Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Νέα Δημοκρατία: Αξίζουν ...να τους αγνοήσετε!

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στη Νέα Δημοκρατία.
Χθες το βράδυ αποφάσισαν διεξαγωγή των εσωκομματικών διαδικασιών στις 20 Δεκεμβρίου και αν χρειαστεί επαναληπτικός γύρος, αυτός να γίνει στις 10 Ιανουαρίου της επόμενης χρονιάς!

Αυτή η φαρσοκωμωδία δεν έχει συμβεί ποτέ και σε κανένα κόμμα.
Αποφάσισαν να διοργανώσουν εσωκομματικές εκλογές και δεν είχαν διασφαλίσει εξαρχής την απρόσκοπτη διεξαγωγή τους.
Από την άλλη, παρατείνουν συνεχώς και συνεχώς την εσωκομματική διαδικασία, παραβλέποντας τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα αλλά και το ότι, σε παγκόσμιο επίπεδο, ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι προ των πυλών… Αντιθέτως αυτοί φαίνεται να μην καταλαβαίνουν τίποτα από όλα αυτά μέσα στον…υπέροχο κόσμο τους!!

Οι πολίτες είναι εξουθενωμένοι οικονομικά και ηθικά και οι κύριοι της ΝΔ πέρα βρέχει…
Κάνουν προεκλογική εκστρατεία, ξοδεύοντας ποιος ξέρει τι ποσά και από που ;
Κάνουν περιοδείες για να ζητήσουν την ψήφο των πολιτών ενώ αυτές τις περιοδείες έπρεπε να τις είχαν κάνει πριν ψηφίσουν τα επονείδιστα μνημόνια ώστε να πάρουν τη γνώμη των πολιτών.
Η ειρωνεία είναι ότι στις περιοδείες τους αυτές κατηγορούν την πολιτική Τσίπρα, ενώ τον περασμένο Αύγουστο ψήφισαν μαζί του το τρίτο μνημόνιο που έβαλε κυριολεκτικά την ταφόπλακα στη χώρα μας.
Όσο για τα θέματα που θίγουν είναι αυτά που δεν θα τους φέρουν σε σύγκρουση με τα αφεντικά τους.

Ακούσατε κανέναν τους να μιλά για την επαίσχυντη περικοπή των συντάξεων, για το ξεπούλημα των ελληνικών τραπεζών, για τη διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων, για την τραγική επιβάρυνση του φορολογουμένου μέσω της φορολόγησης της ιδιωτικής περιουσίας, για την φορολογική επέλαση, για την μείωση των γεννήσεων στην Ελλάδα, για τη φυγή των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό, για το προσφυγικό κύμα που αλλοιώνει εθνολογικά τη χώρα μας, για την παντελή απουσία των επενδύσεων λόγω των γραφειοκρατικών νόμων που οι ίδιοι ψήφισαν, για την εθελόδουλη εξωτερική πολιτική της χώρας ;

Ακούσατε κάποιον από αυτούς να παραδεχθεί ότι ήταν λάθος του που ψήφισε όλα αυτά τα επαίσχυντα μνημόνια και να απολογηθεί γι’ αυτό ; Κανένας βέβαια.
Ακούσατε κάποιον από αυτούς να αποποιηθεί της τεράστιας βουλευτικής αποζημίωσης και να εισηγηθεί συμβολική μείωση στο 50% ; Κανένας βέβαια.
Ακούσατε κάποιον από αυτούς να προτείνει την κατάργηση των 5 υπαλλήλων που χορηγεί στους βουλευτές το κράτος ; Κανένας βέβαια.
Ακούσατε κάποιον από αυτούς να προτείνει την φορολόγηση 100% της βουλευτικής του αποζημίωσης ; Κανένας βέβαια.

Τι μπορούν οι πολίτες να κάνουν ως ελάχιστο ;
Να αγνοήσουν πλήρως αυτές τις εκλογές-φάρσα, να τους γυρίσουν την πλάτη και να μην πάνε να ψηφίσουν.

Ο τόπος δεν χρειάζεται πια δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους, κεντροδεξιούς, φιλελεύθερους, κρατιστές κι όλες αυτές τις διχαστικές ταμπέλες.
Ο τόπος χρειάζεται Εθνικούς Ηγέτες.
Χρειάζεται μία Πατριωτική Ηγεσία που θα δώσει πραγματική ελπίδα με σκληρή δουλειά και οραματική πολιτική, ο τόπος χρειάζεται τα καλύτερα μυαλά, τους έντιμους, τους ιδεαλιστές, αυτούς που σε αυτή την οριακή στιγμή, θα μπορούσαν να δώσουν ακόμη και τη ζωή τους για την Ελλάδα.
Κάνετε τις συγκρίσεις και αποφασίστε…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου