Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Τιμή στην "πρέσβειρα του Ελληνισμού"

Μια ξεχωριστή γυναίκα θα τιμηθεί σε λίγο καιρό για την προσφορά της στη σύσφιξη των Ελληνοαρμενικών σχέσεων. Πρόκειται για την Αλίνα Αμιριάν που διατηρώντας τις καλύτερες σχέσεις με την υπουργό Πολιτισμού στο Ερεβάν αλλά και τον Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου και τούς πρυτάνεις της ιδιαίτερα φιλικής μας χώρας κατάφερε να βάλει "στο κάδρο" την πατρίδα της σε σχέση με την πνευματική...
Ελλάδα και να καταφέρει τα βέλτιστα!!

Η κυρία Αμιριάν Αλίνα Τσενζούρ που εδωσε πρόσφατα και την πολιτική της μάχη για τις Ευρωεκλογές κέρδισε οχι μόνον τις εντυπώσεις αλλά την ουσία στη συγκεκριμμένη αναμέτρηση. Η Αλίνα Αμιριάν έχει διακριθεί και για το φιλανθρωπικό της έργο -το οποίο εκτελεί αθόρυβα χωρίς να διαφημίζει την προσφορά της στον συνάνθρωπο….

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας του Ερεβάν την αποκάλεσαν «πρέσβειρα του Ελληνισμού» για όλα αυτά που με πάθος υπερασπίζεται η Αμιριάν έχοντας προάγει τον Πολιτισμό, έχοντας διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο τις διμερείς σχέσεις των δυο λαών. Γι αυτούς τους λόγους τιμάται από συγκεκριμένη Πολιτιστική οργάνωση για το ήθος της και τη μεγάλη της προσφορά!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου