Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ο siriza ως γνήσια και συνεπής αριστερά!

Όποιος πατριώτης ειρωνεύεται τον SYRIZA ότι ασκεί μη αριστερή, νεοφιλελεύθερη ή κάποια άλλη πολιτική όχι μόνο κάνει λάθος, αλλά δίχως να το επιδιώκει ρίχνει νερό στο μύλο του ανελεύθερου καθεστώτος που οικοδομούν γνησιότατα αριστερά κινήματα όπως ο SYRIZA.

Αν σε κάθε αντιλαϊκή και αντεθνική επιδίωξη, νομοθεσία και ενέργεια της κυβέρνησης εμείς ισχυριζόμαστε ότι αυτό δεν είναι αριστερή πράξη και πρακτική και επιπλέον την χαρακτηρίζουμε φασιστική, νεοφιλελεύθερη ή κάτι άλλο, τότε επαναλαμβάνουμε στον λαό την κλασσική επωδό που κατέστρεψε την Ελλάδα. Δηλαδή ότι «αυτό δεν είναι Αριστερά διότι είναι κακό, το οποίο ανήκει de jure και de facto σε όλα τα υπόλοιπα ιδεολογήματα πλην της ιερής αγελάδας του μαρξισμού».

Λοιπόν, ο SYRIZA και όσα διαπράττει είναι η πεμπτουσία και η αυθεντική εκδήλωση της αριστερής σκέψης στην Ελλάδα: Υποτέλεια στους ξένους (όπως το ΚΚΕ στην ΕΣΣΔ), αντικληρικαλισμός και αθεΐα, κοσμοπολιτισμός και ισοπέδωση της εθνικής παράδοσης (Στάλιν, Πολ Ποτ κ.α.), εφεύρεση «εχθρών του λαού» (ανταρτοδικεία, δίκες της Μόσχας) και διάλυση των κρατικών δομών για την ευκολότερη χειραγώγηση των εξαθλιωμένων μαζών και άλλα πολλά ων ουκ έστι αριθμός.

Ο SYRIZA είναι νέτη σκέτη, γνήσια, ατόφια και ανόθευτη Αριστερά. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Τα φασιστερά, φιλελέφτ και τα λοιπά τα βλέπω και μακαρίζω τον εαυτό μου που δεν οπλοφορώ διότι θα είχα προβλήματα με τον νόμο. Το να κάνουμε κριτική στην Αριστερά από μία άλλη, τάχαμου ουράνια και παραδείσια και φιλολαϊκή αριστερή θέση (που ουδέποτε υπήρξε) μας καθιστά περίγελο στους ηττημένους του Γράμμου. Γινόμεθα οι χρήσιμοι ηλίθιοι των μαρξικών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου