Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Σε μείζον Εθνικό θέμα τείνει να αναδειχθεί η υπόθεση ...Τενέζου.! Κύριοι bloggers ...σοβαρευθείτε.!!!


Φίλοι bloggers ...μας κουράσατε.!!!
Αν θέλετε να συμπαρασταθείτε στον αγώνα του κ. Τενέζου, δεν έχετε παρά να πάτε δίπλα του και να απεργήσετε κι' εσείς μαζί του.
Δεν μπορεί όμως από το πρωί μέχρι το βράδυ να μας βομβαρδίζετε με τον κ. Τενέζο και την απόφασή του να προχωρήσει σε απεργία πείνας, - επειδή κάποια μέρα - σκέφθηκε να τα βάλει με τα πάσης φύσεως καρτέλ, όταν ολόκληρες κυβερνήσεις απέτυχαν να τα χτυπήσουν.
Θα πρέπει επιτέλους να σοβαρευθείτε.!
Αν σέβεστε τον άνθρωπο Τενέζο, θα πρέπει αμέσως να πάτε κοντά του και να του πείτε ότι αυτό που πάει να κάνει είναι μια "βλακεία και μισή".
Και στο κάτω κάτω της γραφής είναι μια προσωπική απόφαση, ζωής και οφείλετε να την σεβαστείτε.
Κύριοι bloggers, δεν συγκινείτε το κοινό αίσθημα με το να μας ρίχνετε πρωί μεσημέρι βράδυ Τενέζο και τίποτε άλλο.
Ακούμε ή μάλλον διαβάζουμε κάτι βαρύγδουπα και ...ανατριχιάζουμε.:
Αίσχος, αιδώς αργείοι, ντροπή κ.λ.π.
Εεεε, μας κούρασε το θέμα πως να το κάνουμε.!!!
Αφήστε τον άνθρωπο να προστεθεί στη λίστα των ηρώων.
Ο άνθρωπος βάλθηκε να χτυπήσει τα καρτέλ των δισεκατομμυρίων.
Πόσο λογικό ακούγεται αυτό;
'Εχουμε κι' εμείς τις ευαισθησίες μας, αλλά μη μας αναγκάσετε να τις μεταρέψουμε σε ...αναισθησίες...
Έλεος για σας κ.κ. bloggers.
G.

6 comments:

  1. Ο Τενέζος και η ώρα της γης είναι τα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο του πλανήτη.
    Δεν πάτε να ....λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί αυτή η παραποίηση; η ειρωνεία "Μείζον εθνικό θέμα" θα ήταν αν το πρόβαλαν τα κανάλια όλη μέρα και όλη νύχτα. Συμβαίνει κάτι τέτοιο;

    Δεν είναι το θέμα μας ο Τενέζος ρε φίλε στην τελική. Δεν βλέπεις ότι θα μπορούσε να ήσουν εσύ , εγώ ο οποιοσδήποτε στη θέση του; ναι μπορεί να κουράστηκες επειδή δεν πουλάει και είναι πολύ ταπεινό το θέμα. Αλλά υπάρχει μία ουσία που δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τι βλέπεις. Ο Τενέζος δεν σηκώθηκε ένα πρωί και αποφάσισε να κάνει αυτό που κάνει επειδή έτσι του την καύλωσε. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο ιστορικό της εργασίας του που κάτω από κάποιες συνθήκες τον οδήγησαν στο κλείσιμο.
    Δηλαδή αν εσύ με την εργασία σου και μόνο προκόψης και κάποιοι σου πάρουν το κεφάλι, και ζητήσεις συμπαράσταση οι υπόλοιποι πρέπει να αδιαφορήσουμε και να σε αφήσουμε να πεθάνεις, γιατί μας χαλάς την ησυχία μας! Δεν είσαι υποχρεωμένος ρε φίλε να αναρτήσεις το οτιδήποτε γιά τον Τενέζο και τον κάθε Τενέζο από την στιγμή που έχεις άλλες απόψεις γιά το θέμα. Αναρωτιέμαι γιατί όμως διαμαρτύρεσαι γιά το τι κάνουν τα άλλα blogs. Και τους κάνεις και συστάσεις...να σοβαρευτούνε! Δικά σου είναι; τους χρηματοδοτείς;

    Κάνεις πολύ λάθος ανώνυμε 10.20 που εμπλέκεις αυτά τα δύο θέματα. Μήπως το κάνεις ηθελημένα γιά να ειρωνευτείς μία κατάσταση; την ώρα της γής (αυτή την κατάπτυστη μαλακία) την παίζουν συνέχεια τα κανάλια. Στην περίπτωση Τενέζου απλά...την παίζουν (κατάλαβες τι εννοώ)

    Να προσθέσω ότι όποιου δεν του αρέσει το θέμα Τενέζου απλά προχωράει παρακάτω (εννοώ μέσα στα blogs). Έχει όμως την ενημέρωση γι΄ αυτό το θέμα που γίνεται στο κέντρο της Αθήνας και που τα αντικειμενικά κανάλια αποσιωπούν. Και αν νομίζει ότι μπορεί να παρεβρεθεί εκεί γιά συμπαράσταση να το κάνει. Εσύ φίλε Γιαννώτη θέλεις να βγάλουν τον σκασμό γιά να μην υπάρχει ούτε η ενημέρωση και κάποια στιγμή να πεθάνει γιά να μας αφήσει στην ησυχία μας.

    Η δικαιολογία ότι υπάρχουν σοβαρότερα θέματα είναι μία ααρλούμπα και μισή. Όποιο θέμα και να μου προβάλεις σαν πιό "σοβαρό" μπορώ πολύ άνετα να στο καταρίψω με ένα άλλο και να σου πω ότι ξέρω κάποιο πιό σοβαρό και το θέμα σου είναι της πλάκας.

    Γιά όσους δεν έχουν καταλάβει ο Θοδωρής Τενέζος δεν το διώξανε απλώς από την δουλειά του ούτε και είχε αντιμαχίες με τον εργοδότη του ή συναίτερο κ.λ.π.

    Από την άλλη καλά τα λες. Δε πα να πεθάνει ο άνθρωπος, στα τέτοια μας. Να πεθάνει και η ριμάδα η κοινωνία, η χώρα και να τελειώνουμε επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε 6:38 μμ.

    Με όση άνεση και χωρίς λογοκρισία εξέφρασες την άποψή σου μέσα από την στήλη των σχολίων, με άλλη τόση φιολεξήθηκε και η άποψη του φίλου "G" μέσα από τη στήλη των αναρτήσεων.
    Φαντάζομαι να διαπιστώνεις ότι και οι δύο απόψεις φιλοξενήθηκαν χωρίς περιορισμούς.

    Μπαίνω στα σχόλια επειδή κάνεις λόγο επί προσωπικού, αλλά και για να σου πω ότι σε καμία περίπτωση το blog δεν υιοθετεί πάντα τις γνώμες και τις απόψεις των φίλων επισκετπών, αλλά ούτε και κατ' ανάγκη ταυτίζεται με αυτές.

    Αλίμονο αν αναρτούσαμε μόνο τα θέματα που το περιεχόμενό τους θα ήταν "συμβατό" μόνο με τη άποψη και την γνώμη του ...διαχειριστή του blog.

    Σέβομαι απόλυτα την υπόθεση Τενέζου, όπως ακριβώς σέβομαι και το δικαίωμα του ...απέναντι, που πιθανόν να έχει διαφορετική άποψη, από αυτή της απόφασης του Τενέζου να προσφύγει στην έσχατη λύση της απεργίας πείνας.

    Το γεγονός της ελεύθερης έκφρασης του καθενός μέσα από το συγκεκριμένο blog, ενισχύεται και από το γεγονός ότι ο φίλος "G" καταφέρεται και κατά των bloggers.
    Ένας λοιπόν λόγος παραπάνω που θα έπρεπε να τον ...αποκλείσω.
    Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε!
    Κι' αυτό γιατί ο σεβασμός μου στη δεοντολογία πρωτίστως, μου επέβαλλε την δημοσιοποίηση της άποψής του, όπως ακριβώς θα συνέβαινε και σε κάθε άλλη περίπτωση, αρκεί το περιεχόμενο του κειμένου να εκινείτο εντός ορίων αισθητικής προς τον αναγνώστη.

    Ευχαριστώ για την επίσκεψη και για την τοποθέτησή σου, η οποία ομολογώ ότι εκφράζει με πολύ σοβαρότητα μια άλλη άποψη, που επίσης σέβομαι.

    Θα ήταν χαρά και τιμή μου να φιλοξενήσω σε ανάρτηση, αυτή τη ...διαφορετικότητα.

    Με φιλία και εκτίμηση.
    Καλό βράδυ.

    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ G, ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ. ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ Η ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΑΤΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΣ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΥΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣ Η ΟΧΙ.
    ΣΤΟ ΦΙΛΟ 6,38 ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ BLOG ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΑΛΚΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλήθεια είναι ότι τα καρτέλ χάλυβα (Αγγελόπουλος και σία) είναι πολύ ισχυρά και δεν χτυπιούνται από έναν Τενέζο. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν του βγάζουμε το καπέλλο που τολμά να ονειροπολεί και να παλεύει για το σωστό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή