Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

...αγορίνα μου, όπως έστρωσες κοιμήσου!


Σκεφτείτε τη σύνθεση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών. Στην κεφαλή ο Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος χρωστά την επιστροφή του από την αφάνεια στον Τσίπρα και με κάθε ευκαιρία του ξεπληρώνει το καλό που του έκανε.

Στην άλλη πλευρά ο Τσίπρας, ο πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός της ιστορίας, ο οποίος δεν μπορεί να κυβερνήσει δύο μήνες μετά τις εκλογές και ζητά δεκανίκια.

Και στη συνέχεια οι εξής: 

 • Ο Πάνος Καμμένος, ο κολοσσός της ψεκασμένης πολιτικής που δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος.
 • Η Φώφη Γεννηματά, που έγινε αρχηγός λόγω επωνύμου, παντελώς ανεπαρκής, επικεφαλής ενός κόμματος που πέθανε αλλά νομίζει ακόμη ότι ζει.
 • Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος απέδειξε ότι το σακίδιο ήταν... άδειο και το Ποτάμι θολό.
 • Ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος σταυροκοπιέται και λέει: «Εγώ στο Προεδρικό Μέγαρο; Θαύμα – θαύμα».
 • Και αφήνουμε για το τέλος τον Πλακιωτάκη ο οποίος θα πρέπει να τσιμπιέται που έγινε αρχηγός της ΝΔ και θα πάρει μέρος σε μια τέτοια σύσκεψη, αν γίνει ποτέ. 
 • Όσο για τον Κουτσούμπα, είναι ο μόνος λογικός αφού δεν θα τους κάνει τη χάρη να πάει.
Πείτε μας λοιπόν εσείς που διαβάζετε τη σύνθεση του Συμβουλίου των κορυφαίων πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων: Έχει η χώρα ελπίδα για να σωθεί; Μπορεί αυτό το πολιτικό προσωπικό να βρει λύσεις για μείζονα θέματα όπως το Ασφαλιστικό;

Αλλά και το άλλο κρίσιμο ερώτημα: Αν ω μη γένοιτο μπούμε στη μέση ενός πολέμου, αυτοί όλοι θα συγκροτήσουν «πολεμικό συμβούλιο»; Βοήθα Παναγιά μου. Ο μόνος που έχει μείνει... εφεδρεία γιατί δεν θα πάει είναι ο Κουτσούμπας. Λέτε να τον κάνουμε αρχιστράτηγο;

Κι αν η σύνθεση του Συμβουλίου προκαλεί γέλιο και κλάμα ταυτόχρονα, μήπως θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί γίνεται; Ποιος είναι ο σκοπός του και τι θα κερδίσουν τα κόμματα και η πατρίδα απ' όλη αυτή τη διαδικασία;

Αν γίνεται για να κάνει ο Τσίπρας το κομμάτι του και να το παίξει συναινετικός και μεγάλος πατριώτης να το καταλάβουμε. Αν το κάνει για να εκθέσει τους υπολοίπους ώστε να αποδείξει αυτός την ανωτερότητά του, μπράβο του. Από επικοινωνία πάει καλά. Όμως, ποιον εξυπηρετούν όλα αυτά όταν η χώρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο; Ποιοι θα κερδίσουν από μια χώρα που δεν έχει ούτε κυβέρνηση ούτε και αντιπολίτευση. Και καλά το δεύτερο να το καταλάβουμε. Η ΝΔ είναι εκτός τόπου και χρόνου και θα πάρει καιρό να συνέλθει. Αμ η κυβέρνηση γιατί αδυνατεί να παίξει το ρόλο που της ανατέθηκε; Γιατί ζητά συνενόχους σε μια μεταρρύθμιση που μάλιστα κανείς δεν έχει δει; Εδώ έχουμε το εξής οξύμωρο: Να γίνεται Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για ένα ασφαλιστικό που ακόμη δεν το έχουμε δει. Τα κόμματα δεν έχουν τις προτάσεις της κυβέρνησης, δεν έχουν τις απαιτήσεις των δανειστών, δεν έχουν καταθέσει καν δικές τους προτάσεις. Θέλει δηλαδή ο Τσίπρας να υπογράψουν σε λευκή επιταγή. Απίστευτα πράγματα.

Αλλά και να ρωτήσουμε κάτι άλλο: Ο Τσίπρας δεν ήταν αυτός που είχε βγει στα κάγκελα ή είχε ανέβει και πάνω σ' αυτά όταν η κυβέρνηση Σαμαρά ζητούσε πολιτική συναίνεση; Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δυναμίτισαν κάθε προσπάθεια που έγινε από το 2012 και μετά; Αυτός δεν έλεγε ότι θα δώσει 13η σύνταξη και τώρα θα κόψει όλες τις συντάξεις; Αυτός δεν ήταν που δεν ήθελε να ακούσει για μεταρρυθμίσεις και έβγαζε τον κόσμο στους δρόμους;

Που είναι άραγε ο κόσμος να γεμίσει τις πλατείες τώρα που η κυβέρνηση της Αριστεράς τον ετοιμάζει για το σφαγείο;

Τα πράγματα είναι απλά: Ό,τι θέλει ο πρωθυπουργός να φέρει στη Βουλή ας το φέρει μόνος του. Δεν έχει το δικαίωμα κανείς από τους πολιτικούς αρχηγούς να γίνει το μαξιλαράκι μιας άθλιας κυβέρνησης. 
Όπως έστρωσε ο Αλέξης ας κοιμηθεί...

2 σχόλια:

 1. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ!!!


  “Για να δικαιολογούν τις πράξεις τους αλλάζουν ακόμα και την σημασία των λέξεων.” Έτσι έγραφε ο Θουκυδίδης για τον εμφύλιο πόλεμο των Κερκυραίων, μεταξύ "Δημοκρατικών και Ολιγαρχικών". Έτσι κ σήμερα, σε στιγμές μεγάλης ασάφειας και σκόπιμης συσκότισης, τα πρώτα πράγματα που άλλαξε το κατεστημένο της νέας τάξης είναι οι λέξεις μας ! Κι έτσι, όλοι οι Έλληνες που αγαπούν την Ελλάδα και που θέλουν να ζουν ως Έλληνες με ειρήνη, αδερφοσύνη και πατριωτισμό ονομάστηκαν ρατσιστές, οπισθοδρομικοί και γραφικοί.

  Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο δημοσιεύτηκε στην Τσεχία αναφερόμενο στην αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης και πως αυτό την έχει καταστήσει ευάλωτη σε εξωτερικές απειλές όπως αυτή των εγκληματιών ισλαμιστών του ISIL.

  H Ευρώπη έχει μετατραπεί (όπως και οι ΗΠΑ) τα τελευταία χρόνια σε ένα συνονθύλευμα άθεων μαζών, που δεν πιστεύουν σε τίποτα παρά μόνο αν θα έχουν καλύτερες οικιακές συσκευές από τους γείτονες.
  Έχουν παγιδευτεί εντός μέσα στον Υλισμό, και δεν έχουν κανένα όραμα ούτε για την Ευρώπη αλλά ούτε και για τους ίδιους. Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις κερδίζει αυτός που πιστεύει. Οι "άπιστοι" χάνονται μέσα στην απάθεια και τον εγωκεντρισμό τους.
  Αυτό που οδήγησε την Ελλάδα στην παρακμή είναι η απομάκρυνσή της από την Ορθοδοξία, και τις αξίες του Ελληνισμού. Μόνο η επιστροφή σε αυτά θα μας φέρει πάλι σε τροχιά ακμής.

  Η ασφάλεια μας είναι πλέον στον αέρα. Έχουμε γεμίσει με δολοφόνους που έτσι μια μέρα στα καλά καθούμενα θα μας σφάξουν!
  Δεδομένου ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και έχουν μάθει στη Συρία και στο Ιράκ να σφάζουν και να σκοτώνουν εν ψυχρώ το θέμα των λαθρομεταναστών αποτελεί μείζον για την εθνική ασφάλεια.

  Τώρα έχουν ξεκινήσει και σκοτώνουν κόσμο αθώο, απλούς πολίτες στο εξωτερικό. Πρόσφατα στην Γαλλία, ενώ είπαν ότι θα σκοτώσουν κόσμο και σε άλλα κράτη ! Ας μην ξεχνάμε ότι στην Συρία όλοι αυτοί οι δολοφόνοι σκότωσαν χριστιανούς, κατέστρεψαν Ορθόδοξους ναούς, βεβήλωσαν Ορθόδοξες Εκκλησίες και γενικά αποστρέφονται ό,τι Ορθόδοξο, εκτός των άλλων. Και μιας και αυτοί οι δολοφόνοι είναι δημιούργημα της νέας τάξης, όπως αποδείχτηκε τελικά, και βγήκαν στον αέρα αλήθειες για το ποιοι τους χρηματοδοτούν, ποιοι τους στέλνουν όπλα και ποιοι τους στηρίζουν, ας μην ξεχνάμε εμείς οι Έλληνες ότι για να επικρατήσει παγκόσμια η νέα τάξη, θα πρέπει να εξοντωθεί η παλαιά τάξη. Και ποιοι είναι οι εκφραστές της παλαιάς τάξης; Το θέμα είναι οι ιδεολογίες που εκπροσωπούνται. Η νέα τάξη θέλει πανθρησκεία, θέλει αχταρμά κοινωνιών, θέλει να καταργήσει τα πνευματικά πρότυπα (που αιώνες τώρα επηρέασαν και γαλούχησαν όλους τους λαούς) των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων. Κτυπούν συνεχώς με κάθε τρόπο κάθε τι Ελληνικό και κυρίως κτυπούν συστηματικά ό,τι έχει σχέση με Ορθοδοξία και Ελληνική Παράδοση.

  Με τρομοκρατικά κτυπήματα σε όλον τον κόσμο που θέλουν να κάνουν, μάλλον ο σκοπός τους είναι πολύ πιο σκοτεινός απ’ ότι φαίνεται. Αν συνεχιστούν οι σκοτωμοί στο εξωτερικό, οι Έλληνες που έφυγαν προς τα εκεί για να βρουν ένα μεροκάματο, οι φοιτητές που βρίσκονται εκεί, και όσοι άλλοι Έλληνες κινδυνεύουν. Σε τέτοιες εμπόλεμες ουσιαστικά καταστάσεις, είναι λογικό να αρχίσουν να γυρίζουν πίσω στην πατρίδα Ελλάδα για να σωθούν. Μέσα στην Ελλάδα, όπως όλοι πια ξέρουμε και βλέπουμε, υπάρχουν πυρήνες δολοφόνων τέτοιου τύπου. Λέτε να μας αφήσουν ήσυχους; Κτυπούν παντού και εμάς που μας έχουν άχτι (γιατί εκπροσωπούμε ιδεώδη ανθρωπιάς – κάτι που μισούν) θα μας αφήσουν ήσυχους;;; Όχι βέβαια ! Είναι θέμα χρόνου να κτυπήσουν κι εδώ… και το θέμα που τίθεται είναι το εξής: πώς προστατευόμαστε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. Η απάντηση είναι μία και μοναδική. Στην γενική κατακραυγή στα εγκλήματα αυτά όλοι συμφωνούμε· αλλά γενική κατακραυγή χωρίς γενική επιστράτευση, σωτηρία των Ελλήνων δεν έρχεται ! Θα πρέπει άμεσα μα κλείσουμε τα σύνορα, για να σταματήσουν να μπαίνουν κι άλλοι στην πατρίδα μας. Και όσοι είναι εντός των πυλών να ελεχθούν από πού κρατά η σκούφια τους, όχι όπως ατυχώς και αφελώς γίνεται σήμερα, αλλά να γνωρίζουμε ποιοι πραγματικά είναι. Όλοι όσοι αποτελούν πυρήνα κακού θα πρέπει να απελαθούν. Πώς; Μα με τον ίδιο τρόπο που μπήκαν. Κι αν πραγματικά οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν σκοτωμούς των λαών τους, θα πρέπει να επικροτήσουν αυτήν την κίνηση. Γιατί αν δεν το κάνουν, τότε αποδεικνύεται περίτρανα ότι το μόνο που θέλουν είναι να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μουσουλμανικό κράτος και να μας αφανίσουν ! Θέλει Έλληνες αυτή η πράξη ! Η εξουσία είναι ελληνική ή αχυράνθρωποι του αντίχριστου συστήματος που κατευθύνει τις τύχες των λαών; Αναρωτηθείτε ! Αναρωτηθείτε γιατί ζητούν οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ (= εκπρόσωποι νέας τάξης) να δεχτούμε τους Τούρκους να περιπολούν μαζί μας στο Αιγαίο (για τους μετανάστες) και δεν πρότειναν να κλείσουμε τα σύνορα !!!! Τελικά ο σκοπός τους είναι ο αφανισμός μας, η αρπαγή του θαλασσίου πλούτου μας, η πλήρης υποταγή μας !!!

  Θα σταυρώνουν στον δρόμο όποιον δεν προσκυνά το κοράνι.
  Θα σφάζουν τους Έλληνες στον δρόμο και μέσα στα σπίτια τους… το φωνάζουν όλα τα τζαμιά. Αυτό θέλουμε;

  Πυρ σε όποιον περάσει την γραμμή των συνόρων μας !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή