Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη...

1. Νέοι μάρτυρες, με παλιά συνταγή...

Λύσσαξαν τα παπαγαλάκια του καθεστώτος, ότι βρέθηκε νέος μάρτυρας, που «καίει» τη Χρυσή Αυγή!
Και τι λέει αυτός ο πολυδιαφημισμένος μάρτυρας, που επιπλέον ήταν και υποψήφιος βουλευτής με τον Λαϊκό Σύνδεσμο?
[Πάλι καλά, που έμεινε μοναχά στην υποψηφιότητα…]
Ότι είπαν και οι προηγούμενοι.
Δηλαδή αοριστολογίες του τύπου: κάτι άκουσα, κάτι είδα, κάτι...

ψυχανεμίστηκα...

Παραδείγματος χάριν…

«…Δεν ήμουν ποτέ παρών σε ρητή εντολή για επίθεση, πλην όμως υπήρχε η γενικότερη άποψη ότι όταν εμείς επιτεθούμε σε αλλοδαπούς, όχι μόνο δεν θα υφιστάμεθα οποιαδήποτε συνέπεια, αλλά αντίθετα θα επιβραβευόμασταν. Εξάλλου οι επιθέσεις αυτές αποτελούσαν ένα είδος παρασήμου…»
[Όλα τα αποσπάσματα της κατάθεσης του «νέου μάρτυρα», που ανακάλυψαν οι «παλαιές» και γνωστές ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, τα αντιγράφω από την εφημερίδα των συντακτών… [βλ. και: el.wikipedia]

Και λέω τώρα εγώ…
Στο κομμωτήριο, όταν μια κυρία καρφώνει στην άλλη κυρία, ότι ο άντρας της την κερατώνει, φροντίζει να έχει πιο ουσιαστικά στοιχεία, από ένα: «είδα, άκουσα, υπήρχε η γενικότερη άποψη» και άλλες τέτοιες κλαπαριές.
Τι παναπεί: «υπήρχε η γενικότερη άποψη» αλλά εγώ, δεν…
Άμα είναι έτσι, να βγει ο πάσα ένας στο πεζοδρόμιο και να λέει για τη γυναίκα του αλλουνού, ότι υπάρχει η «γενικότερη άποψη», πως η κυρία σας, σας τα φοράει!
Θα χώριζε κανείς τη γυναίκα του, από μια τέτοια «μαρτυρική κατάθεση?»
Το πολύ-πολύ να τράβαγε κανα μπουκέτο στον καταγγέλοντα.
Τι διάολο? Οι κυρίες ανακρίτριες, δίνουν βάση σε «γενικότερες απόψεις?»
Αν είναι έτσι, λυπάμαι τους συζύγους τους…


Και συνεχίζει ο μάρτυς[?]

«…Ημουν μέλος από το 2005 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013. Μετείχα ως υποψήφιος στις εθνικές εκλογές Μαΐου και Ιουνίου του 2012. Η ιδεολογία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός. Στη Χ.Α. μπήκα με πλήρη συνείδηση της ξεκάθαρα εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας της, της οποίας θερμός θιασώτης ήμουν και εγώ.

Για κοίτα να δεις ρε παιδί μου όμως, πρωτοτυπία!
Ο νέος μάρτυς καταθέτει ότι οι χρυσαυγίτες είναι εθνικοσοσιαλιστές…
Κι εμείς που νομίζαμε ότι ήσαν τα παιδιά των λουλουδιών!

Και βάνω τώρα κάτου τα δεδομένα και συλλογιέμαι…
Δηλαδή, τι το κακό έχει το να είναι ένας άνθρωπος εθνικοσοσιαλιστής – ή πιο σωστά: εθνοκοινωνιστής?
Ο εθνοκοινωνισμός είναι μια ιδεολογία που πρεσβεύει σε γενικές γραμμές, ότι: οι άνθρωποι θα ζήσουν καλύτερα, αν στα πλαίσια ενός ελεύθερου έθνους/κράτους, κατορθώσουν να μετασχηματίσουν σοσιαλιστικά την κοινωνία τους .
Δηλαδή, να υπάρχουν ισχυρές δομές κοινωνικής πρόνοιας, να αμείβεται ικανοποιητικά ο κοσμάκης και να περιοριστεί όσο το δυνατόν η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Αυτός είναι ο ιδεολογικός πυρήνας του εθνικοσοσιαλισμού και δεν το βρίσκω διόλου κακό!

Η προπαγάνδα όμως της διεθνούς γραβατοπειρατείας, που στόχος είναι να εξαφανιστούν από προσώπου γης και τα έθνη και οι σοσιαλιστές, τα κατάφερε μια χαρά να ταυτίσει στα μυαλά του πόπολου, τον εθνικοσοσιαλισμό με τον ναζισμό!
Για να μας φτιάξει έναν θαυμαστό καινούριο κόσμο, όπου στρατιές σκλάβων χωρίς συλλογική ταυτότητα, χωρίς έθνος, χωρίς πατρίδα, θα δουλεύουνε νυχθημερόν στα εργοστάσια της, για ένα πιάτο ρύζι και για μια φτηνή σύνδεση στο κινητό…


Διαβάζοντας την χαριτωμένη εισαγωγή στο σχετικό άρθρο της βικιπαίδεια, μαθαίνουμε ότι:


«…Το Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα [Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei] γνωστότερο ως NSDAP ή Ναζιστικό Κόμμα… είναι το πολιτικό κόμμα που οδηγήθηκε στην εξουσία της Γερμανίας με την καθοδήγηση του Αδόλφου Χίτλερ το 1933.
Ο όρος Ναζί είναι μια συντόμευση των γερμανικών λέξεων (NA)tionalso(ZI)alismus...»

Το γεγονός ότι οι ναζήδες του Χίτλερ αποκαλούνταν και εθνικοσοσιαλιστές, δεν σημαίνει βεβαίως ότι όλοι οι εθνικοσοσιαλιστές είναι ναζήδες!Αν ήταν έτσι, τότε όλοι οι σοσιαλιστές θα έπρεπε να σαν τον ΓΑΠ και όλες οι ξανθιές σαν την κ. Μενεγάκη…Ασφαλώς και μπορεί να υπάρξει μια νέα εθνοκοινωνική [ή εθνικοσοσιαλιστική, αν θέλετε] πολιτική πρόταση, που να μην ταυτίζεται με τον ναζισμό, ο οποίος άλλωστε είναι ένα συγκεκριμένο πολιτικοκοινωνικό φαινόμενο, που ανήκει πλέον στην ιστορία.Κι όπως δεν μπορούμε να μιλάμε για μια ολική επαναφορά των σπαρτακιστών ή των βογόμιλων, στις σημερινές κοινωνίες [εφόσον γεννήθηκαν σε πολύ διαφορετικές ιστορικές συνθήκες] έτσι δεν μπορούμε να αναστήσουμε και τους φασίστες του Μουσολίνι ή τους ναζήδες του Χίτλερ, ει μη μόνον ως φάρσα!
Και πάμε παρακάτου, σ' αυτά τα τρομερά και φοβερά, που καταγγέλει ο μαρτυς...

"…Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για την επικράτηση των ιδεών και αρχών του εθνικοσοσιαλισμού και συνακόλουθα για τη δημιουργία ενός εθνικοσοσιαλιστικού κράτους με σημείο αναφοράς τη μεσοπολεμική Γερμανία. Τελικός σκοπός είναι η δημιουργία ενός μονοκομματικού καθεστώτος, στο οποίο κράτος και κόμμα θα ταυτίζονται και το πρώτο θα τελεί υπό τις εντολές του δεύτερου. Η επικράτηση του καθεστώτος αυτού θα γινόταν με την εξάπλωση και τη διάδοση των ιδεών του κόμματος στην κοινωνία και με την κατά το μέτρο του δυνατού διείσδυση σε κρατικούς θεσμούς, δηλαδή στην αστυνομία και τον στρατό…»

Προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω τα μηνύματα, πίσω από τις πολύ προσεκτικά διατυπωμένες φράσεις του μάρτυρος [ή αυτωνών που του τα έγραψαν, για να τα μαρτυρήσει...]Φαίνεται λοιπόν ότι προσπαθεί να συσχετίσει την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής με τον χιτλερικό ναζισμό, κάνοντας μια πολύ ζυγισμένη αναφορά στη μεσοπολεμική Γερμανία.Γιατί όμως στη μεσοπολεμική και όχι στη μέγιστη ακμή του ναζισμού, κατά τη διάρκεια του Β΄παγκοσμίου πολέμου?Μήπως επειδή θέλει να αποφύγει για τον εαυτό του μια πιθανή κατηγορία ότι συμφωνεί με το ολοκαύτωμα των Εβραίων [εφόσον παραδέχεται πιο πάνω ότι ήταν κι αυτός πιστός του εθνικοσοσιαλισμού]
Όπως και να έχει όμως το πράγμα, ο συγκεκριμένος κλαπομάρτυς ουσιαστικά διαφοροποιεί την όποια εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, από τον ναζισμό, όπως τουλάχιστον εξελίχθηκε αυτός μετά την κατάληψη της εξουσίας και προπαντός μετά την απόφαση του Χίτλερ για τη δρομολόγηση της "τελικής λύσης", δηλαδή τη γενοκτονία των Εβραίων.Επίσης, διαφοροποιεί την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής σε σχέση με τη δημιουργία ειδικών μαχητικών ταγμάτων, που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου, όπως τα waffen ss ή οι ίδιες οι επίλεκτες μονάδες των ες-ες, οι οποίες βαρύνονται και με τα πιο άγρια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.Ασε δε που αποφεύγει συστηματικά να αναφέρει έστω και μια φορά το όνομα του Χίτλερ ή του ναζισμού...
Στην πραγματικότητα ο άνθρωπος αυτός, όχι μόνον δεν "καίει" τη Χρυσή Αυγή αλλά με πολύ προσεκτικό τρόπο, μεταφέρει τη γνωστή κατασκευασμένη κατηγορία περί φιλοναζισμού, στο πεδίο της εθνοκοινωνικής ιδεολογίας, την οποία φοβούνται μοναχά οι άρπαγες και οι εκμεταλλευτές της ανθρωπότητας.
Σε οποιοδήποτε ανεξάρτητο δικαστήριο του πλανήτη, μια τέτοια μαρτυρία, θα ήταν τεκμήριο αθωότητας και όχι ενοχής των κατηγορουμένων.
Εξόν και αν δεν μιλάμε για δικαιοσύνη αλλά για δικαστική φάρσα...


Το σημαντικότερο όμως είναι ότι στην αναφορά που κάμει για το "μονοκομματικό καθεστώς" [που υποτίθεται ότι θα επιβάλλει η Χρυσή Αυγή] τονιζει ότι:


"...Η επικράτηση του καθεστώτος αυτού θα γινόταν με την εξάπλωση και τη διάδοση των ιδεών του κόμματος στην κοινωνία και με την κατά το μέτρο του δυνατού διείσδυση σε κρατικούς θεσμούς, δηλαδή στην αστυνομία και τον στρατό…»


Δηλαδή ότι ακριβώς πράττει κάθε δημοκρατικό κόμμα!Προσπαθεί να διαδώσει τις ιδέες του στην κοινωνία και, αν αυτή τις αποδεχθεί, με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας, τις εφαρμόζει!Πουθενά δεν κάμει λόγο για πραξικοπηματική κατάληψη της εξουσίας, ούτε καν για επαναστατική ανατροπή. Κι εκεί που μιλάει για διείσδυση σε κρατικούς θεσμούς, το θέτει στο μέτρο του δυνατού!Όχι σαν το ΠΑΣΟΚ ας πούμε που θεωρούν το κράτος τσιφλίκι τους και διορίζουνε μέχρι και τα σκυλιά τους. Ούτε σαν το ΚΚΕ, που δηλώνει πως όταν ωριμάσουν οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, θα σας κόψουμε τους λαιμούς με τα κονσερβοκούτια.Άνετα, ωραία, ήσυχα και δημοκρατικά, οι χρυσαυγίτες [λέει ο μάρτυς] προσπαθούν να διαδώσουν τις ιδέες τους στην κοινωνία!Πολύ σωστά και πολύ δημοκρατικά...
Για να μην πω και το άλλο...

Ο άνθρωπος αυτός αναφέρει σε άλλο σημεία της κατάθεσης του, ότι:
"ο ναζιστικός χαιρετισμός και η σβάστικα, θεωρούνταν ως αρχαιοελληνικά στοιχεία, από τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής! [βλ. εδώ]
Και πολύ σωστά!

Γι αυτό ακριβώς ο μάρτυρας κάμει λόγο για εθνικοσοσιαλισμό και όχι για χιτλερισμό ή ναζισμό, επειδή και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι, κανένας Έλληνας εθνικιστής δεν θα δέχονταν ποτέ να αναγνωρίσει την πρωτοκαθεδρία της Γερμανικής φυλής, έτσι όπως καθορίζεται στη Βαγκνερική μυθολογία και στα σοφίσματα της εταιρείας της Θούλης, που αποτελούν τον ιδεολογικό πυρήνα του ναζισμού!Θα ήταν σαν να ακύρωνε την Ελληνοκεντρική ιδεολογία του. [βλ. Μην βαράτε τον φασίστα]
Συνεπώς, ολόκληρη η κατάθεση του αγνώστου μάρτυρα, περί ναζισμού και άλλων δαιμονίων, μεταφέρεται ουσιαστικά στη συζήτηση του αν είναι παράνομο σε μια δημοκρατία, να πιστεύει κάποιος στο έθνος/κράτος και στον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας του.
Αν αυτό λογιστεί ως "παρανομία" από τη δικαιοσύνη του κ. Αθανασίου και των άλλων παιδιών, τότε όσοι δεν είναι διεθνιστές ή νεοφιλελεύθεροι,θα πρέπει να πάμε φυλακή.

Μεταξύ μας...
Αν δεν έπαιρναν εντολή τα παπαγαλάκια να πούνε τα δικά τους, ο συγκεκριμένος δεν θα έπρεπε να θεωρηθεί μάρτυρας κατηγορίας αλλά μάρτυρας υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής...

Και για να τελειώνουμε με αυτή την πολύ θλιβερή φάση της νέας χρυσαυγειάδας, που επαναφέρει στο προσκήνιο της ελληνικής ιστορίας τις χειρότερες εποχές των κουκουλοφόρων, των ρουφιάνων, των αργυρώνητων και των δηλώσεων μετανοίας, βάλτε μπροστά να στήσετε τα δικαστήρια σας.

Διότι, αφού υποτίθεται ότι η υπόθεση είναι "δεμένη" και ότι όλοι οι προηγούμενοι [άγνωστοι] μάρτυρες "έχουν ήδη κάψει" τη Χρυσή Αυγή, τότε ποιος ο λόγος να εμφανίζονται κάθε λίγο και λιγάκι, καινούριοι μάρτυρες με την παλιά συνταγή?
Για να κάψουν τι?
Τα καμένα?
Εξόν και αν το μόνο που πραγματικά έχει καεί οριστικά, είναι η αξιοπιστία της δικαιοσύνης τους...


2. Μια ερμηνεία της λαϊκής βάσης της Χρυσής Αυγής

Από αυτά ακριβώς που οι εντεταλμένοι του καθεστώτος προσπαθούν να παρουσιάσουν ως "εγκληματική δραστηριότητα" της Χρυσής Αυγής, ο οποιοσδήποτε σώφρων Έλληνας θα μπορούσε να βγάνει συμπεράσματα του γιατί και του πως ο λαϊκός σύνδεσμος εξελίχθηκε στο πιο δυναμικό λαϊκό κίνημα της εποχής μας...


Αντιγράφω [πάλι από την εφημερίδα των συντακτών] τα όσα διαφωτιστικά καταθέτει ο [ανώνυμος] μάρτυρας... 

"...Εκτός από τις συνηθισμένες μεθόδους που χρησιμοποιούν όλα τα κόμματα, δηλαδή τη χρήση προπαγανδιστικού εντύπου και ηλεκτρονικού κομματικού υλικού, πολλές φορές η βία ήταν το μέσο για την πραγμάτωση των σκοπών. Για παράδειγμα από τη στιγμή που το κράτος, όπως θα επιθυμούσε η Χ.Α., δεν προέβαινε σε απέλαση των μεταναστών, κάθε μέσο που θα τους έκανε τη ζωή δύσκολη επιβαλλόταν για το καλό του έθνους..."

Προσέξτε τώρα τις φράσεις-κλειδιά που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος αυτός...
Λέει για παράδειγμα, ότι η "Χρυσή Αυγή θα επιθυμούσε" το κράτος να απελάσει τους λαθρομετανάστες.
Πολύ σωστά!
Κι όχι μόνο η Χρυσή Αυγή...
Ουσιαστικά ο ένας στους δύο Έλληνες, επιθυμεί σφόδρα να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους λαθρομετανάστες, τους λαθροεισβολείς και τους λαθρεποικιστές, που σε λίγα χρόνια θα μας έχυνε κάμει εδώ μέσα ισλμαμμπάντ.
Κι η πλειοψηφία αυτωνών που το παίζουνε σήμερα μεταναστολάγνοι και "όλοι οι καλοί χωράμε" το κάνουν επειδή δεν έχουν νιώσει ακόμα στο πετσί τους τη βία και την πολιτισμική αγριότητα του Αλβανού και του αφροασιάτη.
Όταν αυτές οι ορδές θα φτάοσυν μέχρι τις αυλές τους, τότε θα σκούζουν πιο πολύ από τους χρυσαυγίτες.


Όπως σκούζει τώρα ο κ. Τσοχατζόπουλος, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για να γεμίσει η χώρα Αλβανοκογκολέζους αλλά τώρα εκλιπαρεί να τον αλλάξουνε πτέρυγα, επειδή λέει πλάι στο κελί του είναι Αλβανοί και Ρουμάνοι.Μακριά από τον κώλο μας δηλαδή κι όπου θέλει ας είναι...
Τον χρυσαυγίτη όμως τον αγάπησε ο φτωχός [και απροστάτευτος] Έλληνας, γιατί στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό του.

Γιατί πήρε τη γριούλα από το χέρι να τη πάει στην τράπεζα να βγάλει τη σύνταξη της.
Γιατί βοήθησε τον φουκαρά που του κατσικωθήκανε στη γκαρσονιέρα του 20 Πακιστανοί.
Γιατί ενίσχυσε τις ομάδες των πολιτών που διεκδικήσανε μια παιδική χαρά, ένα αλσύλιο, μια πλατεία από τις οπλισμένες ορδές των αλβανοκογκολέζων.
Γιατί κλώτσησε τον πάγκο του λαθρέμπορου, ο οποίος τρώει το ψωμί του μικρομεσσαίου, χωρίς να πληρώνει ούτε ΦΠΑ, ουτε εφορία, ουτε ΟΑΕΕ, ούτε χαράτσια.
Γιατί εκφόβισε τον πονηρό, ώστε να προσλάβει και ένα Ελληνάκι στη δούλεψη του
Γιατί πρόσφερε στον πάσχοντα Έλληνα ένα πιάτο φαϊ, δυο φάρμακα και μια στάλα αξιοπρέπεια.
Γι αυτό τον αγάπησε τον χρυσαυγίτη ο Έλληνας. Για όλα αυτά που ο μάρτυρας αποκαλεί "βια" κι αυτό είναι που φάνηκε στις ψήφους των υποβαθμισμένων περιοχών, που έχουνε πλεον καταντήσει μικρές Ισλαμαμπαντ.


Κι ακούστε τώρα μια καταπληκτική ιστορία, που μου αφηγήθηκε φίλος, σε σχόλιο του, εδώ στο μπλογκ μου

"...Κύριε Λευτέρη, καλησπέρα.
Πριν απο καιρό ήρθε μια γυναίκα κοντά μου, γύρω στα πενήντα με παλιά ρούχα και δουλεμένα χέρια. Αυτό πρόλαβα να δω πριν μου μιλήσει. "Είσαι χρυσαυγίτης;" με ρώτησε και ετοιμάστηκα να ακούσω μια απ τα ίδια. Θα την ειρωνευόμουν αν δεν προλάβαινα να δω το παρουσιαστικό της που περιέγραψα. "Ναι, κυρία" της απάντησα, περιμένοντας τις συνηθισμένες ερωτήσεις που μαθαίνουν στην τηλεόραση. Άνοιξε μια μικρή τσαντούλα και με μια κίνηση έκανε να μου δώσει 50 ευρώ. "πάρτα παιδί μου, ξέρω οτι θα πάνε για καλό σκοπό." Την θυμάμαι κύριε Λευτέρη και βουρκώνω κάθε φορά. Έχουν δεί τόσα κακά τα μάτια μου, αλλά συνέχεια με κρατά αυτή η εικόνα. Μικρός είχα μάθει για μια φτωχή γυναίκα που έδωσε τα πάντα για την λευτεριά. Αυτή η Ψωροκώσταινα, είναι ένα σύμβολο για την Ελλάδα. Ένας Μύθος!!! Και εγώ την είδα μπροστά μου και την βλέπω κάθε μέρα, πια. Μια μάνα που έδωσε λεφτά σε ένα άγνωστο, σίγουρη για μένα. Εγώ νοιώθω όμως οτι, μου έδωσε κάτι παραπάνω απο χρήματα. Μου έδωκε την ευλογία της για να συνεχίσω. Και όταν σε σπρώχνουν τέτοιοι ανθρώποι, δεν σταματάς πλέον. Τέτοιες ιστορίες είναι καθημερινό φαινόμενο και θα υπάρχουν αμέτρητες. Ευχαριστώ για την φιλοξενία κύριε Λευτέρη και τύχη αγαθή...". 
[βλ. και εδώ]

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσω εγώ τίποτε άλλο [ούτε και ο ανώνυμος κλαπομάρτυς]
Τα πράγματα είναι απλά...
Και δεν χρειάζονται ούτε μάρτυρες, ούτε ψευδομάρτυρες, ούτε ρουφιάνοι, για να δικάσει, όταν έρθει η ώρα της, η ίδια η Ιστορία, αυτούς που σήμερα έχουν το Κράτος και τη Βία στα [παραδικαστικά] χέρια τους

3. Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη...


Απάνω στην πολιτική, ηθική και φυσική εξόντωση των ηγετών της Χρυσής Αυγής, έχουν επενδυθεί τεράστια συμφέροντα.
Όπως, για παράδειγμα…


  • Ο διαμελισμός της χώρας και η υπαγωγή ενός τμήματος της Βορείου Ελλάδος, υπό διεθνή έλεγχο, στο πρότυπο του Κοσσόβου…
  • Η υφαρπαγή του Ελληνικού ορυκτού πλούτου και προπαντός των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, που ενδεχομένως κρύβονται στον Ελληνικό υποθαλάσσιο χώρο
  • Η δήμευση των φιλέτων της Ελληνικής γης [οικόπεδα, νερά, αιγιαλοί] και των ιδιωτικών περιουσιών των Ελλήνων
  • Η οριστική λύση του πειράματος της μαζικής ευθανασίας ενός ολόκληρου λαού και η φυλετική αντικατάσταση του από μια μπάσταρδη ράτσα αφροασιατικής προέλευσης, η οποία θα προσφέρει στα αφεντικά του πλανήτη, φτηνά εργατικά χέρια για τα εργοστάσια τους και φτηνή φρέσκια σάρκα για τα μπουρδέλα τους.
Μιλάμε για τα συμφέροντα των πιο μεγάλων αρπαχτικών του πλανήτη.
Συνεπώς: «είναι πολλά τα λεφτά, Άρη!»
Και μέχρι να ολοκληρωθεί το σχέδιο της διεθνούς των ευρωαμερικανοσιωνιστών, θα εμφανίζονται και ένας και δύο και τρεις και χίλιοι δεκατρείς μάρτυρες, που θα καταθέτουν όσα τους δασκαλέψουνε να καταθέσουν…
Φυσικά χωρίς όνομα, χωρίς πρόσωπο και χωρίς αιδώ...


Αυτοί οι λίγοι Έλληνες που αντιστεκόμαστε ακόμα, είμαστε το μοναδικό εμπόδιο για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια τους.
Και πρέπει να μας εξοντώσουν.
Πολύ απλό.
Τόσο απλό, που προκαλεί φρίκη…


panusis

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου