Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Και εάν είναι Δούρειος Ίππος;

Πρέπει να έχει κανείς καρδιά από πέτρα για να μην συγκινηθεί από το θέαμα της δυστυχίας που παρουσιάζεται μπροστά μας καθημερινά. Μητέρες με μικρά παιδιά στην αγκαλιά που μόλις ανεσύρθησαν από την αγκαλιά του θανάτου… και όχι πάντοτε. Οι αριθμοί είναι τόσο μεγάλοι, ατελείωτοι, και συνεχώς τροφοδοτούμενοι από άλλους… Δύσκολο να συμμαζέψει κανείς σε ένα κείμενο ένα φαινόμενο που γεμίζει, καθημερινά, εκατοντάδες έντυπα όλων των ειδών, εκπομπές τηλεοράσεως και ραδιοφώνου, και τα διάφορα μέσα, σε όλον τον κόσμο, όπου ο καθένας γράφει το κοντό του και το μακρύ του –και είναι χιλιάδες.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ελάχιστοι έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται. Ο γράφων δεν ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τίποτε περισσότερο από τις απορίες του. Από τα παιδικά μου χρόνια λοιπόν απορούσα πώς είναι κοινός τόπος στην Ελλάδα ότι οι Σταυροφόροι ήταν –περίπου- μία ληστοσυμμορία τυχοδιωκτών και ανάλγητων κακούργων που ξεκίνησαν μία επιδρομή στην Μέση Ανατολή με πρόσχημα την απελευθέρωση των Αγίων Τόπων ενώ ο πραγματικός τους σκοπός ήταν η υποδούλωση των κατοίκων (εθνών) και η εγκατάσταση νέων κρατών φεουδαρχικού τύπου.

Αυτή η «ληστοσυμμορία» πρέπει να είχε μία αξιοθαύμαστη οργάνωση μεταφοράς, συντηρήσεως και τροφοδοσίας χιλιάδων ανθρώπων –και αλόγων- με πλήρη τεχνική υποστήριξη –από σιδηρουργούς μέχρι ναυπηγούς αρχιτέκτονες και χτίστες. Μία καταπληκτική συνάθροιση τόσων χιλιάδων αγροίκων αγράμματων …βαρόνων, που άφησαν πίσω τους θαυμάσια κάστρα και ποιήματα κλασσικής λογοτεχνίας. (Και πολλά πτώματα, μακριά από την Πατρίδα.)

Έχει διαφύγει της ιστορικής μας μνήμης ότι οι Σταυροφόροι, (όχι ένας έκαστος, αλλά ως εκστρατεία) δεν πήγαν να κατακτήσουν τους Αγίους Τόπους, αλλά να τους απελευθερώσουν από τους Μουσουλμάνους, που τους είχαν καταλάβει –με το ξίφος- λίγους αιώνες πρίν. Τους δικούς μας Αγίους Τόπους, τον τόπο της Αγίας Γραφής και των Ευαγγελίων, την πηγή της δικής μας θρησκείας που λατρεύεται δύο χιλιάδες χρόνια σε όλο τον δυτικό κόσμο. Βέβαια για το Τζιχάντ φταίνε οι ιμπεριαλιστές καπιταλίστες αμερικανοί, δολοφόνοι των λαών, οκτώ αιώνες πρό της ανακαλύψεως της Ηπείρου τους. (Αυτό ειπώθηκε στο debate της Τετάρτης.)

Αυτός ο πόλεμος, ονομασμένος Ιερός, «Τζιχάντ» συνεχίζεται σήμερα με σαφέστατο σκοπό την φυσική μας εξόντωση ως απίστων. Η κατάκτηση του κόσμου, ως προϋπόθεση για την εξόντωσή μας, είχε μία ανηλεή και ασταμάτητη επέκταση από τον 7ο αι. Τότε, κατά σειράν, οι Τζιχαντιστές κατάκτησαν την «Οικουμένη» που κληρονόμησαν οι Ρωμαίοι από Τον Μέγα Αλέξανδρο, εδραιώνοντας την, (κατά τον Paul Veyne) Έλληνο-Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, με κυρίαρχο τον Ελληνικό πολιτισμό, και γλώσσα. (Ο Αύγουστος πέθανε μιλώντας Ελληνικά).

Αυτή η κατάκτηση του ελληνικού κόσμου από τους Μουσουλμάνους (και η συμβολική καταστροφή της Βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας) δεν θεωρήθηκε αρκετά σημαντική στην σύγχρονη ελληνική μνήμη, εκτός από την άλωση της Κωνσταντινούπολης που κατέλαβαν «Οθωμανοί». Η άλωση της Ευρώπης όμως σταμάτησε –μέχρι στιγμής- στα Πυρηναία και την Βιέννη, ευτυχώς, Αλλά μέχρι στιγμής.

Η εισβολή των μουσουλμάνων στην Ευρώπη συνεχίζεται με κάθε τρόπο. Ήδη υπάρχουν συνοικίες άβατες για λευκούς Ευρωπαίους, τα τζαμιά πολλαπλασιάζονται, η Σαρία εφαρμόζεται σιωπηρώς ενώ τα θρησκευτικά μας σύμβολα αποκρύπτονται διακριτικά για να μην τους προσβάλλουν. Στην Γαλλία είδα ένα ντοκυμανταίρ όπου ένας απεχθέστατος Άραβας είχε νυμφευθεί σειρά κοριτσιών, με τις οποίες έκανε διαδοχικώς παιδιά. Ανεπάγγελτος, εισέπραττε διάφορα επιδόματα, περίπου 10.000 Ευρώ το μήνα.

Πολύ σοφά είχε δηλώσει ο Καντάφι προ ετών : 
«Δεν χρειάζεται να τιναζόμαστε στον αέρα. Θα σας κατακτήσουμε με τις γέννες μας! Απέναντι σε τέσσερις γυναίκες για κάθε σύζυγο με πέντε έξι παιδιά – η κάθε μία – αντιπαραθέτουμε 1,3 ή, ακόμη και ένα παιδί ανά ζεύγος, ενώ, επί πλέον εισβάλλουν εκατοντάδες χιλιάδες με κάθε πλωτό μέσο.»
Παρατηρεί κανείς ότι πράγματι κινδυνεύουν και υφίστανται τα πάνδεινα αλλά δεν δείχνουν την έσχατη εξαθλίωση. Ξένες γλώσσες, καλά ρούχα, μακιγιάζ. Αυτοί που τα κατάφεραν είναι (συγκριτικώς) προνομιούχοι. Εύκολο να φαντασθεί κανείς εκείνους που έμειναν πίσω στο έλεος των τζιχάντις. Άρα φυτώριο νέας απελπισίας και εξόδου. Δεν είναι όλοι θύματα. Αναμφιβόλως μέσα στις τόσες χιλιάδες θα είναι κρυμμένοι – σαν τους Αχαιούς στην Τροία – φανατικοί τζιχάντις έτοιμοι να μας αποκεφαλίσουν, στις χώρες μας.

Έχουμε πόλεμο. Πιο απειλητικό από ποτέ. Απειλείται ο τρόπος της ζωής μας, ο πολιτισμός μας, η Δημοκρατία, η Τέχνη -σε όλες της τις μορφές – η φιλοσοφία, η εκπαίδευση όλες οι αξίες του Δυτικού πολιτισμού. Αλλά υπάρχουν λύσεις. Με μεγάλη επιτυχία η Αυστραλία έχει σταματήσει την εισβολή. Τους στέλνει πίσω, όπου υπάρχουν πινακίδες που λένε καθαρά : «Μην το δοκιμάσετε. Δεν θα γίνετε δεκτοί.» Δεν έχουν νεκρούς και οι διακινητές έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Είναι καιρός όμως όλη η Δύσις να αντιληφθεί τον κίνδυνο που πολλές χώρες έχουν ήδη καταλάβει. Είναι καιρός να περάσουμε στην επίθεση και να χτυπήσουμε το Τζιχάντ στην πηγή του. Με κάθε μέσον που διαθέτουμε. Καιρός να ξυπνήσουμε έπειτα από 1.400 χρόνια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου