Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Πουτάνα αριστερά...

Στη σχολή Χιλλ!
Μάλιστα στη σχολή Χιλλ, το παλαιότερο και ενδοξότερο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της νεώτερης Ελλάδας, στο οποίο έχουν φοιτήσει οι μισοί γόνοι της εντόπιας πλουτοκρατίας, από την εποχή του Όθωνα και δώθε [οι άλλοι μισοί έχουν περάσει από το αμερικάνικο κολέγιο..."
Κι όταν μιλάμε για σχολή Χιλλ, να καταλαβαινόμαστε. 16.000 εβρόπουλα το χρόνο για τα καμάρια της Περιστέρας. Ποιανής Περιστέρας; Μα της κυρίας του Κυρίου, που λίγο καιρό πριν δεν ήταν κυρία αλλά συντρόφισσα κι ο κύριος δεν ήταν Κύριος αλλά ένα παιδί του λαού ονόματι Αλέξης.Σύντροφος Αλέξης...
Αμ΄ τι;
Σιγά ρε κορόιδα μην στείλει ο τσιπρουλίνος τα παιδιά του στο δημόσιο σχολείο, να μαθαίνουν "πι-πι, το πιπί" αντάμα με τ' αλβανάκια και τα κογκολεζάκια.
Άσε που θα ρθει ο Κουράκης και θα του καταργήσει την αριστεία, βάνοντας στην ίδια σειρά το τούβλο που μετράει με τα δάχτυλα, με το αστεράκι το οποίο πιάνει πουλιά στον αέρα.
Διότι η αριστερά κυρία μου, τις ιδέες της τις έχει για το πόπολο, όχι για τον εαυτό της. Κι όταν τους ακούς να σου μιλάνε για "ανθρωπιστική εκπαίδευση με προοδευτικό πρόσημο", εννοούν απλώς ότι θα παράγουν αγραμμάτους, για να τους χειραγωγούν εύκολα οι μηχανικοί του mind control.

Για να υπάρχουν όμως οι πάσης φύσεως ανθρωποβοσκοί, που κατευθύνουν τα κοπάδια, σαν τον κύριο της κυρίας [και πρώην συντρόφισσας] πρέπει να υπάρχουν σχολεία σαν το Χιλλ, που θα τους κατασκευάζουν. Και σ' αυτά τα σχολεία δεν χωράνε κουρακιές και μπαλταδιές και άλλες αριστερές μαλακίες.
Στα σχολεία που πάει τα παιδιά της η κυρία του κυρίου τσιπρουλινου, και αριστεία υπάρχει και βαθμολογία υπάρχει και αυστηρότης υπάρχει και το αλβαναριό δεν επιτρέπεται να μπει μέσα ούτε για κατούρημα.

16.000 το χρόνο, λοιπόν. Δεκάξι χιλιάρικα το χρόνο, για να μην έχει το παιδάκι της κυρίας πρώην συντρόφισσας τη μοίρα που θα έχει το δικό σου παιδάκι.
Το οποίο βεβαίως είναι αναγκασμένο να υποστεί τις εκπαιδευτικές τερατωδίες της αριστεράς και να μαθαίνει ότι η επανάσταση του 1821 έγινε από το τότε προλεταριάτο, για να βγει κάποτε ο συριζα και να δικαιώσει!
Tragik!

Κι άντε να δεχτώ εγώ ότι ο κύριος και η κυρια τσιπρανδρεου, δεν μπορεί να στέλνουν τα καμάρια τους στο ίδιο σχολείο που πήγαινε ο Ζυλιέν ή ο Ατεντοκούμπο. Τι σκατά;
Συριζαίοι είναι οι άνθρωποι, όχι αραπάδες. Και τι συριζαίοι, δηλαδή; Ζεύγος μεγαλοαστων που μεταλλάχθηκε σε πρωθυπουργικό ζεύγος.
Κι ούτε είναι σωστό να πηγαίνει το παιδί της Περιστέρας στο δημοτικό της Κυψέλης, ενώ το παιδί του Βαγγέλα να έχει βγάνει τον Κωστέα-Γείτονα. Ξεφτιλιζόμεθα και πολιτικώς, δηλαδη...

Αλλα, από που κι ως που κυρά μου, θέλεις σώνει και καλά να το κρατήσεις μυστικό.
Αφού σ' όλη σου τη ζωή αυτό σε έκαιγε. Να γίνεις "κυρία" σαν την κυρία μαμά σου και να κυκλοφορείς στα σαλόνια, πρώτο τραπέζι πίστα.
Θες να μας το κρατήσεις τώρα και μυστικό, ότι τα παιδιά σου τα πηγαίνεις στα άντρα της πλουτοκρατίας;
Γιατί εσύ δηλαδή, τι είσαι; Εργάτρια;
Κλάσανε οι εργάτες και βγήκανε οι τσιπρανδρέοι...

Διότι διαβάζω τώρα στο "Πρώτο Θέμα" (δείτε εδώ), ότι η σχολη Χιλλ εκβιάζει με εξώδικο τον γονέα που έβγανε τις φωτογραφίες της Περιστέρας από τη σχολή, να πάρει το δικό του παιδάκι και να πάει να ψάξει αλλού για σχολείο!
Επειδή λέει δεν επιτρέπεται να τραβαει φωτο από τους γονεις στη σχολή, καθότι μπορεί να παραβιαστουν τα προσωπικά τους δεδομένα!!!
Δεν μας χέζετε ρε, γραμματείς και συριζαίοι;

Ποια προσωπικά δεδομένα και τσιπρουλιές; Για δείτε την φωτό από κάτου...
Όλες οι κυρίες τραβουσανε φωτό από τον αγιασμό για να έχουν να καμαρώνουν τα καμάρια τους. Ο συγκεκριμένος γονέας σας πείραξε; Που επιπλέον είναι και επαγγελματίας φωτορεπόρτερ κι είπε να βγανει κι αυτός ενα μεροκάματο [αμ' πως θα πληρώσει τη σχολή Χιλλ;]

Ορίστε!
Η κυρία πλάι στην κυρία του κυρίου τραβάει φωτογραφίες.
Αυτή δηλαδή δεν παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα των άλλων κυριών;
Α, παρτε ματι και την κουκλαρα την Κινεζα στο βαθος... Ο αντρας τη προφανως θα ειναι γενικος κομισαριος των κοινεζαδικων...

Κατάλαβες κυρία μου;
Η πρώην συντρόφισσα και νυν κυρία Περιστέρα πήγε και ξέχεσε τον διευθυντή του Χιλλ, επειδή βγήκε στη δημοσιότητα ότι δεν γουστάρει να πανε τα παιδακια της στα μπουρδελα τα δημοσια σχολεια, οπως τα καταντησαν αυτη και ο αντρας της.
Και θα την πληρώσει τώρα αυτός που αποκάλυψε την αληθεια.
Ο φωτογραφος...
Μωρε καλά το έλεγε η γιαγιά μου, η Άννα, που ηταν σοφη γυναίκα.- Η παλιά πουτάνα αγόρι μου, κρύβει και το σκατό της...
Πουτάνα αριστερά... Τέτοια ήσουνε παντα, μωρή σκρόφα. Από μυστικό σε μυστικό κι από βρωμιά σε βρωμιά.
Να μην μάθει ο κοσμάκης τι απέγινε ο Τρότσκι, να μην βγει στη φόρα ποιοι φάγανε τον συνταγματάρχη Ψαρρό, να μην πολυκυκλοφορήσει ότι η Παπαρρήγα πήγαινε το παιδί της στο Αμερικάνικο Κολέγιο, να μην ακουστεί πως ξεπουλήθηκε ο 902, να μην συζητηθεί που πήγαιναν τα ρούβλια του Μπρέζνιεφ, να μην καταλάβει το πόπολο που πήγε το ΌΧΙ , να μην το ένα, να μην το άλλο... ούτε η χειρότερη τσούλα μωρή, δεν κρύβει με τόση επιμέλεια το σκατό της..

Απ όπου και να την πιάσεις την αριστερά κυρία μου, στο λέω να το ξέρεις: θα λερωθείς.
Είναι σαν το κάρβουνο ένα πράγμα...
Και να σου πω και κάτι ακόμα;
Οι χειρότεροι δεν είναι αυτοί οι από πάνω, σαν τον τσιπρανδρέου και την κυρά του. Αυτοί μεγαλοαστοί ήσαντε και μεγαλοαστοί παραμένουν.
Τρακαδόροι, χαραμοφάηδες, καραγκιόζηδες, κρατικοδίαιτοι και παιδιά του κομματικού σωλήνα. Δουλειά τους είναι να δουλεύουν το πόπολο και να τρωγοπίνουν εις υγείαν των κορόιδων.
Όχι, κυρία μου... Δεν είναι αυτοί οι χειρότεροι.
Οι χειρότεροι είναι οι σάπιες ψυχες των οπαδών τους, που ξέρουν πολύ καλά το τι σόι κουμάσια πάνε και ψηφίζουν αλλά το κάμουν εν πλήρει γνώση, διότι σου λένε: από τον γκαγκστερισμό των μεγάλων, πεφτει καινα ψίχουλο σε μας τους μικρογκάγκστερς...
Κατάλαβες τώρα κυρία μου;
Σιγά μην δεν ξέρουν οι καθαρίστριες, πόσο κάθαρμα είναι ο πάσα ένας κατρούγκαλος που ανεβάζουν στην εξουσία. Αλλά τον ανεβάζουν γιατι από τη βρωμιά αυτουνού, θα τσιμπήσουν κι αυτές μία θεσούλα στο δημοσιο [για να σελεμίζουν και τα απορρυπαντικά].
Τέτοια λοιπον ήταν, είναι και θα είναι η αριστερά.
Σαν τις παλιές πουτάνες, που όταν γίνουν κυριες κοιτάνε πως να κρυψουν και το σκατο τους.
Μοναχά που η σταμπα της πουτανιας, τους μενει καρφωμενη στο κουτελο.
Διοτι, με το συμπαθειο κυρια μου, αλλα πουτανα δεν γινεσαι. Πουτανα γεννιέσαι...

Παρτε τωρα και το εξωδικο της σχολης Χιλλ για να καταλαβετε
με τι σοι πουτανες εχουμε να κανουμε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου