Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

"Καταντά γελοίο το να υπερασπίζεσαι κουκουλοφόρους"


Τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγορώντας την κυβέρνηση για καθυστέρηση και αδράνεια.
Επικαλούμενος εκτιμήσεις του ΟΗΕ, σύμφωνα με τις οποίες, όπως ανέφερε, μετά το 2015 οι μετανάστες θα φθάσουν στα 4,5 εκατομμύρια, επιτέθηκε τόσο στη κυβέρνηση γιατί δεν αντιδρά, όσο και στο ΠΑΣΟΚ που δεν καταθέτει καμία πρόταση.
Στη συνέχεια, έκανε λόγο για "ακραία πράγματα που ακούστηκαν", σχετικά με τους κουκουλοφόρους, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
"...Ακούστηκε ότι είναι γελοίο να πολεμάς τους κουκουλοφόρους. Για εμάς γελοίο και αδιανόητο είναι να υπερασπίζεσαι τους κουκουλοφόρους..."
Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι "...ο κόσμος σήμερα φοβάται περισσότερο από ό,τι πεινάει και κανείς δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας. Δεν μπορεί ο πολίτης να αισθάνεται ασφαλής, κι εμείς το επιτρέπουμε αυτό. Λέμε δεν υπάρχει θέμα. Χθες έτρεχα ο ίδιος να πιάσω κάποιον που είχε ξεφύγει από την αστυνομία..." πρόσθεσε.
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι καθυστέρησε να πάρει μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας, τονίζοντας πως "...όταν ο ίδιος έλεγε πριν 5 χρόνια αυτά που λέει σήμερα ο πρωθυπουργός, τον χαρακτήριζαν ακραίο..."
Υποστήριξε δε ότι πρέπει τόσο στη Τουρκία όσο και στην Αλβανία να ασκηθούν πιέσεις, ώστε να περιοριστεί η προώθηση των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, αλλά και για να γίνεται γρήγορα η επαναπροώθηση τους.
ΑΠΕ

1 comments:

  1. Όταν, με οποιοδήποτε πρόσχημα και ταχυδακτυλουργία, δικαιολογείς και δικαιώνεις τους κουκουλοφόρους, ουσιαστικά συγκαλύπτεις το έγκλημα: ΟΧΙ μόνο των κουκουλοφόρων, αλλά του καθεστώτος, των «νταβάδων» και των ξένον μυστικών υπηρεσιών που κατασκευάζουν και κινούν τα «τάγματα» καταστροφής, του πλιάτσικου και της φωτιάς.
    Συγκαλύπτεις το έγκλημα που διαπράττεται εναντίον του Ελληνικού λαού εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και των λαϊκών κινημάτων. Γίνεσαι αξιοθρήνητος λακές των τρομοκρατικών σχεδιασμών του παρακράτους. Παρέχεις το τεκμήριο και το άλλοθι για να σφυρηλατηθούν νέες ακόμα πιο εφιαλτικές κατασταλτικές και διωκτικές αλυσίδες…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή