Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Εσύ τί λες; Έσκισαν το μνημόνιο ή τα ...καλσόν τους;

Ο Σύριζα, αντί για το μνημόνιο, έσκισε το προεκλογικό του πρόγραμμα και υπέγραψε με τους νταβατζήδες της Ευρώπης την μεγάλη κωλοτούμπα! 

Ήδη ο Σόιμπλε πανηγυρίζει και είπε μετά την "συμφωνία": "Η ελληνική κυβέρνηση θα έχει μεγάλες δυσκολίες να εξηγήσει τη συμφωνία στους ψηφοφόρους της.." 

Αυτό τα λέει όλα...
Τα δε συστημικά τσοντοκάναλα που τώρα γλείφουν τους συριζαίους για να μη τους πάρει την άδεια λειτουργίας, μιλάνε για δήθεν μεγάλη επιτυχία και εθνική ανάταση! Μεγάλη επιτυχία και εθνική ανάταση, το ότι το γαμήσι του νέου μνημονίου που φέρνει ο Τσίπρας θα εφαρμοστεί σε 4 μήνες και όχι αμέσως!!!

O Σύριζα λοιπόν υπέγραψε τη διατήρηση όλων των αιματηρών μνημονιακών μέτρων, αποδέχεται την επαίσχυντη εποπτεία της τρόικα (με άλλο όνομα) και απαρνείται τις φιλολαϊκές, προεκλογικές του υποσχέσεις για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. 
Ο Μπαρουφάκης μάλιστα είπε επί λέξει.. "Δεν θα έχουμε άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις μέσα στο επόμενο τετράμηνο"! Δηλαδή είπε, μετά το τετράμηνο θα σας γαμήσουμε κανονικά... Απλά πήρε μία τετράμηνη παράταση από τον Σόιμπλε για να αρχίσει το γαμήσι του νέου μνημόνιου...

Μοναδική λοιπόν δύναμη αντίστασης στην οικονομική κατοχή της χώρας, μοναδικό πραγματικά αντιμνημονιακό κίνημα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμός-Χρυσή Αυγή, γι' αυτό και οι εκλεγμένοι βουλευτές του παραμένουν παράνομα στις φυλακές.

Πολύ σύντομα, όταν η ελληνική κοινωνία βιώσει τις συνέπειες της τραγελαφικής πολιτικής του Σύριζα, θα ξεχαστούν μονομιάς τα επικοινωνιακά τεχνάσματα των τσιπρο-βαρουφάκηδων. Τότε ο ελληνικός λαός θα στραφεί στην μοναδική εθνική επιλογή, που είναι παράλληλα και ο μεγάλος φόβος του διεθνούς συστήματος και της ανθελληνικής εξουσίας. Ορθώς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου τα μεγαθήρια της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας. 
Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού βρίσκεται προ των πυλών...

ygro-pyr

1 comments:

  1. BRAVO Γιούρο-Μπόμπους!
    BRAVO Γιούρο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ, κλπ!
    BRAVO, τώρα, και Μικρός Αλέξανδρος!!
    BRAVO και σε όλους τους Συντρόφους, Συμπολεμιστές σας, τους Αποστόλους του Συντεταγμένου - Αγελαίου Διεθνισμού!
    - 40 χρόνια BRAVO! -

    ΑπάντησηΔιαγραφή