Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτο "αυτογκόλ" Μιχαλολιάκου λίγο πριν το ...νήμα: "Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία Φύσσα" (βίντεο)

Τρεις μέρες πριν από τις εκλογές της Κυριακής (20-09-2015) και μια μέρα πριν από την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά στο Κερατσίνι, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο! 

Η "βόμβα" Μιχαλολιάκου ήρθε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του γγ της Χρυσής Αυγής στον Real Fm το μεσημέρι της Πέμπτης (17/09/2015). 

Είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, χωρίς να αναφέρει πουθενά το όνομα του Παύλου Φύσσα: 
"Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία στο Κερατσίνι την αναλαμβάνουμε. Αλλά την ποινική ευθύνη, δεν υπάρχει, αν υπήρχε, γιατί δεν υπήρξε ποτέ για τη δολοφονία του Τεμπονέρα, για τη δολοφονία του Λαμπράκη. Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κόμμα να κατηγορείται γιατί ένας οπαδός, ένας φίλος του κόμματος, προέβη σε μία καταδικαστέα πράξη;".


2 comments:

  1. Το ερώτημα είναι ποιός αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τις δολοφονίες στην Τράπεζα Marfin και στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής. 'Η μήπως για αυτές τις δολοφονίες δεν υπήρχαν πολιτικά κίνητρα? Σε ό,τι αφορά τη δολοφονία Φύσσα, θα πρέπει κάποιος να μας εξηγήσει πειστικά ποιά πολιτικά κίνητρα αυτή υπέκρυπτε και ποιοί ωφελήθηκαν πολιτικά από αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την καλημέρα μου αγαπητέ 18 Σεπτεμβρίου 2015 - 12:26 μ.μ.

    Έχεις απόλυτο δίκιο στα όσα γράφεις, αλλά βλέπεις, το "σύστημα" έψαχνε απεγνωσμένα για εξιλαστήρια θύματα και ένα εξ αυτών βρέθηκε στο πρόσωπο του Μιχαλολιάκου.

    Όσο για τις φονικές επιθέσεις στην marfin, τις δολοφονίες των δύο νέων χρυσαυγιτών και τα λοιπά εγκλήματα σε βάρος της ΧΑ, ε, αυτά είναι ...λεπτομέρειες!

    Έτσι βολεύονται άπαντες. "Πολιτικοί" και παπαγαλάκια των μ.ε.μ. (Μέσα Ενημέρωσης Μαζών).

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή