Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Οι "αντίφα": Ένας άθλιος συρφετός ρυπαρών παλιάτσων!


Το έργο το έχουμε δει να παίζεται άπειρες φορές, εντός και εκτός Ελλάδος, με την ίδια στερεοτυπική ακολουθία: κάποιο εθνικιστικό κόμμα ή οργάνωση, ζητά και λαμβάνει άδεια από τις αρχές για την πραγματοποίηση νομίμου πολιτικής εκδηλώσεως σε κάποια πόλη, είτε πρόκειται για ομιλία, συγκέντρωση ή διαδήλωση διαμαρτυρίας είτε για πορεία μνήμης, κλπ. Αμέσως κινητοποιείται ένας άθλιος συρφετός ρυπαρών παλιάτσων, όπου, υπό την παρδαλή ομπρέλα μίας ατόπου ψυχοπαθολογικής ιδεοληψίας χωρίς πραγματικό περιεχόμενο, καθότι η ταυτότης της συνίσταται εξ ορισμού σε μία άρνηση («αντί-φα»), συμπαρατάσσονται αναρχικοί, κομμουνιστές, κίναιδοι, τριτοκοσμικοί μετανάστες, και όλο το κακό συναπάντημα από κάθε λογής βιολογικά και πνευματικά, προλεταριακά (και ενίοτε και μεγαλοαστικά), κατακάθια των παρηκμασμένων δυτικών κοινωνιών. 

Σκοπός του υστερικού αυτού συρφετού παλιάτσων (όπου εμφανώς κυριαρχούν διάφορα φρικιά με χαλκάδες στις μύτες καθώς και ναρκομανείς…) είναι η διά της βίας ματαίωση των «φασιστικών προκλήσεων», όπως περιγράφουν τις ειρηνικές πολιτικές εκδηλώσεις των εθνικιστών. 

Οι τοπικές αρχές (πολιτικές, αστυνομικές, δικαστικές, κλπ) αντί να συλλάβουν πάραυτα τους «αντί-φα» ταραξίες, οι οποίοι δεν κρύβουν τις προθέσεις τους να ασκήσουν βία επιτιθέμενοι, όχι μόνο δεν το πράττουν, αλλά, είτε απαγορεύουν την εκδήλωση των εθνικιστών – που επιτελούν το (υποτίθεται) συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα τους να διοργανώνουν συγκεντρώσεις (δικαίωμα του συνέρχεσθαι) – είτε απλώς συνοδεύουν, διακριτικώς, τους εμφανώς εξοπλισμένους με δολοφονικά εργαλεία (ρόπαλα, πέτρες, εμπρηστικές βόμβες, κλπ) «αντί-φα» κοντά στον στόχο τους. 

Με το θράσος των (προστατευόμενων από την εξουσία) «αντιεξουσιαστών», τα θρασίμια αυτά επιτίθενται, ως λυσσασμένο σκυλολόι, ύπουλα και αιφνιδιαστικά. Έλα όμως που, παρά τον εξοπλισμό τους και παρά την, διακριτική, πλην ουσιαστική, προστασία των αρχών (τις οποίες υποτίθεται ότι δεν αναγνωρίζουν…), είναι, ως επί το πλείστον, ψυχοσωματικά ράκη, στα όρια των ΑμΕΑ, τοξικομανείς, αγύμναστοι και χλεμπονιάρηδες; Οι εθνικιστές, παρά το ότι δέχονται αιφνιδιαστικές και ύπουλες δολοφονικές επιθέσεις, επειδή, ως επί το πλείστον, πρόκειται για γυμνασμένους, μαχητικούς και στιβαρούς άνδρες, σχεδόν πάντοτε, ακόμη και ολιγαριθμότεροι, καταφέρνουν και αποκρούουν τις αγέλες των «αντί-φα» και τους τρέπουν σε φυγή. Οι αστυνομικές αρχές σπεύδουν τότε να συλλάβουν, όχι τους επιτιθεμένους «αντί-φα», αλλά τους αμυνομένους εθνικιστάς!


Την επομένη ημέρα, τα Συστημικά μ.μ.ε. παρουσιάζουν με πλήρως διαστρεβλωμένο τρόπο τα γεγονότα. Συγκεκριμένα, εμφανίζουν σαν να πρόκειται για συγκρούσεις που προκαλούν και επιδιώκουν οι εθνικιστές. Πλήρης αντιστροφή της πραγματικότητος! Σαν να είναι οι εθνικισταί που επιτίθενται σε συγκεντρώσεις αριστεριστών! Είτε αποσιωπούν το γεγονός ότι είναι οι «αντί-φα» που πάντοτε ξεκινούν τις ταραχές, που πάντοτε ξεκινούν τις επιθέσεις στην διάρκεια αντι-διαδηλώσεων που διοργανώνουν, είτε δικαιολογούν και οι ίδιοι οι ινστρούχτορες των μ.μ.ε την διενέργεια αντι-διαδηλώσεων και επιθέσεων ως τάχα «δημοκρατικό καθήκον» για την αντιμετώπιση της «φασιστικής απειλής»!

Το αυτό πράττουν και οι δικαστικές αρχές που εξαντλούν συνήθως την αυστηρότητά τους εναντίον των αμυνομένων εθνικιστών, ενώ κυριολεκτικώς χαϊδεύουν τους επιτιθεμένους αναρχοκομμουνιστές κοπρίτες, που συχνά, όπως αποδεικνύεται, διατηρούν στενούς δεσμούς πολιτικής και οικογενειακής συγγενείας (σε προσωπικό επίπεδο) με τον πυρήνα της πολιτικής και δημοσιογραφικής εξουσίας (τις οποίες υποτίθεται ότι αντιμάχονται ως «αντιεξουσιαστές»…). Αν ποτέ κάποια δικαστική απόφαση δεν εξοντώσει τον εκάστοτε αμυνόμενο εθνικιστή ή αν ελάχιστα θίξει κάποιον από τους απροκλήτως επιτιθεμένους αναρχοκομμουνιστάς, τότε οι τελευταίοι με απύθμενο θράσος διαμαρτύρονται εγκαλώντας τους κρατικούς θεσμούς και απαιτώντας την δικαστική εξόντωση των διωκομένων (από το κράτος) εθνικιστών!!!

Υπό το φως αυτής της παρανοϊκής καταστάσεως αξίζει να προσέξετε την παρακάτω είδηση που προέρχεται από την Φινλανδία, η οποία αναμεταδόθηκε και από τα περισσότερα εγχώρια μ.μ.ε., τα οποία, κρίνοντας και μόνο από τις μελοδραματικές διατυπώσεις που επιλέγουν ως τίτλους, του τύπου: «Φινλανδία: Μόνο δύο χρόνια σε ναζιστή που έδειρε μέχρι θανάτου έναν 28χρονο», εμφανώς μεροληπτούν, ως συνήθως εναντίον του εθνικιστού που ενέχεται στο περί ου ο λόγος συμβάν (δείτε εδώ).

Ένα αναρχοκομμουνιστικό σαπρόφυτο, λοιπόν, κατά την διάρκεια επιθέσεως που πραγματοποίησαν διάφοροι «αντί-φα» στο πλαίσιο «αντιφασιστικής» αντιδιαδηλώσεως, συνεπλάκη με αμυνόμενο εθνικιστή που περιφρουρούσε την νόμιμη εκδήλωση των Φινλανδών εθνικιστών. Ως αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να μεταφερθεί ο «αντί-φα» τραυματισμένος σε νοσοκομείο. Ωστόσο, πριν παρέλθει ο προβλεπόμενος χρόνος νοσηλείας του και παρά τις συστάσεις των θεραπόντων ιατρών, ο τραυματισθείς «αντίφα», εξήλθε αυτοβούλως του νοσοκομείου προκειμένου να λάβει την …δόση του, μια που ήταν και τοξικομανής. Συνεπεία, πιθανότατα, της μη τηρήσεως της θεραπείας, της γενικής νοσηρότητος του οργανισμού του (ένεκα της τοξικομανίας), ενδεχομένως και λόγω της επιπλέον επιβαρύνσεως του οργανισμού του από την λήψη των ναρκωτικών ουσιών, επήλθε υποτροπή του τραύματός του, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.


Κατόπιν τούτου ο αμυνόμενος εθνικιστής βρέθηκε αίφνης κατηγορούμενος για κακούργημα (!) με τους (ερυθρούς και μη) κομισαρίους των μ.μ.ε. να απαιτούν την κεφαλή του επί πίνακι! Ευτυχώς, παρά την, αρκετά δυσμενή, εισήγηση της εισαγγελέως, το δικαστήριο έκρινε μεν ένοχο τον κατηγορούμενο εθνικιστή (ο οποίος είχε λευκό ποινικό μητρώο) αλλά με πολλά ελαφρυντικά, γι’ αυτό και του επέβαλε σχετικώς μικρή ποινή. Ασφαλώς η απόφαση είναι ούτως ή άλλως άδικη εις βάρος του Φινλανδού εθνικιστού, διότι αν υπήρχε πραγματική δικαιοσύνη ο Φινλανδός συναγωνιστής θα έπρεπε να είχε αθωωθεί πανηγυρικώς.
6

Αναμένονται εφέσεις επί της αποφάσεως από αμφότερες τις πλευρές.

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε την αμέριστη και ολόψυχη συμπαράστασή μας στον διωκόμενο συναγωνιστή και προειδοποιούμε τα αναρχοκομμουνιστικά σαπρόφυτα, αλλοδαπά και ημεδαπά, να προσέχουν πολύ, διότι δεν θα αργήσει η ώρα της δικαίας εκρήξεως οργής από τον εθνικιστικό χώρο, η οποία, αφ’ ής στιγμής εκδηλωθεί, θα είναι ολοκληρωτική και σαρωτική! Θα τους πάρει ο διάολος! Ως τώρα οι «αντί-φα» ηττώνται, καίτοι επιτιθέμενοι. Μελλοντικώς, όταν οι εθνικιστές θα αποφασίσουν (ή θα αναγκαστούν) να περάσουν στην αντεπίθεση, οι διάφοροι «αντί-φα» απλώς θα εξοντωθούν. Δεν θα υπάρξει έλεος.

5

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου