Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Για λίγα γέλια και δυστυχώς για πολλά κλάματα!...

Όταν ένας πρόεδρος Βουλής, ένας αρχηγός κυβερνητικού κόμματος και μια ολόκληρη κυβέρνηση εν τέλει καταγγέλλουν απειλές σε βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου από ακροδεξιά στοιχεία για να στηρίξουν τη θεωρία της συνωμοσίας και της αποστασίας και ζητούν παρέμβαση του εισαγγελέα για απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος, υποψιάζεσαι ότι κάτι σοβαρό τρέχει, κάτι περισσότερο θα ξέρουν όλοι αυτοί…

Και όταν τελικά αποκαλύπτεται ότι την... αποστασία δεν την κάνουν ακροδεξιοί, αλλά «τα δικά τους παιδιά», οι ακροαριστεροί του «Ρουβίκωνα», τότε λες οι άνθρωποι είναι για γέλια και για πολλά κλάματα.

Όταν θεωρείς, ότι πίσω από την επιχείρηση αποστασίας βρίσκεται επιχειρηματίας, συχνός επισκέπτης του Μαξίμου, συνδαιτυμόνας κορυφαίων υπουργών, που πριν μερικούς μήνες υπήρξε «συνεργάτης» της κυβέρνησης στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, είχε υμνήσει τον κ. Τσίπρα, ως τον Έλληνα «Πούτιν», έχει προβλέψει πως ο αρχηγός της ΝΔ ουδέποτε θα γίνει πρωθυπουργός, ενώ στα εγκαίνια του νέου καναλιού του, που στηρίζει την κυβέρνηση είχε παραστεί ο κ. Καμμένος, τότε πρέπει να ξαναδείς τους... φίλους σου ή έναν γιατρό...

Όταν η κα Δούρου ανακοινώνει εγγράφως πως φταίει η κλιματική αλλαγή, για τις νέες καταστροφές σε Μάνδρα και Μαγούλα και όχι η πρωτοφανής ανικανότητα της, διερωτάται κανείς αν εκλέξαμε τελικά περιφερειάρχη συμβατό μόνο με την ...καλοκαιρία.

Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός δηλώνει έτοιμος να δεχτεί επιστροφές προσφύγων από την πλούσια Γερμανία στη φτωχή Ελλάδα, σκέφτεται ο καθένας, πρώτον αν πήρε ανταλλάγματα, και δεύτερον γιατί θα πρέπει η Ελλάδα να γίνει «αποθήκη μεταναστών». Γιατί να επιστρέψουν οι δυστυχείς πρόσφυγες στις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στη Μόρια με ευθύνη της κυβέρνησης.

Όταν τελικά πάρεις τον κατήφορο, τίποτα δεν σε σταματά, παρά μόνο η κάλπη.

1 comments:

  1. Βαδιζουμε λοιπον στο δρομο που ειχε περιγραψει η Ψαρουκλα Μπενακη στην ενθρονιση του ''προεδρου της δημοκρατιας'', δηλαδη προς μια δικτατορια (''κατασταση εκτακτου αναγκης'' το λενε τωρα).
    Οι ''υπηρεσιες'' ειναι ετοιμες και κανουν τα τελευταια τεστ πριν την επιβολη της . Η Ελλας ειναι το κεντρο, ο ομφαλος της
    γης απο ολες τις αποψεις (γεωπολιτικα,ενεργειακα,ιστορικα κλπ. ) και ειναι τοσο πολυτιμη για τους κοσμοκρατορες που ειναι αποφασισμενοι να χρησιμοποιησουν καθε μεσο για να βγαλουν απ'τη μεση τους αυτοχθονες ιθαγενεις.Οσο απιθανο και να φαινεται στους περισσοτερους,η βαθια και αδεσμευτη εκτιμηση των γεγονοτων δειχνει οτι βαδιζουμε προς μια τουρκαλβανικη χουντα οπου η παραμικρη αντισταση θα οδηγει σε φυλακιση.

    ΑΔΡΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή