Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Βενιζέλος: "Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δεν διαθέτει αξιόπιστο και πειστικό προφίλ"


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναλύοντας σε βάθος το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, δεν υιοθετεί τους "επικοινωνιακούς" πανηγυρισμούς της Ιπποκράτους, η οποία επιχειρεί να πείσει ανεπιτυχώς την κοινή γνώμη ότι "πέρασε ο δημοψηφισματικός" χαρακτήρας που είχε προσδώσει στην αναμέτρηση και πως το ΠΑΣΟΚ δρομολόγησε εξελίξεις ανατροπής της κυβέρνησης, εξασφαλίζοντας τη νίκη στις εθνικές εκλογές.
"...Είναι γεγονός ότι η νίκη δίνει πάντα ένα πολύ ευχάριστο αίσθημα, αλλά ποτέ δεν πρέπει να χάνουμε την ικανότητά μας να αναλύουμε με ψυχραιμία και σε βάθος τα αποτελέσματα. Άλλωστε, αν κάτι αντιπαθεί και απορρίπτει ο Ελληνας πολίτης είναι η οίηση, η αυταρέσκεια. Διότι ένα πολύ μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος - από την άποψη αυτή η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος - θέλει να κρατήσει αποστάσεις από τα μεγάλα κόμματα εξουσίας και συνολικά από το κομματικό σύστημα. Η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ κοινωνίας και κομματικού συστήματος επεκτείνεται στο πολιτικό σύστημα" δήλωσε χθες στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9.84.
Στην Ιπποκράτους η παρέμβαση Βενιζέλου δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό, καθώς, εκτός των άλλων, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης ζήτησε από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ "...να πει την αλήθεια στους πολίτες και να εκφράσει πιο πειστικό λόγο εάν θέλει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη τους..."

12 comments:

  1. Τι θέλει να πεί ο καλλιτέχνης; Ότι το αφεντικό δεν στροφάρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλει και αυτός την καρέκλα του αρχηγού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό καταλάβατε για ξαναδιαβάστε η ακούστε καλύτερα τη δήλωση,και όχι ότι σας συμφέρει.
    Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται χάσατε τις εκλογές και κάνετε την τρίχα τριχιά αλλά δεν βγαίνει τα νούμερα αμείλικτα η σφαλιάρα μεγάλη.
    Και να δούμε σε λίγο ποιος θα ψάχνει αρχηγό που να στροφάρει.γιατί ο δικός σας προς το παρόν μετά από τέτοια χαστουκιά δεν στροφάρει στον κόσμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άν θέλει ο Βενιζέλος να σαμποτάρει το ΠΑΣΟΚ να χάσει τις εκλογές το κάνει, σημασία έχει να καταφέρει να το κάνει με τρόπο που δέν θα φανεί οτι κρύβεται αυτός απο πίσω.
    Με τον Βενιζέλο αρχηγό η πτώση του Καραμανλή θα είναι μετά εύκολη υπόθεση και η αλλαγή αρχηγού στην Νέα Δημοκρατία.
    Είναι γνωστό οτι Βενιζέλος και Ντόρα έχουν πολύ καλές σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι νομίζεις εκτός τόπου και χρόνου είσαι,καλή ιστορία επιστημονικής φαντασίας,αλλά στην πράξη δεν έχει καμία βάση.
    Είναι αυτό που λένε το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε steve προσωπικά χέστηκα εάν είναι αρχηγός σας ο Α ή ο Β. Όπως και στη ΝΔ το ίδιο μου κάνει. Το θέμα είναι οι πολιτικές. Και οι πολιτικές είτε γουστάρεις είτε όχι στις 10 οι 9 είναι οι ίδιες. Οικονομικά - λαθρομετανάστευση - εγκληματικότητα - δημόσια λειτουργία- ποιότητα ζωής - υγεία - παιδεία κλπ. Τι έχει αλλάξει τα τελευταία 20 χρόνια; Πριν από 6 χρόνια έκλεινα ραντεβού στο ΙΚΑ για μια απλή ακτινογραφία για μετά από 20 ημέρες και τώρα για μετά από 25 ημέρες. Πριν από 6 χρόνια πλήρωσα τα μαλλιοκέφαλά μου στο πρώτα παιδί για φροντιστήρια για το Πανεπιστήμιο και τώρα πληρώνω τα ίδια και παραπάνω για το δεύτερο. Και τότε οι πλούσιοι πλούτιζαν περισσότερο (επί ΠΑΣΟΚ) και τώρα και στο μέλλον(προσοχή δεν είμαι αριστερός - απογοητευμένος από όλους είμαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν σε ενδιαφέρει ποιος θα είναι αρχηγός αλλά παρά πάνω παίρνεις θέση και καταθέτεις άποψη,οπότε πρέπει και να δέχεσαι την κριτική.
    Όσο για τις πολιτικές μπορεί να έχεις δίκιο,όμως δεν σε σε βλέπω να εστιάζεις στο σήμερα αλλά στο τότε,και στο τότε οι τομείς πολιτικής που αναφέρεις πηγαίνανε καλύτερα,ασχέτως του τη πιστεύεις ιδεολογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε αναφέρομαι και στο σήμερα και σου είπα τα παραδείγματα με την ακτινογραφία και τα φροντιστήρια. ΔΕΝ με ενδιαφέρει ποιός θα είναι στη καρέκλα είτε ΠΑΣΟΚ είτε ΝΔ
    (έχω ψηφίσει και τους 2). Επειδή τους ξέρω καλά και τους 2 ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ σου λέω οτι στη μάσα και στα τραπέζια και στα γλέντια είναι μαζί. Όταν βγαίνουν στο κόσμο λένε άλλα και οταν μπαίνουν μέσα λένε στην υγεία των ηλιθίων. Είναι τυχαίο οτι δεν πήγε να ψηφίσει σχεδόν το 50%; Εσύ δεν έχεις βαρεθεί αυτή την κατάσταση;Δεν μιλάω μόνο για το χθες αλλά και για το σήμερα και τα λόγια τα μεγάλα που δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το γαρ πολυ της θλιψεως,
    παιδια, περαστικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. gianniotis!!!!

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΚΤΑΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!
    ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΣ(ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ),ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ,, ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!
    ΜΕΤΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!!”ΩΣΑΝΑ ΕΝ ΤΟΙΣ ΥΨΙΣΤΗΣ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ”.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΙΞΗ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ 15% ΔΙΑΦΟΡΑ!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ,”ΤΗΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ ΤΟΥ”.
    ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!
    ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΝ “ΙΖΝΟΓΚΟΥΤ”, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΛΙΦΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. gianniotis!
    Μαζί με τον Παπαιωάννου, συμφωνείτε??
    Το έκανα αντιγραφή(αν και δεν ειναι δικό μου, αλλα μου άρεσε), απο την ιστοσελίδα του Παπαιωάννου, γιατί αν κατάλαβα καλά, συμφωνείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε φίλε 9:38 πμ.

    Αν και δεν έχω τοποθετηθεί ποτέ δημοσίως με ποιόν συμφωνώ και με ποιόν όχι, αφήνω σε σένα να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.
    Αν βάλεις τις αναρτήσεις μας δίπλα - δίπλα, εύκολα θα διαπιστώσεις ότι το gianniotis blog δεν είναι πολιτικό γραφείο κανενός πολιτικού, είτε εντός είτε εκτός εισαγωγικών.
    Φιλοξενώ τις απόψεις όλων, καυτηριάζω πρώτος τις ηλίθιες αντιλήψεις κάποιων δεξιών πολιτικάντηδων, ενώ κάνω χάρη στον συριζα που τον φιλοξενώ, κ.λ.π.
    Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, διότι εμπιστεύομαι την κριτική σου, όσο και τα συμπεράσματα που έχεις βγάλει για το δικό μου blog.
    Ξέρω να ξεχωρίζω τι εστί blog και τι προσωπικό ημερολόγιο.
    Αν ο κάθε επισκέπτης ήταν υποχρεωμένος να βλέπει μόνο τις δικές μου απόψεις, τότε θα έφτιαχνα ένα προσωπικό ημερολόγιο και θα τελείωνε το θέμα.
    Κλείνοντας έχω να σου πω ότι στον Παπαϊωάννου έστειλα ολόκληρο άρθρο, αλλά λόγοι προσωπικοί του, τον "ανάγκασαν" να αναρτήσει μόνο ένα μικρό απόσπασμα.
    Λοιπόν τι λές;
    Συμφωνώ μαζί του ή διαφωνώ;

    Φιλικά
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή