Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ηλίθιος

Ψάχνοντας στο google να βρώ την έννοια τι είναι ηλίθιος το μόνο που βρήκα είναι αυτό του Κάρλο Τσιπολα.

Ηλίθιος είναι (ονομάζεται ) το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημιές σε ένα άλλο άτομο ή σε ομάδα ατόμων χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανά να υφίσταται ακόμα και το ίδιο ζημιές.

Εγώ πάντως αφήνω τις σκέψεις μου στο χάος και σκέπτομαι. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι (Συριζαίοι ) συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο στους εταίρους ? Με ασάφεια - τσαμπουκά - και μαγκιά. Πάνε σε συνεδριάσεις - άλλα τους λένε και όταν φύγουν - άλλα κάνουν. Τι σκοπό έχουν όλες αυτές οι ασάφειες ? Δεν ξέρω αλλά μπορεί να είναι και σχέδιο όλα αυτά τα τσαλιμάκια.

Εικασίες κάνω !!!

Όλοι το ξέρουμε εξ άλλου το δηλώνουν και μόνοι τους ότι είναι αριστεροί. Οχιά σκέτο αριστεροί αλλά Μαρξιστές !!! Με λίγα λόγια ονειρεύονται παραδείσους του Στάλιν. Και όπως φαίνεται νομίζουν ότι τους δόθηκε ή ευκαιρία. 

Μέσα στην Ευρώπη και ΝΑΤΟ δεν εφαρμόζονται τέτοια όνειρα και τέτοια τσαλιμάκια δεν περνάνε. Πρώτα πρέπει να απαλλαγούμε από αυτούς τους τυράννους. 

Και πως θα φύγουμε ?  Υπάρχουν 2 τρόποι. 

Ο ένας είναι να φύγουμε εθελοντικώς. Αλλά αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τη ζωή τους. Διότι οι Έλληνες ψήφισαν 65% άλλα κόμματα, και αν κάτι δεν πάει καλά (που σίγουρα δεν θα πάει καλά) τότε θα πρέπει να λογοδοτήσουν. Όχι μόνο στο 65% αλλά και στους δικούς τους . Και η Καισαριανή δεν είναι μακρυά...

Ο δεύτερος τρόπος είναι να το παίζουμε μάγκες. Με ασάφεια και τσαμπουκά. Στην Ευρώπη δεν πουλάει αλλά πουλάει στην Ελλάδα. Και αυτό που με τρομάζει είναι ότι οι πιο φανατικοί υποστηρικτές τους είναι οι διανοούμενοι. 

Ο δεύτερος τρόπος λοιπόν είναι να μας διώξουν. Και ο καλύτερος τρόπος να το κάνουν είναι να αγανακτήσουν. Και για τους Συριζαίους το perfect άλλοθι. Θα έχουν την δικαιολογία προσπαθήσαμε αλλά φταίνε οι προηγούμενοι. Όλα ήταν φτιαγμένα. !!!!

Διαβάζοντας το εκπληκτικό άρθρο του Βαρουφάκη στο protagon του Σταύρου Θεοδωράκη το 2010 (Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ) νομίζω ότι ο Γιάνης είναι ο αρχιτέκτων ολου του σχεδίου. 

Θα ήθελα να ξέρω που μοιράζουν τέτοια πτυχία οικονομικών ? 

Εγώ τους έδινα ζωή ένα μήνα αλλά όπως πάνε θα αντέξουν έναν ακόμη. 

Και μετά ?? Και μετά πάλι από τα δια. Όχι Σαμαρο-Βενιζέλοι ούτε ΓΑΠ αυτοί ξόφλησαν (κανονικά με τους Έλληνες ποτέ μη λες ποτέ ) Διότι στις τελευταίες εκλογές δεν πίστευα στα μάτια μου βλέποντας άτομα να φιλούν τα χέρια του ΓΑΠ.

Και μετά δυστυχώς είναι η ΝΤΟΡΑ !!!

Και το ερώτημα είναι. Είναι οι Συριζαίοι ΗΛΙΘΙΟΙ ? Well το αφήνω στη νοημοσύνη σας. But όταν κακαρίζει σαν κότα, όταν περπατάει σαν κότα ---- είναι ΚΟΤΑ !!!

Peter Triantafyllos Toronto

ΥΓ. Αλέξη όταν αποφασίσεις για δημοψήφισμα για την αξιοπρέπεια κάνε μου τη χάρη και σερβιρισέτην πρώτα σε πιάτο και με κουτάλι να την δοκιμάσουν οι Έλληνες μην αρχίσουν μετά και δεν χορταίνουν.!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου