Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Σύνελθε αγαπητή μου Φώφη. Αυτό το άτομο είναι ...πειραγμένο!


Θυμάμαι κάποτε που η Φώφη είχε πει το ιστορικά νηπιώδες: «Εμείς όμως είμαστε άτακτοι, δε θα κάτσουμε ήσυχα όσο και αν κάποιοι θέλουν να σωπάσουμε». Μπορεί να ήταν και προ κρίσης… Άλλες εποχές…


Μετά ακολούθησαν τα ντελίρια περί «αβυσσών» και «νεοφιλελευθερισμού» σε μια χώρα που έχει καταντήσει να είναι το πρώτο κομμουνιστικό πείραμα στην Ευρώπη μετά την πτώση του τείχους και υπό συνθήκες οξύτατης κρίσης. Τόση αστοχία πολιτικής σκέψης (!!!) θα ήταν για γέλια αν δεν μας αφορούσε με τόσο τραγικό τρόπο…
Και τώρα ιδού, ο ΓΑΠ επιστρέφων από την εξορία από τις στις ερήμους των εκτός των κομματικών τειχών αιθουσών των €#0.000 ανά διάλεξη, φέρεται να είπε «Δε θα συνεργαστούμε με τη «Δεξιά».

Τρις, όχι απλά δις εξαμαρτείν…

Κρίμα. Διότι εδώ ισχύει το «Never say never», και ο συγκεκριμένος έπρεπε να θυμάται το πόσο του κόστισε η παρερμηνεία μιας άλλης φράσης που λεφτά υπήρχαν υπό προϋποθέσεις, που όπως όμως αποδείχτηκε στην πορεία δυστυχώς ΑΥΤΕΣ δεν υπήρχαν. Και του έμεινε η ρετσινιά.

Να πει λοιπόν κάποιος στο Γιωργάκη και στη Φώφη ότι το Μαγαζί γωνία με την πελατεία του ΠΑΣΟΚ και τα λεφτά της ΕΟΚ της δεκ. του 80 άλλαξε διεύθυνση και ο νέος ιδιοκτήτης τους πέταξε έξω. Και ότι αν κάνουν το λάθος και πάνε για συνέταιροι με μικρό ποσοστό συνιδιοκτησίας όπως διαφαίνεται, πάλι θα τους πετάξει έξω σε εύθετο χρόνο. Όπως έγινε και με τη ΔΗΜΑΡ. Αλλά και τόσους άλλους πρώην φίλους του κομπογιαννίτη καταληψία που αν τους επαναλάβω ονομαστικά, θα εκτροχιαστεί η ανάρτηση.

Επίσης να τους πει κάποιος ότι οι παλιμπαιδισμοί και οι «αταξίες» τελειώσανε διότι οι εναπομείναντες πελάτες ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα οποία λέει, έχουν άλλες έννοιες στο κεφάλι τους και άλλες πολιτικές προτεραιότητες από το να φύγει η «κακιά δεξιά (μα… ενώ κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ;;;;;). Και πως αντί να ετεροπροσδιορίζονται από την «κακιά δεξιά» (το 2017…), ας βρουν επιτέλους χώρο και ας παράγουν πολιτική. Και ας καταλάβουν και κάτι: Ότι όσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πάνω από 10% τόσο πολύ κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Για δύο λόγους:

Είτε διότι θα συνεργαστούν μαζί του, και ο γελαστός καταληψίας θα τους μασήσει και θα τους φτύσει είτε μόνους τους είπε παρέα σαν Δημοκρατική Συμπαράταξη, δεν έχει πρόβλημα, ο καλός ο μύλος του αδίστακτου λαϊκισμού όλα τα αλέθει, είτε διότι δε θα συνεργαστούν μαζί του, αλλά με τις «αταξίες» ο εναπομείνας έντρομος κόσμος τους, ακόμα και δικοί τους κεντρώοι ψηφοφόροι θα μετακινηθούν προς τη ΝΔ. Όχι διότι είναι λιγότερο «αριστεροί» από τη Φώφη (!!!) αλλά διότι πως να το κάνουμε, υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι πρώτη αναγκαιότητα για την ανάταξη της χώρας είναι να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από το να… ξορκίζουν το σκιάχτρο της κακιάς δεξιάς που έχει να κυβερνήσει από του Αγίου Βαρνάβα ανήμερα. Η να αυτοτρομοκρατούνται από τις… «αβύσσους» του «νεοφιλελευθερισμού» και άλλα ευτράπελα…

Σύνελθε αγαπητή Φώφη. Πρόσεχε που το πας γιατί η καταστροφή που εν δυνάμει θα φέρει ο κρυφός σου πόθος, όπως τελικά φαίνεται, είναι τέτοια που την ώρα της τελικής κρίσης, καλύτερα να σε δουν αγκαλιά με τον Άδωνι, παρά να στιγματιστείς για κάτι που δε θα φταις, επειδή λόγω έλλειψης πολιτικής οξυδέρκειας και γενναιότητας (που δεν ήταν ΠΟΤΕ τα δυνατά σου σημεία), συνδέθηκες με την πτώση ενός εθνικού καταστροφέα (μια φορά στα 100 χρόνια…) την πιο ακατάλληλη στιγμή. Του οποίου την πολιτεία και κυρίως το ποιόν ήξερες πλέον πολύ καλά (δυο χρόνια περάσανε…) αλλά ενέδωσες σε βλακώδεις συμβουλευτικές σειρήνες, ορμέμφυτα και αυταπάτες, όπως και εκείνος.

Και αν σου έχει μείνει συντεταγμένο κόμμα μέχρι τότε.

Οπότε, σύνελθε. Όχι για το κακό της όποιας φανταστικής «Δεξιάς» σε στοιχειώνει. Αλλά για το δικό σου καλό και για το όποιο κόμμα σου. Έχεις ευθύνη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου