Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Το σύνδρομο ραντανπλάν...

Ο ραντανπλαν είναι ένας πανηλίθιος σκύλος στα κόμικς του Λούκυ Λουκ, ο οποίος αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει με ρυθμούς απελπισίας.
Στις καλύτερες στιγμες του, "πιάνει το νόημα" στην επόμενη σελίδα, καμιά φορά όμως του παίρνει και δύο σελίδες - ενίοτε και ολόκληρο κεφάλαιο, μεχρι να αντληφθεί το τι του λέγουν οι αδερφοί Νταλτον.
Οι ελληνόφωνες μάζες του 21ου αιώνα, φαίνεται ότι πάσχουν από το σύνδρομο ραντανπλαν.Κι ενώ σε όλη την Ευρώπη αρχίζουν να παίρνουν τα χάπια τους, προκειμένου να αντέξουν τους "φτωχούς μουσουλμάνους συνανθρώπους μας", εδω στην ραντανπλαναρία, το πόπολο τρέχει να υποδεχτεί τους λαθροκατακτητές του στη Λέσβο, με προφυλσκτικά, κόκα κόλες και παριζάκια υφαντής...
Μιλάμε για διαφορά φάσης.
Κι αυτό δεν είναι κάτι καινούριο στην αλβανογρεκία. Τον καιρό ας πούμε, που στην Ευρώπη ήταν της μόδας το τσάρλεστον, εμείς εδώ είχαμε ακόμα τα κλαρίνα. Στην εποχή του ροκ εντ ρολ τραγουδούσαμε Πολυμέρη, ενώ στην πακτοκρατορία του σέϊκ χορεύαμε τουϊστ.
Τώρα που στην Ευρώπη αρχίζουν να ακούουν ισλαμ και να τρέχουν να κρυφτούν, εμείς εδώ στη χώρα-καρτούν, έχουμε γίνει ισλαμικότεροι του Αμπου Μπακρ αλ Μπακταντί!

Ραντανπλαν και πασης Ελλαδος, που λεει ο λογος, να 'ουμ... 

Μουσουλμάνοι, "ταξικά αδέρφια" της αλησμόνητης Τασίας,
καίνε χριστουγεννιάτικο δέντρο στις Βρυξέλλες.
Τώρα, που στην Ευρώπη πλακώνει ο μαύρος τρόμος του Ισλαμ,
εμείς εδω συνεχίζουμε να πιπιλάμε τη καραμέλα του πτωχού πλην τίμιου, αλλαχουακμπαρίστα.
Διαφορά φάσης, ένα κεφάλαιο πίσω [σε ρυθμούς ραντανπλαν...]
Ωστόσο, το κάθε τι κάτω από τον ψεύτη ήλιο της μαζικής χειραγώγησης, έχει και τις ερμηνείες του.
Η Ελλάδα διατηρούσε τον ιδιαίτερο πολιτισμό της που την έκαμε μοναδική στην οικουμένη - ως την μικρότερη από τις πιο διάσημες χώρες του κόσμου - όσο ακόμα μπορούσε να κρατά άθραυστο τον ιστό του μακραίωνου παρελθόντος της, με το διαρκώς απειλούμενο μέλλον της.

Εμάς, τους "ρωμιούς του 19ου αιώνα", δεν μας ελάτρευσαν οι Μπάυρον και οι Σατωμπριάνδοι, επειδή είμαστε οι άσωτοι κληρονόμοι της πιο μεγάλης πολιτιστικής κληρονομιάς του πλανήτη, αλλά επειδή χύναμε τότε το αίμα μας, προκειμένου να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας.
Το κίνημα που ονομάζεται "φιλελληνισμός" αλλά και ο παγκόσμιος θαυμασμός για την μικρή Ελλάδα, στηρίζονται προπαντός στην λαϊκή βούληση ενός λιλιπούτειου [σε πληθυσμό] έθνους, να παραμένει ο θεματοφύλακας της Ελληνικής κληρονομιάς και να την επαυξάνει με παπαδιαμάντηδες και με Σεφέρηδες.
Διότι κανένας ζωντανός λαός δεν αγαπάει μοναχά μνήμες.
Και η Αιγυπτος παραδειγματος χαριν. εχει τεραστια πολιτισμικη κληρονομια αλλα δεν αναπτυχθηκε ποτε "φιλοαιγυπτιασμός", για τους σημερνους αραβομαμελουκους σφετεριστες του χαμενου κλεους των Φαραω. 

Η Ελλαδα αγαπηθηκε μεχρι τα βαθη της Άπω Ανατολης, επειδη ίσαμε τα μισά τουλαχιστον του 20ου αιωνα, απεδειχνε οτι ηταν παρουσα, στο παγκοσμιο γιγνεσθαι, εμποτιζοντας μαλιστα τη συγχρονη ιστορια, με τα ναματα του ιδιαιτερου τροπου του Ελληνικου πολιτισμου.
Ε λοιπον, σημερα που το εχουμε χασει πια αυτο - σημερα που ουσιαστικα γελοιοποιουμεθα, πηγαινοντας ενα κεφαλαιο πισω, στη σειρά του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι, όχι μόνο δεν μας σέβονται, αλλά γελούν κι όλας μαζί μας.
Κι οι μεταναστολάγνες κυρίες [και των δύο φύλων] που συνωστίζονται στις ακτές της Λέσβου, για το ποια θα διασώσει περισσότερους λαθρέποικους, δεν είναι παρά γελοίες φιγούρες στα μάτια των Ευρωπαίων, που δεν αδειάζουν ούτε να τις φτύσουν.

Συλλογιστείτε μονάχα, ότι οι κεντροευρωπαϊκοί λαοί έχουν αρχίσει και μας σιχαίνονται, ενώ οι θλιβεροί Σκοπιανοί ενός κατασκευασμένου κρατιδίου, βγαίνουν και μας πετάνε στη μούρη, ότι δεν είμαστε ικανοί να προστατεύσουμε, ουτε τα συνορα μας, από τους λαθροεισβολείς!
Αυτη τη στιγμη που σας μιλαω, δραστηριοποιουνται ως "διασωστες" στη Λεσβο ισλαμιστικες οργανωσεις, οπως η one nation, για τις οποιες βοουν οι μυστικες υπηρεσιες των ευρωπαϊκων χωρών ότι παιζουν το παιχνιδι του Δ΄χαλιφατου κι εμείς αναστενάζουμε απο φιλανθρωπισμό, με το που μας πασσαρουν καμια μελαμψη οικογενεια στις τηλεορασεις, ως ταχα μου προσφυγες!
Το χρημα που εχει πεσει στη Λεσβο, για τη "διασωση" των λαθρεποίκων, ειναι κατι το απιστευτο!
Μιλαμε δηλαδη, το νησι βουλιαζει απο τη διεθνη αλητεια, που αναλαμβανει με το αζημιωτο, να προωθησει μαχητές και ανηλικες πουτάνες, στην Ευρωπη του καραπουσταριου και της ατεκνίας...
Αναμεσα στις αλλες διεθνεις και εγχωριες ΜΚΟ, που πλακωνονται μεταξυ τους ποια θα τρεξει να "διασωσει" περισσοτερους λαθρεποικους [φαινεται η αμοιβη ειναι με το κεφαλι] ξεχωριζει η ισλαμιστικη one nation, την οποια εχουν βανει στο ματι οι μυστικες υπηρεσιες της Ευρωπης. Όσο για μας εδω, χρησιμοποιουμε ηδη τις διαταξεις του συμφωνου συμβιωσης,  προκειμενου να νομιμοποιησουμε λαθροεισβολεις, ως "νομιμους συντροφους" της καθε λυσαρας...
Πρωτη φορα ρε πουστη μου, ο κωλος γινεται διαβατηριο...
Την ιδια ωρα που στις Βρυξελες, στο Παρισι, στο Λονδινο, στη Μαδριτη, στο Βερολινο ακουνε για λαθρομεταναστες και ξαμολανε στους δρομους στρατο και αστυνομια, εμεις εδω τους βανουμε wi-fi ιντερνετ στους ελαιωνες.
Την ιδια ωρα που ορδες εξαγριωμενων λαθρεποικιστων καινε χριστουγεννιατικα δεντρα στις ευρωπαϊκες πολεις και σκορπιζουν παντου τον τρομο και το μισιος κατα του χριστιανισμου, εμεις εδω γαμιομαστε αραδα στα παρκακια, με μελαμψους γαζηδες.
Την ιδια ωρα που οι μυστικες υπηρεσιες ολης της Ευρωπης εχουν ανακηρυξει ως πρωτο εχθρο της πατριδας τους το ισλαμ και πλακωνονται να παρακολουθουν τα κινητα ολων των χαμπιμπηδων, εμεις εδω νομιμοποιουμε τζιχαντιστες, μεσα απο το συμφωνο συμβιωσης, που φτιαχτηκε και για να εξυπηρετησει τετοιου ειδους δοσοληψιες!
Δηλαδη μιλαμε, αν υπαρχει μία χωρα ρανταπλαν σε ολακερο τον κοσμο, αυτη ειναι η ισλαμογρεκια...

Η κατασταση μας ειναι σαν να πηγαίνουμε σε παρτυ του Λακη Γαβαλα φορωντας παντελονι καμπανα, ενω πλεον η μοδα ειναι το να φοραει κανεις πλισε φουστίτσα
Δυστυχως το ροκ της αλβανοκωσταινας, ηρθε στη μοδα, τον καιρο της βυζοβιζιον.
Κι ενταξει...
Να το παιζεις χιπυς, οταν η μοδα έχει φτασει στον πολεμο των αστρων, δεν χανεις και τιποτα - εξον φυσικα απο το να γελανε μαζι σου, μεχρι και τα ρομποτ.
Αλλα να μπαζεις εδω μεσα εκατομμυρια λαθροκατακτητες, που αυριο θα σου φορεσουνε στη μουρη τη μαντιλα, επειδή βρισκεσαι ακομα στη μοδα της προηγουμενης δεκαετιας, ειναι σαν να αυτοκτονεις μαζικα με Πανταζη, στον καιρο της Παολας.
Tragik, ρε πουστη μου...

Μπράβοι διεθνούς ΜΚΟ, που δραστηριοποιείται στη Λεσβο [το νησί έχει γιομίσει κοράκια] ξυλοκοπούν αγρίως πασίγνωστον Έλληνα φωτορεπόρτερ
Προφανώς οι φωτογραφίες του θα έδειχναν μιαν άλλη πραγματικότητα από αυτή που προσπαθούν να κατασκευάσουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, για τα "κακόμοιρα τα παιδάκια", που πνίγονται στα αφιλόξενα νερά του Αιγαίου...
Α, και κάτι ακόμα...
Προσέξτε τον πανάκριβο εξοπλισμό δύτη, που φοράει ο μπράβος του "φιλανθρωπισμού"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου