Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Στη φυλακή ο ..."αντιεξουσιαστής" ληστής.!


Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον 23χρονο Γιώργο Βούτση - Βογιατζή για την ληστεία καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στου Γκύζη στις 3 Οκτωβρίου 2007, με λεία περίπου 23.000 ευρώ.
Το δικαστήριο ομόφωνα κήρυξε ένοχο τον ..."νεαρό" για τις κατηγορίες της ληστείας, της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοκατοχής κατά μετατροπή της κακουργηματικής κατηγορίας της διακεκριμένης κατοχής εκρηκτικών.
Το δικαστήριο δεν δέχθηκε την πρόταση της υπεράσπισης να αναγνωριστεί στον 23άχρονο το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.
Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη (!!!) από τους υπαλλήλους και τους πελάτες του επίμαχου υποκαταστήματος «για τα 35 δευτερόλεπτα εξουσιαστικής συμπεριφοράς απέναντί τους», όπως είπε.
Υποστήριξε επίσης ότι δεν μετανιώνει για την πράξη του, αλλά τόνισε ότι δεν θα το ξανάκανε διότι το προσωπικό βάρος για εκείνον και την οικογένειά του είναι τεράστιο.
Τέλος, είπε ότι με τον συνεργό του, που παραμένει άγνωστος, δεν είχαν σκεφτεί τι θα κάνουν τα χρήματα και ότι αυτό που τους ενδιέφερε δεν ήταν η λεία, αλλά η έμπρακτη προσβολή του τραπεζικού συστήματος.
(Ανατρίχιασα.!!!)
Ο ..."νεαρός" - αντιεξουσιαστής - ρομπέν, οδηγήθηκε στις φυλακές, καθώς το δικαστήριο δεν έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή του.

2 comments:

  1. Ο ληστής Βούτσης-Βογιατζής είναι γιος του γνωστού μεγαλοστελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση, ο οποίος δεν καταδίκασε ρητά την πράξη του γιου του. Ο νεαρός ληστής λέγεται ότι είχε περάσει παλιότερα από τον χουλιγκανικό χώρο.
    Κατά μάνα, κατά κύρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά την γνώμη μου είναι αδιάφορο εάν και κατά πόσο πέρασε από διάφορους χώρους. Το πιό σημαντικό είναι ότι κάνοντας αυτό το πράγμα γνώριζε εκ των προτέρων και το ενδεχόμενο να τον τσακώσουν. Δεν το υπολόγιζε; ή περίμενε ότι θα του κάνουν πλάτες λόγω πατέρα; Αυτό σημαίνει ότι κάθε "κίνηση" και κλάψες που γίνονται γιά απελευθέρωση είναι της πλάκας και πολύ γελοίο. Γιατί το παίζει ιδεολογός αυτός και τα συντρόφια του και μας τα πρήζουν γιά απελευθέρωση; είναι τόσο σακατεμένοι εγκεφαλικά; Άμα είναι εκ του ασφαλούς και εγώ το παίζω σούπερ επαναστάτης! Πηγαίνω κάνω μία ληστεία, κατόπιν την βαφτίζω απαλλοτρίωση και αν με πιάσουν βάζω βαλτούς να κάνουν σαματά γιά την πάρτυ μου, ώστε να εκβιάσουν καταστάσεις και να πείσουν, ντε και καλά, τον κόσμο ότι είμαι κοινωνικός αγωνιστής!!!
    Και είχε και χειροβομβίδα! έλεος..τι πάνε να μας επιβάλουν;
    Εγώ αν δεν πληρώσω ένα λογαριασμό θα με κλείσουν στο πι και φι μέσα και χωρίς πολλές συζητήσεις και γι΄ αυτό το σκατό καθόμαστε και λέμε ότι "ναι, αναλαμβάνει την ευθύνη της ληστείας αλλά δεν ήθελε να κάνει κακό!"...τι σκατά λένε αυτοί ρε;

    Και έχουν βαφτίσει της ληστείες και τις κλεψιές...απαλλωτριώση! Καλά ρε επαναστάτες (με nike τσάντες! και παπούτσια all--star!...america power!) τα μαγαζιά που σπάτε και βουτάτε laptop γιά τις ανάγκες του...αγώνα γίνονται; ή γιατί είστε ελεεινοί υλιστές; και τα ρούχα; και ένα κάρο μαλακίες που έχεται βουτήξει από τα μαγαζιά που σπάτε...αγωνιστικά σπασίματα, με κοινωνικο νόημα!
    Τον πατέρα Βούτση δεν τον σχολιάζω διότι έχει καράφλα και μπορεί να έχει πάρει το μυαλό του αέρα και δεν έχει καταλάβει τι έγινε...φαίνεται είναι "προχωρημένη" οικογένεια!...καλά κρασά δηλαδή.

    Φυσικά στην στενή θα βογήξει το καλοαναθρεμμένο κωλαράκι του όσο και να χτυπάνε τον κώλο τους εδώ έξω οι επαναστάτες των Βορείων προαστείων. Και θα του το βάλουν πολύ βαθιά!

    Σε αυτή τη μπανανία ακόμα και οι επαναστάτες του κώλου είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή