυτό, τους εξέθρεψαν, τους γαλούχησαν, τους καθοδηγούν και τους χαϊδεύουν, έχοντας μπερδέψει τους κοινωνικούς αγώνες -που απαιτούν πάνω απ' όλα ήθος- με την αλητεία και τον χουλιγκανισμό»,
(Πληροφορίες εδω http://www.kathimerini.gr/422922/article/epikairothta/ellada/epi8esh-se-prwhn-prytanh-me-giaoyrtia-kai-ayga

Ενώ Τον Νοεμβριο του 2011, για Τρίτη φορά ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ.Ιωακείμ Γρυσπολάκης δέχθηκε εκ νεου επίθεση με αυγά και γροθιές απο ομάδα 30 «φοιτητών» την ώρα μάλιστα που δίδασκε στο αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου. Το περιστατικό συνέβει το πρωί της Τετάρτης 16/11 μπροστά στα έκπληκτα μάτια 130 περίπου φοιτητών οι οποίοι ήταν στο αμφιθέατρο, όταν εισέβαλαν 30 άτομα και πετώντας αυγά έφτασαν μέχρι την έδρα όπου ήταν ο κ.Γρυσπολάκης και μάλιστα ένας εξ αυτών τον χτύπησε με γροθιές.Μάλιστα η ομάδα των 30 ατόμων παρέμεινε για πάνω απο μισή ώρα στο αμφιθέατρο φωνάζοντας συνθήματα κατα του πρώην πρύτανη. Περισσότερες πληροφορίες εδω, http://www.skai.gr/news/greece/article/186532/foitites-epitethikan-ston-kathigiti-i-gruspolaki/

Όμως υπομονετικοί αναγνώστες που διαβάσατε μερί αυτό το σημείο τα αίσχη των λεγομένων «φοιτητών» αλλα και την εγκληματική κτηνώδη ανοχή της πολιτείας, που δεν συνέλαβε ποτέ κάποιο από αυτά «καλοπαιδα» αξίζει να δείτε πως αντέδρασε η Πολιτεία , όταν κάποτε υποχρεωτικώς εκ των περιστάσεων αναγκάστηκε να συλλάβει και να δικάσει μερικούς εξ αυτών των ευγενών και πολιτισμένων νέων… «φοιτητων». 

Το συμβάν εχει ως εξης! 

Το 2005 ο πρύτανης τότε του Ιδρύματος( Δημοκριτειο Πανεπιστημιο Θρακης) προκήρυξε, όπως ορίζει ο νόμος, διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό για τη σίτιση των φοιτητών. Το Εθνικό Ιδρυμα Νεότητας, αν και είχε φέρει στην αρχή προσκόμματα, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει με βάση το νόμο διαφορετικά εφ όσον την σίτισι των φοιτητών αναλαμβάνει ιδιώτης.. Ετσι ξεκινησε με καταλήψεις αλλά και διαδηλώσεις η αντιπαράθεση ανάμεσα στον κ. Καραμπίνη Αντι-Πρυτανη του ΔΠΘ και τους «φοιτητές.»

Όταν σε τηλεοπτική εκπομπή στο σταθμό «Ξάνθη Τηλεόραση» ένας εκπρόσωπος των φοιτητών, ο Δ. Μπέσης, καταφέρθηκε εναντίον του αντιπρύτανη για το θέμα και τον κατηγόρησε ούτε λίγο ούτε πολύ για κλοπή δημόσιου χρήματος. ο κος Καραμπεσίνης αναγκάσθηκε να υποβάλει μήνυση κατά του ψευδομένου «φοιτητή» εφ όσον όπως εξελιχθεισών τα γεγονότα ο «φοιτητης» αρνήθηκε να ανασκευάσει τον ψευδή ισχυρισμό του :

«Οταν λοιπόν κάποιο άτομο με κατηγόρησε δημόσια μέσα από τα ΜΜΕ για κλοπή δημόσιου χρήματος, το κάλεσα να καταθέσει στη Δικαιοσύνη τα όσα στοιχεία έχει σε βάρος μου, ειδάλλως ν’ ανασκευάσει τις δηλώσεις του, πράγμα το οποίο δεν έχει κάνει» ήταν οι δηλώσεις του κου Κραμπεσινη.

Το αποτέλεσμα της υπερασπίσεως της τιμής και της θέσεως του, αλλα ουσιαστικώς εν κατακλειδι και της αληθειας , ηταν μετά την υποβολή της μηνύσεως να έλθουν οι ψεύτες «φοιτητες» οι οποίοι , με ζηλευτή τέχνη σε τσαπί, πηλοφόρι και μυστρί, έχτισαν τον κ. Καραμπίνη μέσα στο γραφείο του! Εννοείται πως πριν αρχίσει το χτίσιμο, όταν αυτός προσπάθησε να αποδράσει, τον ξ μετεφεαρν σηκωτό και τον έκλεισαν μέσα διά της γνωστής μεθόδου του ξυλοφορτώματος . Εκτενης περιγραφή εδω
http://www.kathimerini.gr/379257/article/epikairothta/politikh/ideologiko-3ylo-politika-ayga-kai-zaxaroplastes

(Στιγμιότυπο απο την υποχρεωτική μεταφορά του αντιπρυτάνεως κου Καραμπεσινη στο γραφείο του με τις ευγενικές και πολιτισμένες ώθησης των «φοιτητών» ώστε εν συνεχεία οι «φοιτητές» μας να κτίσουν την πόρτα του γραφείου του (φωτογραφίες από το MEGA)

Αν διερωτάσθε ή αν δεν θυμάσθε την απόφασι του Δικαστηρίου, επιτρέψτε μου να σας την θυμίσω εγώ..

Ο εισαγγελέας της έδρας διαπίστωσε ότι «τα αδικήματα της άσκησης βίας και της διατάραξης οικιακής ειρήνης έχουν αντικειμενικά διαπραχθεί». Παρ’ όλα αυτά, οι έξι «φοιτητές -κτιστες» αθωώθησαν διότι, σύμφωνα με το δικαστήριο, «είχαν άγνοια νόμου». Προφανώς νόμιζαν ότι «νόμος είναι το δίκιο του φοιτητή να χτίζει εντός των γραφείων τους πρυτάνεις».Ετσι με αυτό το «ατράνταχτο» επιχείρημα της εισαγγελικής έδρας( οπου δηλαδή ο κάθε αριστερός αναρχοβάνδαλος μπορεί να διαπράττει ΑΤΙΜΩΡΗΤΕΙ όποιο έγκλημα επιθυμεί ισχυριζόμενος άγνοια του νόμου) οι έξι λαμπροί αυτοί νέοι ( που αργά ή γρήγορα πάλι θα διαβάσουμε κάποιο απο τα νέα γενναια και ευγενή κατορθώματα τους) Αθωώθησαν!!!!Ναι Αθωωθησαν!!! Τον Οκτωβριο του 2009 απο το το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης.

Εξ άλλου πολλοί οι καλοπροαίρετοι και διάσημοι υπερασποιστες των αγνών αυτών καλοθρεμμένων νέων μας. Ο μέγας θεωρητικός της επανάστασης κ. Τάσος Κουράκης, ο οποίος, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ταξίδεψε μέχρι την Ξάνθη και «επαίνεσε τη στάση των φοιτητών, οι οποίοι υπερασπίστηκαν τον δημόσιο χαρακτήρα του πανεπιστημίου, και καταφέρθηκε κατά του εισαγγελέα, ο οποίος στοχοποίησε τους έξι φοιτητές, που υλοποιούσαν απόφαση του συλλόγου τους, στρεφόμενος εμμέσως κατά του πανεπιστημιακού ασύλου». (σχετικά για την αποφασι του δικαστηρίου εδω http://www.kathimerini.gr/45837/opinion/epikairothta/politikh/h-epanastash-toy-tipota)

Ενώ η ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) Ξάνθης, δηλαδή το όργανο των δασκάλων που διδάσκουν τα παιδιά μας στα σχολεία, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την συμπαράστασή της στους 6 φοιτητές! 

“…Οι έξι φοιτητές διώκονται γιατί υλοποίησαν αποφάσεις που πάρθηκαν μέσα από τα συλλογικά τους όργανα στα πλαίσια των κινητοποιήσεων που είχαν επιλέξει… Θεωρούμε ότι στις δημοκρατίες δεν νοείται η ποινικοποίηση των μαζικών, συνδικαλιστικών αγώνων και η δίωξη των μαζικών φορέων και των μελών τους. Η εμπλοκή των δικαστικών αρχών σε θέματα συνδικαλιστικής δράσης κρίνεται άστοχη και μπορεί να αποβεί επικίνδυνη…”

Και φθάνουμε αισίως εν ετει 2014 με νέο υπέρλαμπρο Υπουργό τον αετομάτη κον Λοβέρδο, ο οποιος θα χρεισθη «δυο μηνες για να ενημερωθει»για τα ΑΕΙΜολονοτι αν εμεπινε στον κοπο και διαβαζε την επιστολή του κοσμήτορα Θετικών Επιστημών, Κωνσταντίνου Βαρώτσου, προς τον πρύτανη του Καποδιστριακού, Θεοδόσιο Πελεγρίνη,, θα ειχε συντομα μια πολύ καλη εικονα για την αναρχια την βια την τρομοκρατια και την πληρη καταστροφη στα ΑΕΙ:Γραφει οκος Βαρωτσος απευτθνο,εμος στον κο Πελεγρινη , γνωστο και για τις εξαίρετες θεατρικές του ικανότητες..

«Στον χώρο της γραμματείας ο πρόεδρος του τμήματος, Γιώργος Τόμπρας, δέχθηκε επίσκεψη ομάδας φοιτητών, μέλη κατά δήλωσή τους του Δ.Σ. των φοιτητών, με απαίτηση να συναινέσει στο κλείσιμο του τμήματος, αύριο Πέμπτη. Στην άρνησή του, δέχτηκε αρχικά φραστική επίθεση, όπως και η παρευρισκόμενη επίκουρη καθηγήτρια Ν. Σαουλίδου, και στη συνέχεια και σωματική, με αλλεπάλληλες σπρωξιές, χτυπήματα και απειλές για την προσωπική του και οικογενειακή του ασφάλεια και συγκεκριμένα: “Θα βρω πού μένεις ρε και θα σε κάψω”, “θα κάνουμε κατάληψη, θα σε κλείσουμε σε υπόγειο και θα σε βασανίσουμε ρε”». ( Πληροφοριες εδω, http://www.kathimerini.gr/772801/opinion/epikairothta/politikh/h-panepisthmiakh-zwh-synexizetai

Κε Λοβερδε, Κε Υπουργέ, Κε Πρωθυπουργέ/

Αληθως εχετε εικονα της πραγματικοτητος? Ανεχεσθε την βια και την αναρχια στο χωρο της Παιδειας απο ανικανότητα , δειλία και ψηφοθηρία?

Ή τυχόν συμμερίζεσθε την ανυπόστατη και υποκριτική καλλωπιστική στρουθοκαμηλου θέσι της ΝΕΡΙΤ , που χαρακτήρισε « πρωτοφανές περιστατικό βίας σε ελληνικό πανεπιστήμιο» την διαχρονική τραγική πραγματικότητα των κατεσταρμμενων ΑΕΙ , όταν παρουσίασε τον καθηγη κο Τόμπρα που αφηγήθη κάτωχρος και αηδιασμένος την γελιοποίηση και τις απειλες που υπεστη απο τους «Φοιτητες» μήπως τυχόν συνειδητοποιηθεί τι τέλος παντων συμβαίνει σ αυτό που αποκαλούμε «Δημοσια Εκπαιδευσι» να π.χ δημόσιο μπουρδελλο…!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου