Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Και το όνομα του μοντέλου: Μαριάννα Μπερερή.

Πρόκειται για το μοντέλο που αναφέρουμε σ' αυτή εδώ την ανάρτηση, και το οποίο συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Μετά από έρευνα του λιμενικού σε ένα διαμέρισμα στο Ελληνικό βρέθηκαν 2,5 κιλά ανόθευτης κοκαΐνης, 8,5 κιλά χασίς και 100.000 ευρώ μετρητά.
Το μοντέλο μόλις κατάλαβε ότι την ανακάλυψαν, ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού και πήγε να πηδήξει από κει για να διαφύγει, όμως δεν τα κατάφερε.
Το μοντέλο είχε συμμετάσχει στα Πελοποννησιακά καλλιστεία το 2003 και βγήκε Β΄ Σταρ Πελοπόννησος και Miss Hawaian το 2005.
Το όνομα της είναι Μαριάννα Μπερερή.
Σήμερα είναι 32 χρονών και μέσα από την επαγγελματική της δραστηριότητα είχε καταφέρει να κάνει καλές δουλειές με τα ναρκωτικά, γιατί όπως φαίνεται είχε και μια ατζέντα με ονόματα - πελάτες της γνωστά από το χώρο της showbiz, αλλά και ονόματα πολιτικών και επιχειρηματιών.
Τον τελευταίο καιρό οι άντρες του Λιμενικού παρακολουθούσαν τις κινήσεις τόσο του μοντέλου όσο και τριών άλλων ανδρών που ήταν ύποπτες πάνω σε ένα κότερο, το κότερο αυτό να σημειώσουμε ότι ήταν και παλαιότερα μπλεγμένο σε περίπτωση με ναρκωτικά, και κατέληξαν να βρουν το σπίτι όπου έκαναν τις χρυσές δουλειές τους.
Αυτοί που δεν πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι εκτός από το μοντέλο, είναι και αυτοί οι οποίοι ήταν τα ονόματα τους στην ατζέντα του μοντέλου...
totefteri

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου