Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Αυτοκτονία με πολλά ερωτηματικά...


Τέλος στη ζωή του έβαλε χθες το απόγευμα ο Στέφανος Πάνου, γιος του μεγάλου λαϊκού μουσικοσυνθέτη και στιχουργού, Άκη Πάνου, ακριβώς εννέα χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα του.
Ο Στέφανος Πάνου βρέθηκε απαγχονισμένος από τη σύντροφό του και ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στο οποίο έμεναν στην πλατεία Βάθη.
Η γυναίκα κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και ο γιατρός της έδωσε τις πρώτες οδηγίες, να κόψει το σχοινί και να του κάνει μαλάξεις, προκειμένου να τον ανατάξει, σε περίπτωση που ήταν ακόμα ζωντανός.
Όταν έφθασε ο γιατρός στο διαμέρισμα, ήταν πλέον αργά.
Ο θάνατός του προσδιορίστηκε μεταξύ 16:15 και 17:40.
Ήταν μόλις 27 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ο Στέφανος Πάνου αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ εδώ και καιρό έκανε χρήση ναρκωτικών.
Ήταν το δεύτερο παιδί του Άκη Πάνου, ο οποίος απέκτησε με τη δεύτερη σύντροφό του, Άννα Μπακιρτζή – Πάνου, 4 παιδιά, τρία αγόρια και ένα κορίτσι, την Ελευθερία, που ήταν η πρωτότοκη.

2 comments:

  1. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να έχετε αυτή τη φωτογραφία. Οι νεκροί είναι σεβαστοί πάντα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο για το βίντεο που δείχνει το Λάκη Λαζόπουλου να «χορεύει» σε μια σέξι Έφη ξαπλωμένη ενίοτε σε ένα κρεβάτι, ένα καναπέ ή ένα πολυέλαιο, του στέλνω το εξής μήνυμα:
    «Δε με ικανοποίησε στα διάφορα μέρη που με έβαλε. Του έχω γίνει σίγουρα πάθος. Δε δείχνει αυτό που του ζητάω τόσο καιρό. Έχει κάτι να μου δείξει; Θα έπρεπε, αφού απειλεί να μου το δείξει, να το βγάλει σαν άντρας και να μου το δείξει. Όχι απλά να απειλεί και να το κρύβει σε μποξεράκι ή αλουμινόχαρτο.»
    Έφη Σαρρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή