Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Η Ευρώπη ανοχύρωτη! Η Ευρώπη σε πόλεμο! Αφύπνιση τώρα!


Η Ευρώπη δέχτηκε – και πάλι – αιματηρή επίθεση! Αυτή την φορά στο Βερολίνο, όπου τζιχαντιστής (όπως όλα δείχνουν) δολοφόνος (ο οποίος, παραμένει ακόμη ασύλληπτος, προετοιμάζοντας ίσως νέα επίθεση, δεδομένου ότι ένας Πακιστανός «πρόσφυγας» που αρχικώς συνελήφθη ως ύποπτος, φαίνεται ότι τελικώς δεν είναι ο δράστης…), μιμούμενος την ίδια μεθοδολογία με τους δράστες της περσινής φρικτής μαζικής δολοφονίας δεκάδων ανυποψίαστων αθώων πολιτών στην παραλία της γαλλικής Νίκαιας, κατέλαβε τεράστιο βαρύ φορτηγό (φορτωμένο με ατσάλι) και, αφού σκότωσε τον Πολωνό οδηγό του, το έριξε με μεγάλη ταχύτητα σε κεντρική πλατεία της γερμανικής πρωτευούσης, πάνω σε πλήθος απλών ανθρώπων, οικογένειες με μικρά παιδιά, κλπ., που συνηθίζουν να βγαίνουν την βόλτα τους, τις ημέρες των εορτών, στα γνωστά ξύλινα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια των πλατειών των γερμανικών πόλεων. Ο απολογισμός των θυμάτων μεγάλος: τουλάχιστον 12 οι νεκροί – μέχρι στιγμής – και 48 οι τραυματίες (εκ των οποίων 18 σε σοβαρή κατάσταση).

Όσο και αν, μετά από παρόμοια περιστατικά, η μακάρια αμεριμνησία των αφελών Ευρωπαίων ταράσσεται λιγάκι (δυστυχώς, πρόσκαιρα μόνον!), για μια ακόμη φορά περίτρανα αποδεικνύεται, με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο, αυτό που γράφουμε και διαλαλούμε χρόνια τώρα: η Ευρώπη βρίσκεται σε πόλεμο, πόλεμο ολοκληρωτικό, πόλεμο εθνοφυλετικό, πόλεμο ζωής ή θανάτου! Έναν πόλεμο όμως, που, όλως παραδόξως, αρνείται να τον αναγνωρίσει ως πραγματικότητα ένα ανεξήγητα μεγάλο μέρος των ευρωπαίων πολιτών, οι οποίοι, καίτοι υφίσταται τις δραματικές συνέπειες της συνεχιζομένης γιγαντιαίας εποικιστικής εισβολής του αφροασιατικού υπερπληθυσμού και της δολοφονικής μανίας απροσδιορίστου αριθμού παραφρόνων φανατικών ισλαμιστών, οι οποίοι μεταφέρονται στην Ευρώπη διεισδύοντας στα αλλεπάλληλα εποικιστικά κύματα, όχι μόνο των τελευταίων ετών, αλλά όλων των μεταπολεμικών δεκαετιών – περιόδου που συμπίπτει με την ολέθρια υιοθέτηση, πανευρωπαϊκώς, της εθνοκτόνου πολιτικής του συστηματικώς προωθουμένου «πολυπολιτισμού».

Οι πύλες της κολάσεως είναι ανοιχτές εδώ και πολλές δεκαετίες. Κάθε λογής αλλόφυλοι καθημερινώς συρρέουν ανεμπόδιστοι σε ευρωπαϊκό έδαφος. Μόλις εγκαθίστανται – τη αρωγή υπόπτων εβραιοκινήτων Μ.Κ.Ο. (G.Soros) καθώς και των διαφόρων υπηρεσιών της αντιευρωπαϊκής €.€.- στις ευρωπαϊκές πατρίδες, σχηματίζουν αμέσως κλειστές αλλόφυλες κοινότητες (γκέτο) που αποτελούν ξένα σώματα και πηγές δεινών για τις ευρωπαϊκές κοινωνίες, τις οποίες, καίτοι υποτίθεται ότι οι λαθροέποικοι «θαυμάζουν» και γι’ αυτό τάχα θέλουν να εγκατασταθούν σ’ αυτές, παράλληλα καθιστούν σκοπό της ζωής τους να τις καταστρέψουν, ώστε να επιβάλλουν ως επείσακτο κοινωνικό καθεστώς, το φρικτό μοντέλο (π.χ. σαρία) των απανθρώπων, ή μάλλον, υπανθρωπίνων και καθυστερημένων κοινωνιών από τις οποίες προέρχονται και τις οποίες υποτίθεται ότι αποφασίζουν να εγκαταλείψουν επειδή επιθυμούν να ζήσουν στην ευρωπαϊκή «γη της επαγγελίας»!

Οι ασύμμετρες τρομοκρατικές επιθέσεις που συμβαίνουν απ’ άκρου εις άκρον στην Ευρώπη είναι συνεχείς. Ακόμη και χθες, η πολύνεκρη επίθεση στο Βερολίνο δεν ήταν το μοναδικό τρομοκρατικό περιστατικό, απλώς, λόγω του αριθμού των θυμάτων το περιστατικό στο Βερολίνο επισκίασε τα υπόλοιπα. Οι αποτυχημένες απόπειρες ή οι απόπειρες που ματαιώνονται την τελευταία στιγμή από τις δυνάμεις ασφαλείας, είναι, ακόμα περισσότερες.

Στην Ελλάδα, που – φευ – αποτελεί, μαζί με την Ιταλία, την κύρια πύλη εισόδου των τριτοκοσμικών λαθροεποίκων στην Ευρώπη, η κατάσταση καθίσταται απελπιστικώς ασφυκτική, χωρίς όμως, παραδόξως, να ξεσπά κάποια σημαντική λαϊκή αντίδραση, προσώρας. Στα μουλωχτά, οι απειράριθμες ύποπτες Μ.Κ.Ο. διοχετεύουν τους λαθροεποίκους των καταυλισμών σε σπίτι και ξενοδοχεία μεγάλων πόλεων που τα νοικιάζουν (έναντι αμοιβής) για λογαριασμό τους. Πρόκειται για τεράστια αν και αθέατη «μπίζνα».

Τι άλλο πρέπει αλήθεια να συμβεί; Πότε περιμένουν να ξεσηκωθούν οι Έλληνες νέο-ραγιάδες; Όταν οι λαθροεισβολείς θα έχουν οριστικώς κυριαρχήσει, από πληθυσμιακής απόψεως και οι Έλληνες θα αποτελούν μια ανήμπορη και γηρασμένη μειονότητα στην ίδια τους την χώρα; Τα hot-spots και οι διάφορες παραλλαγές καταυλισμών λαθροεποίκων – εκκολαπτηρίων του εξτρεμισμού και της ισλαμικής τρομοκρατίας, πολλαπλασιάζονται. Και παράλληλα συνεχώς εισέρχονται νέες καραβιές λαθροεποίκων, τώρα πια κυρίως υποσαχαρίων αφρικανών!!!

Η αποσταθεροποιημένη από την επιδημία τρομοκρατικών επιθέσεων (με αποκορύφωμα την δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτού), Τουρκία, εξοπλίζεται πυρετωδώς. Η καθημαγμένη και καταρρέουσα Ελλάς μοιάζει να μην έχει περιθώρια εθνικής αντιδράσεως… Γα όσους τυχόν δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, εκτός από τους εν δυνάμει τζιχανιστές – βόμβα στα θεμέλια της αθηναϊκής κοινωνίας που περνούνε ως «πρόσφυγες» και τυγχάνουν προκλητικών διευκολύνσεων από τις ΜΚΟ, υπάρχουν και οι εγχώριοι τζιχαντιστές, οι αναρχομπαχαλάκηδες οι οποίοι φροντίζουν να συμπληρώνουν το τοπίο της εγχώριας τρομοκρατίας με ενέργειες όπως η χθεσινή, οπότε αναρχοκωλόπαιδα αποφάσισαν να πυρπολήσουν και να καταστρέψουν ολοσχερώς (ακόμα) τρία τρόλεϊ, συνολικής αξίας που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου