Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Νέο αντεθνικό χτύπημα των Συριζαν(θ)ελ : Θα δίνουν επίδομα 400€ στους λαθροεποίκους!


Με την αλλαγή του χρόνου ξαναχτύπησε η προδοτική κυβέρνηση Συριζαν(θ)ελ, διά του σοβαροφανούς εθνικού ολετήρος Μουζάλα. Όπως ανεκοινώθη, «η κυβέρνηση προγραμματίζει να αντικαταστήσει το συσσίτιο που δίδεται στους πρόσφυγες και μετανάστες με χρήματα». 
Η χρηματική ενίσχυση προσδιορίστηκε μάλιστα στο σκανδαλώδες ποσό των 400 € ανά οικογένεια, με προοπτική προσαυξήσεως του ποσού σε περίπτωση πολυμελών οικογενειών!!! 

2
Απίστευτο! Σε μία εποχή κατά την οποία η ανεργία στην χρεωκοπημένη και καθημαγμένη Ελλάδα έχει ανέλθει σε πρωτοφανή επίπεδα, την ίδια εποχή κατά την οποία ασκούνται πιέσεις (από τους δανειστές, στο πλαίσιο της «μνημονιακής» υπερεθνικής οικονομικής επιστασίας) για περικοπή των επιδομάτων στηρίξεως των οικονομικώς αδυνάμων, των πολυτεκνικών επιδομάτων, ακόμη και του πενιχρού επιδόματος ανεργίας των 360 €, το οποίο, ούτως ή άλλως, λαμβάνει ένα πολύ μικρό ποσοστό των πραγματικών ανέργων, μία που, ως γνωστόν, το επίδομα κόβεται στους δικαιούχους μετά από ένα έτος καταβολής, την ίδια εποχή κατά την οποία μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων εργαζομένων υποαμοίβεται με εξευτελιστικούς μισθούς πείνας, της τάξεως των 300-500 €, με τους οποίους είναι αδύνατον να επιβιώσει οικογένεια, με δεδομένη και την εξοντωτική φορολογία (ακόμη και για την απλή κατοχή, πολλαπλώς φορολογημένης κατοικίας που δεν αποφέρει κανένα έσοδο!!!) να συνθλίβει τους Έλληνες, σε αυτήν ακριβώς την συγκυρία, η εθνομηδενιστική κυβέρνηση που, όπως είναι φανερό, δεν μπορεί να ξεπεράσει την ιδεοληπτική της λαγνεία για τους τριτοκοσμικούς λαθροεποίκους, τους οποίους προσεκάλεσε και κουβάλησε στην πατρίδα μας, διά της πολιτικής των «ανοικτών συνόρων» που υιοθέτησε άμα τη αναλήψει της εξουσίας, αποφασίζει τώρα να παράσχει ένα προφανές κίνητρο, ικανό να κινητοποιήσει και να προσελκύσει ακόμη περισσοτέρους λαθροεποίκους εξ ανατολών, πράγμα που ούτως ή άλλως εξακολουθεί να συμβαίνει αφού οι καθημερινές αφίξεις λαθρομεταναστών στα νησιά, σύμφωνα με παραδοχή του ίδιου του Μουζάλα (που αν είναι λανθασμένη θα είναι μόνο προς τα κάτω…), ανέρχονται σε 120-200 άτομα, ο οποίος μάλιστα δηλώνει, με περισσό θράσος, ικανοποιημένος (!) επειδή οι μετανάστες που έρχονται είναι 120-200/ημέρα και όχι 2.000/ημέρα, όπως συνέβαινε παλαιότερα (μόνο που τώρα, άπαντες οι αφικνούμενοι μένουν εδώ, προστιθέμενοι στους ήδη παραμένοντες). Αν πράγματι φθάνουν κάθε μέρα τόσοι όσοι παραδέχεται ο Μουζάλας (ο οποίος, επαναλαμβάνουμε, έχει κάθε λόγο να υποβαθμίζει τα νούμερα) και μάλιστα μέσα στο καταχείμωνο, αυτό ασφαλώς σημαίνει ότι σε έναν χρόνο θα έχουν μαζευτεί περισσότεροι από 30.000 (επιπλέον). 

Δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο από έναν απλό υπολογισμό με βάση την παραδοχή Μουζάλα, ο οποίος παραδέχτηκε επίσης ότι το 70% όσων έρχονται πλέον, δεν είναι πρόσφυγες αλλά μετανάστες (στην πραγματικότητα πρόκειται για το 100% θα διορθώναμε εμείς). Οι δικές μας πηγές από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μεταφέρουν εικόνα μεγαλυτέρου αριθμού αφικνουμένων λαθρομεταναστών οι πλείστοι των οποίων προέρχονται μάλιστα από την υποσαχάρια Αφρική!

[Η αποκαλυπτική συνέντευξη Μουζάλα στον Alpha 989 εδώ]

Τα ίδια ανέφερε, με το γνωστό ύφος της ποντικομαμής και σήμερα (2.1.2017) σε πρωινή τηλεοπτική του συνέντευξη στον «ΣΚΑΙ».

Ένα επίδομα της τάξεως των 400 € (και άνω), ακόμα και αν περιοριστεί στους λαθροεποίκους της ενδοχώρας (σκέφτεται, λέει η κυβέρνηση, η οικονομική ενίσχυση να έχει άλλη μορφή για τους μετανάστες που παραμένουν στα νησιά, προκειμένου να μην λειτουργήσουν τα 400 € ως κίνητρο για νέες μεταναστεύσεις από τα μικρασιατικά παράλια…) αποτελεί άκρως δελεαστικό ποσό – πραγματικό μαγνήτη – για προσελκύσει στην χώρα μας πολλούς περισσότερους από τους πειναλέους τριτοκοσμικούς, τους προερχομένους από τα απειράριθμα πλήθη (δισεκατομμύρια) των λαών της Ασίας και της Αφρικής που αναζητούν οδό μεταναστεύσεως στην Δύση, λόγω της οικονομικής εξαθλιώσεως που βιώνουν στις χώρες τους, όπου τα μεροκάματα είναι της τάξεως του 1 ή 2 $ (κοντά στα οποία, τα 400 €, μηνιαίως, φαντάζουν κάτι σαν τον πρώτο αριθμό του λαχείου…).

Το σχέδιο μετατροπής της Ελλάδος σε πολυφυλετική χοάνη το οποίο ανέλαβαν να υλοποιήσουν οι εθνομηδενιστές της ανθελληνικής αριστεράς, προχωράει με μεγάλη ταχύτητα. Πρώτα τους κάλεσαν στην Ελλάδα. Εν συνεχεία επεστράτευσαν στρατιές αλληλέγγυων κοπριτών, απ’ όλο τον κόσμο, μέσω των σιωνιστικών MKO του Soros, ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη οργάνωση και διεκπεραίωση της εποικιστικής εισβολής. Μέσω των ιδίων δικτύων των ΜΚΟ διοχετεύουν πακτωλούς ευρωπαϊκών χρημάτων και επίσης συμβουλές και τεχνογνωσία για την μεγίστη αξιοποίηση όλων των ευεργετημάτων που τους εξασφαλίζει η (δολοφονική για τα ευρωπαϊκά έθνη) ευρωπαϊκή νομοθεσία. Ακολούθως τους διέσπειραν σε όλη την επικράτεια, στεγάζοντάς τους σε καταυλισμούς και hot-spots (ανοιχτές δομές, το management των οποίων έχει εκχωρηθεί αποκλειστικώς στις ΜΚΟ οι οποίες στελεχώνονται από άτομα του σκληρού Συριζαϊκού αναρχοκομμουνιστικού κομματικού πυρήνος), φροντίζοντας να διατηρούνται επαρκείς αριθμοί μουσουλμάνων και σε εθνικώς ευαίσθητες περιοχές (δώρο στον νέο-οθωμανικό ιμπεριαλισμό, προς μελλοντική αξιοποίηση…). 

Το επόμενο στάδιο, της μονιμοποιήσεως και «ενσωματώσεως» των λαθροεποίκων στην ελληνική κοινωνία είναι αυτό που τώρα υλοποιείται, αφενός διά της χορηγήσεως του σκανδαλώδους επιδόματος των 400 € και αφετέρου διά της σταδιακής μεταφοράς των λαθροεποίκων από τους καταυλισμούς (στους οποίους θα κατευθύνονται προφανώς οι νεοαφικνούμενοι, αφού, όπως είπαμε, δεν έχουν πάψει να καταφθάνουν ορδές λαθρομεταναστών ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ακόμα και μέσω του Έβρου!) σε ενοικιαζόμενες κατοικίες, στα αστικά κέντρα (όπου είναι πιο εύκολο να «χαθούν» ως μάζες και να περνούν απαρατήρητοι εντός του αποχαυνωμένου τοπικού πληθυσμού που, εν τω μεταξύ, συνηθίζει και την παρουσία τους στην καθημερινότητά του), της διασποράς των παιδιών που κουβαλούν στα σχολεία, κλπ.

Το κόλπο της χορηγήσεως ενός τόσο σκανδαλώδους και προκλητικού χρηματικού επιδόματος και της προωθήσεως του προγράμματος μεταφοράς των μεταναστών σε ενοικιαζόμενες κατοικίες δείχνει, εκτός των άλλων, ύπουλη πρόθεση εκ μέρους της κυβερνήσεως για έμμεση εξαγορά της ανοχής των πολιτών, στοχεύοντας προφανώς στην ιδιοτέλεια και το συμφέρον μερίδος των πολιτών των κατά τόπους κοινωνιών, που, μπροστά στη ασφυκτική οικονομική τους κατάσταση πιθανώς να ικανοποιηθούν από τα πρόσκαιρα οικονομικά οφέλη της κυκλοφορίας χρήματος (ενοίκια, αγορές στα καταστήματα, κλπ) παραβλέποντας τις πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις και την μεγίστη εθνική επικινδυνότητα της μονιμοποιήσεως της παρουσίας ενός ξένου σώματος τριτοκοσμικών μουσουλμάνων στην ελληνική κοινωνία.

Στις πρόσφατες συνεντεύξεις του (τόσο την ραδιοφωνική όσο και την τηλεοπτική) ο Μουζάλας ουσιαστικά το παραδέχεται αυτό, «κλείνοντας το μάτι» στις τοπικές αγορές που, όπως προδήλως υπαινίσσεται, θα επωφεληθούν από τα χρήματα που θα δοθούν στους μετανάστες… Υπάρχει λοιπόν ο κίνδυνος, οι τοπικές κοινωνίες να φάνε το «τυράκι» (της κυκλοφορίας τμήματος) που αποτελεί πονηρό δόλωμα στην φάκα της, εντός ολίγων ετών, μετατροπής της Ελλάδος από μία εθνοτικώς ομοιογενή χώρα, όπως ήταν επί μακρόν, σε πολυφυλετικό σύμφυρμα! Με τον ίδιο τρόπο άλλωστε εξαγοράστηκε το καλοκαίρι του 2015 η ανοχή μέρους των νησιωτών οι οποίοι αφελώς νόμισαν ότι το μεταναστευτικό τσουνάμι θα ήταν ένα παροδικό φαινόμενο (νόμισαν ότι οι τριτοκοσμικοί δεν θα σταβλίζονταν δίπλα στα σπίτια τους, αλλά ότι γρήγορα θα έφευγαν για «κάπου στην Ευρώπη», αφήνοντας απλώς το παραδάκι τους στην τοπική αγορά…), το οποίο απέφερε, για να είμαστε ακριβείς, σημαντικά οικονομικά οφέλη π.χ. σε όσους τοπικούς εμπόρους πωλούσαν διάφορα, απαραίτητα στους, περιέργως «ματσωμένους», τριτοκοσμικούς, εμπορικά είδη.

Υπάρχει και μία άλλη πτυχή της υποθέσεως. Αν τα χρήματα αυτά προέρχονται από τον ελληνικό προϋπολογισμό, έστω και εν μέρει, είναι πραγματικά απίστευτο και εξωφρενικό, με δεδομένη την οικονομική κατάσταση της χώρας, την εξοντωτική φοροληστεία που υφίστανται οι Έλληνες και την περιστολή των κρατικών δαπανών σε βαθμό ολικής καταρρεύσεως του κρατικού μηχανισμού που αγγίζει τομείς άκρας κρισιμότητος, του εθνικού συστήματος υγείας και του αξιομάχου των ενόπλων δυνάμεων συμπεριλαμβανομένων. Εφόσον όμως τα χρήματα προέρχονται από διεθνείς πόρους και βασικά από ευρωπαϊκές πηγές χρηματοδοτήσεως, αυτό απλά αποκαλύπτει την απόφαση παγιώσεως της μονίμου εγκαταστάσεως των τριτοκοσμικών στην Ελλάδα, με αντάλλαγμα την παροχή χρημάτων (για τα οποία δεν θα χρειάζεται πλέον οι ορδές των λαθροεποίκων να επιδιώκουν πάση θυσία να μεταβούν π.χ. στην Γερμανία για να τα εξασφαλίσουν). Έτσι μετατρέπεται de facto η Ελλάς σε ανθρώπινη χωματερή της Ευρώπης προκειμένου τα στίφη των μεταναστών να συγκρατούνται εδώ, χωρίς να περνούν μέσω Βαλκανίων στην δυτική Ευρώπη, συγκράτηση που άλλωστε εδώ και πάνω από ένα χρόνο έχει επιτευχθεί, ένεκα των μέτρων φυλάξεως των συνόρων εκ μέρους των βορείων βαλκανικών κρατών!
Μια τεραστίας κλίμακος δημογραφική ανατροπή συντελείται λοιπόν μπροστά στα μάτια μας. Ο δραματικά γηρασμένος πληθυσμός της χώρας μας αντικαθίσταται σταδιακώς από ανατολίτες μουσουλμάνους. Το Ισλάμ διεισδύει μεθοδικώς και καταλαμβάνει χώρο, μέρα με την μέρα, με την ανοχή ΟΛΩΝ ΜΑΣ! Το μέλλον προοιωνίζεται εφιαλτικό. Πρέπει σε όλους να γίνει αντιληπτό ότι, αν δεν υπάρξει γενική και δραστική αντίσταση στον συντελούμενο αφελληνισμό, δυστυχώς για το έθνος μας ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου